Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım dualarınız için hayırlısı insan tabi ister istemez üzülüyor embriyolarıma güveniyordum birinci olmazsa ikinci diye şimdi her şeyi tekrar başlamak lazım o yoruyor insanı
Uzulmemek elde degil anlayabiliyorum seni rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda saglikla kucagina alacagin evlatlar nasip ettsin ins.

Tesekkur ederim darisi basina ins kesinlikle vazgecmemek lazim. Evet benim dondurulan embriyolarimin hpsi pgtli 5aa kalitedeki embriyolarim tutmadi kaliteye hic takilmamak gerekiyo bunu anladim
Evet …
Yine de embriyo skorlarıyla bize bilgi veriyorlar ve ister istemez takılı kalıyoruz . Ben de çok hryecanlıyım , hergün ya tutmazsa naparım , nasıl ederim diye inan kafam kazan gibi oluyor .
Keza çok güzel ki yaşının avantajı var bunca deneme için malum yaş faktörü de çok önemli , - ki hatırladığım kadarıyla sende herhangi bi sorun yoktu ?

Uzulmemek elde degil anlayabiliyorum seni rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda saglikla kucagina alacagin evlatlar nasip ettsin ins.
Amin amin canım hepimize bir taraftan seviniyorum hiç 5 üstü değer görmemiştim şimdi bir ışık yandı Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin gerçekten bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun ❤

Bilemiyorum canım ilaçları artık kullanmayabilirsiniz dedi Hiç umut vermedi öyle diyince benimde yarınki teste umudum kalmadı açıkçası
Cok enteresan ege uni.de arkadaşım adet girmediği için gitmişti beta hcg 5 çıkmıştı. Siz hamilesiniz adet söktürücü veremeyiz dediler katlamasi olabilir dediler. Nitekim katladi ve doğurdu. Ümitlendirmekte istemem ama yarına kadar enazindan umut var. Benim 66 değerim de düşüktü 5AB PGTLİ şuan hamileyim. İnşallah güzel bir haber çıkar

Teşekkür ederim güzel dualarınız için
Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah
Benim aslında kendimde o kadar ümitlenmiyordum transfer günü ister istemez stres yaşadık güzel kaliteli embriyolarımızı transfer edemeyeceğini söylediler orada umudum azaldı sonra kan tahlili günümde 15 çıktı o da aksini göstermedi bugünde doktor arayıp noktayı koydu ama hayırlısı belki böyle , yine de tahlil vericem yarın bakalım

Kalite dusuk olunca kafaya takiyo insan ister istemez ama gercekten o kismi hic dusunmemek gerekiyo Rabbim nasip ediyosa en dusuk kalitedeki embriyo bile tutar. Guzel seyler dusun guzel sonuclar alicaksin ins. Bende bi sorun yok ona ragmen 2 denemede de olumsuz sonuc aldim nasip kismet hersey.

İnşallah mucize olur bende Memorial de 3. Tedavide mucizeye kavuşma aşamasına girdim. 13+3 teyim. Sizde buradan vazgecmeyin inşallah

İnşallah mucize olur bende Memorial de 3. Tedavide mucizeye kavuşma aşamasına girdim. 13+3 teyim. Sizde buradan vazgecmeyin inşallah
Zorlu süreçlerin çoğunu geçmişsiniz maşallah hep güzel haberlerle ilerlesin bütün süreciniz
Ben memorial ile devam edeceğim doktorlar çok ilgili ve elinden geleni yapıyorlar gerçekten ama bunun için sağlam psikolojiyle dönmek lazım çünkü bütün her şey tekrardan başlayacak bakalım ne zaman nasip olur

Çok haklısınız. Benden izmirden geldim. Bu yolda size herkese güç kuvvet versin

Acaba mozaiklik yüzde kaçtı söylediler mi benm de dondurduğumuz bir embriyo mozaizim oranı %50 ama donduralım dediler yine de , en fazla düşük riski olur dendi ben de kararsız kaldım ama dondurudk yine de

Aynen 4 tane embriyom var dı 2 tane iyi kaliteli olan transfer öncesi hasara uğradı diğer ikisi transfer edildi ve sonuç negatif embriyomda kalmamış oldu :/
Hayırlısı olsunn bu durumda üzülmemeniz imkansız tabii ki ama çabuk toprlanmaya çalışıp tüm stresi üzernizden atıp yeniden bi gayretle başlarsanız Allahım boşa çıkarmıcaktır bu çabalarınızı eminim olmadıysa hayırlı değildir derim her zman Evet söylemek kolaydır uzaktan belki ama inançlı insanların enin de sonunda yüzünü güldürür Allahım ben eminim sizin de güzel haberlernizi alıcaz burda inşallahhhh Allahın izniyleee

Acaba mozaiklik yüzde kaçtı söylediler mi benm de dondurduğumuz bir embriyo mozaizim oranı %50 ama donduralım dediler yine de , en fazla düşük riski olur dendi ben de kararsız kaldım ama dondurudk yine de
Bizimde %50 ama inanın hiç enerjim yok şuan dğşük falan olma ihtimali bile korkutuyor beni daha önce oldu çünkü 11 haftalıktı hemde ama mecbur bırakmasın Rabbim yinede İnşaAllah sağlıklı olanı buluruz %100

Hayırlısı olsun hakkınızda Ya benim aslında merak ettiğim şu, biri iyi biri orta kalite ikisi birlikte dondurulmuş diye biliyorum. Birini alınca diğeri imha edilmek yerine ikisi de konamaz mı? İlla belli şartlar vardı ya onlar mı sağlanmalı

Bizim de bir embriyoda mozaiklik yüzde 30du doktorlar imha edelim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…