Teşekkür ederim düşünceniz için …Mümkünse başlayın hiç bir zararı yok kanla besleniyor çocuk sonuçta rapor çıkartıp alın yoksa pahalı bitmeden de eczacınıza söyleyin ki bulması biraz zor bu zaman da
Tabiki testten sonra başlayın kimi doktor kalp atışını duyunca başlatıyor kaç gün kaldı test yapmanızaTeşekkür ederim düşünceniz için …
Lâkin ben test sonucuma göre almayı planlıyorum ..
Endise etme canim ilk trasnferimde oyle gormustum ama hamileydim yerleseme lkesi olablir sıkma canınıKızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
7 günüm var .Tabiki testten sonra başlayın kimi doktor kalp atışını duyunca başlatıyor kaç gün kaldı test yapmanıza
Ay ben ilk transfer günü sabaha kadar yatamadım düz yattım hep nerden bileyim çok korktum yan bile dönmeden yattım gerçi yatamadım da sırtım ağrıdı hep diğer gün doktora sordum da öyle yan döndüm7 günüm var .
Bugün 2. günümdeyim .
Biraz yatakta biraz ayakta geçirdim günümü . Full yatmadım ama sanki bacaklarımda belli belirsiz hamlanmış gibi hal var . Bizim gibi hastaların hareketsiz kalmamaları gerekiyor gerçekten
Canim dönüş yaptilar mi sana insallah degerin yukselir canim negatif cikmamis katlanack insİnşallah canım
Bende bendeAy ben ilk transfer günü sabaha kadar yatamadım düz yattım hep nerden bileyim çok korktum yan bile dönmeden yattım gerçi yatamadım da sırtım ağrıdı hep diğer gün doktora sordum da öyle yan döndüm
Yok canım bekliyorum daha tekrar görüştüm arayacaklar diyor hemşire inşallah öyle olurCanim dönüş yaptilar mi sana insallah degerin yukselir canim negatif cikmamis katlanack ins
Yok canım ya bekliyorum halaCosi döndüler mi canım memorialdan ne dediler
İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin sabretmekten başka çare yok 5 yıl sonra oldu bizim de Allah'ım geç veriyorsa güzelleştiriyordur muhakkakBende bende
İşte o andan itibaren analık içgüdüsü geliyor ..
Bir yerden sonra Rabbime sığınmak gerek ..inşallah Gönlümdekini de buradaki tüm arkadaşların da muradına kavuşması nasip olsun
Aradılar kızlar beklenen değere göre düşükmüş sonucum pozitif ama olumlu olumsuz bir şey diyemeyiz dediler pazar günü tekrar kan tahlili vermem gerekiyorCosi muhtemelen doktorun arayacak canım
Hayırlısı inşAllah .Aradılar kızlar beklenen değere göre düşükmüş sonucum pozitif ama olumlu olumsuz bir şey diyemeyiz dediler pazar günü tekrar kan tahlili vermem gerekiyor
Benim 18.gün olmuştu transferArkadaslar naturelde kaçıncı gun transfer olunuyor
Ortalama adetin 18. ile 21. günleri arasındaArkadaslar naturelde kaçıncı gun transfer olunuyor
Cevabınız tesekkur ederımOrtalama adetin 18. ile 21. günleri arasında
Cok tesekkur ederım cnmBenim 18.gün olmuştu transfer
İnşallah tutar canım kötü düşüncem belki geç dölenme olur dikkat et dinlenAradılar kızlar beklenen değere göre düşükmüş sonucum pozitif ama olumlu olumsuz bir şey diyemeyiz dediler pazar günü tekrar kan tahlili vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?