Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maile göndereceklerdi anca gönderebildiler 15,79 çıkmış negatif oluyor sanırım
Negatif değil ama düşük çıkmış. İnşallah katlanarak yükselir. Belki geç tutunmuştur. Senin yerleşme kanaman da dün oldu daha.

Memorial ile iletişime geçtin mi?

Canım bu iğneyi sen kendin mi vuruyordun hergün göbekten nasıl oluyor? Yoksa hastanede mi vurduyorsun, bilmediğim için sormak istedim çok sağol canım :))
Evet canim kendim vuruyorum gobekten, gobek cok buyuyunce bacak ve kola gecenler de oluyor, ben henuz gecme ihtiyaci duymadim

Kan pıhtılaşması olan arkadaşlar mutlaka kan pıhtılaşma ihtimali varsa iğneyi olun ihtimal etmeyin zararından çok faydası var Memorial bana da vermedi diğer doktorum başladı doğum yapana kadar kullandım artı kan sulandırıcı ilaç da kullandım

Pozitifden sonra da mı vermedi ?

Yok vermediler canım medikalde muayene oluyordum doktoru beğenmeyince kliniğe gittim bütün testleri söyledim 16.haftada başladım iğneye
Tıp dünyasında bu olay Kadın Doğumculara göre farklı, Perinatolojiye göre çok farklı..
Ben de de pıhtılaşma sorunu var ama doktorum pozitif olursanız ancak o şekilde başlayacağız dedi açıkçası ben de sonucum pozitif gelirse hemen başlamayı düşünüyorum. Hayırlısı inşAllah

Yaa evet bu konu hepimizin kafasını allak bullak etti en iyisi kullanıp rahatlamak kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Çok sağolasın gerçekten bilgilendirme için. Hangi iğneyi kulanmıştın oksopar ve hibor var sanrm :)

Mümkünse başlayın hiç bir zararı yok kanla besleniyor çocuk sonuçta rapor çıkartıp alın yoksa pahalı bitmeden de eczacınıza söyleyin ki bulması biraz zor bu zaman da

Oksopar kullandım ben canım 38 +1de doğum oldu o zamana kadar vuruldum 33.haftaya kadarda kan sulandırıcı kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…