İnşallahÇok güzel o zaman. İnşallah sağlıklı bir sürü yumurtan olur
Hibor 5000 ve coraspin kullaniyorum canim, transferin 7. Gunu baslamistim.Canım sen kan sulandırıcı olarak ne kullanıyorsun? Ne zaman başladın?
Çok teşekkür ederimHibor 5000 ve coraspin kullaniyorum canim, transferin 7. Gunu baslamistim.
HeterozigotÇok teşekkür ederim
Homozigot mu heterezigot mu çıkmıştı değerin?
5. Gün embriyosu her zaman 9.güne ,Herkese farklı tarih veriyorlar sanırım. Bana 9 gün sonraya vermişlerdi.
Maile göndereceklerdi anca gönderebildiler 15,79 çıkmış negatif oluyor sanırımCosi neden hala alamadın?
Negatif değil ama düşük çıkmış. İnşallah katlanarak yükselir. Belki geç tutunmuştur. Senin yerleşme kanaman da dün oldu daha.Maile göndereceklerdi anca gönderebildiler 15,79 çıkmış negatif oluyor sanırım
Hemşirelere yazdım canım daha dönmedilerNegatif değil ama düşük çıkmış. İnşallah katlanarak yükselir. Belki geç tutunmuştur. Senin yerleşme kanaman da dün oldu daha.
Memorial ile iletişime geçtin mi?
İnşallah bebeğin seninledirHemşirelere yazdım canım daha dönmediler
Canım bu iğneyi sen kendin mi vuruyordun hergün göbekten nasıl oluyor? Yoksa hastanede mi vurduyorsun, bilmediğim için sormak istedim çok sağol canım :))Hibor 5000 ve coraspin kullaniyorum canim, transferin 7. Gunu baslamistim.
Evet canim kendim vuruyorum gobekten, gobek cok buyuyunce bacak ve kola gecenler de oluyor, ben henuz gecme ihtiyaci duymadimCanım bu iğneyi sen kendin mi vuruyordun hergün göbekten nasıl oluyor? Yoksa hastanede mi vurduyorsun, bilmediğim için sormak istedim çok sağol canım :))
Pozitifden sonra da mı vermedi ?Kan pıhtılaşması olan arkadaşlar mutlaka kan pıhtılaşma ihtimali varsa iğneyi olun ihtimal etmeyin zararından çok faydası var Memorial bana da vermedi diğer doktorum başladı doğum yapana kadar kullandım artı kan sulandırıcı ilaç da kullandım
Yok vermediler canım medikalde muayene oluyordum doktoru beğenmeyince kliniğe gittim bütün testleri söyledim 16.haftada başladım iğneyePozitifden sonra da mı vermedi ?
Tıp dünyasında bu olay Kadın Doğumculara göre farklı, Perinatolojiye göre çok farklı..Yok vermediler canım medikalde muayene oluyordum doktoru beğenmeyince kliniğe gittim bütün testleri söyledim 16.haftada başladım iğneye
Yaa evet bu konu hepimizin kafasını allak bullak etti en iyisi kullanıp rahatlamak kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Çok sağolasın gerçekten bilgilendirme için. Hangi iğneyi kulanmıştın oksopar ve hibor var sanrm :)Kan pıhtılaşması olan arkadaşlar mutlaka kan pıhtılaşma ihtimali varsa iğneyi olun ihtimal etmeyin zararından çok faydası var Memorial bana da vermedi diğer doktorum başladı doğum yapana kadar kullandım artı kan sulandırıcı ilaç da kullandım
Mümkünse başlayın hiç bir zararı yok kanla besleniyor çocuk sonuçta rapor çıkartıp alın yoksa pahalı bitmeden de eczacınıza söyleyin ki bulması biraz zor bu zaman daTıp dünyasında bu olay Kadın Doğumculara göre farklı, Perinatolojiye göre çok farklı..
Ben de de pıhtılaşma sorunu var ama doktorum pozitif olursanız ancak o şekilde başlayacağız dedi açıkçası ben de sonucum pozitif gelirse hemen başlamayı düşünüyorum. Hayırlısı inşAllah
Oksopar kullandım ben canım 38 +1de doğum oldu o zamana kadar vuruldum 33.haftaya kadarda kan sulandırıcı kullandımYaa evet bu konu hepimizin kafasını allak bullak etti en iyisi kullanıp rahatlamak kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Çok sağolasın gerçekten bilgilendirme için. Hangi iğneyi kulanmıştın oksopar ve hibor var sanrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?