Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mümkünse başlayın hiç bir zararı yok kanla besleniyor çocuk sonuçta rapor çıkartıp alın yoksa pahalı bitmeden de eczacınıza söyleyin ki bulması biraz zor bu zaman da
Teşekkür ederim düşünceniz için …
Lâkin ben test sonucuma göre almayı planlıyorum ..

Kızlar bugün 8.günüm sabah az bi kahverengi leke gördüm biraz önce de oldu bunu yaşayan var mı endişelenmeli miyim adet olacam diye korkuyorum
Endise etme canim ilk trasnferimde oyle gormustum ama hamileydim yerleseme lkesi olablir sıkma canını

Tabiki testten sonra başlayın kimi doktor kalp atışını duyunca başlatıyor kaç gün kaldı test yapmanıza
7 günüm var .
Bugün 2. günümdeyim .
Biraz yatakta biraz ayakta geçirdim günümü . Full yatmadım ama sanki bacaklarımda belli belirsiz hamlanmış gibi hal var . Bizim gibi hastaların hareketsiz kalmamaları gerekiyor gerçekten

Ay ben ilk transfer günü sabaha kadar yatamadım düz yattım hep nerden bileyim çok korktum yan bile dönmeden yattım gerçi yatamadım da sırtım ağrıdı hep diğer gün doktora sordum da öyle yan döndüm

Bende bende
İşte o andan itibaren analık içgüdüsü geliyor ..
Bir yerden sonra Rabbime sığınmak gerek ..inşallah Gönlümdekini de buradaki tüm arkadaşların da muradına kavuşması nasip olsun

Bende bende
İşte o andan itibaren analık içgüdüsü geliyor ..
Bir yerden sonra Rabbime sığınmak gerek ..inşallah Gönlümdekini de buradaki tüm arkadaşların da muradına kavuşması nasip olsun
İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin sabretmekten başka çare yok 5 yıl sonra oldu bizim de Allah'ım geç veriyorsa güzelleştiriyordur muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…