- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederim.Çok heyecanlı ya …
Rabbim hep güldürsün yüzünü inşAllah
Sağlıkla büyüsün
Gözünaydın …
Darısı tüm bekleyenlerin başına
Bu arada ilk gebelik testini kaçıncı gün yapmıştın ?
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah. Çok teşekkür ederimÇok sevindim Allah kucağına da almak nasip etsin inşallah canım benim de test günüm haftaya pazar inşallah bende güzel haber alırım
Cook sevindimmm canimmm hayirli olsunnn sagliklaa ilerlesin ins214 çıkmış kızlar
Amin canım çok teşekkür ederimCook sevindimmm canimmm hayirli olsunnn sagliklaa ilerlesin ins
Çok sevindim adina214 çıkmış kızlar
Ayyy inşallah. Çok mutluyum. Sabrın sonu selamet olsun inşallah.Çok sevindim adinacok güzel bir değer sağlıkla kavuşun inşallah anneciğini bırakmasın inşalllah
Hayırlı olsun kaçıncı gününüz bugün214 çıkmış kızlar
9. Günüm. Çok teşekkür ederimHayırlı olsun kaçıncı gününüz bugün
Hadi gözün Aydın maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah214 çıkmış kızlar
Çok teşekkür ederim canımHadi gözün Aydın maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah
Canım merhaba ben çok yazmak istemedim yarın sonucunu aldıktan sonra yazayım istedim ama beklemekte çok zorKızlar selam beni az önce Umut hoca aradı ve dedi ki değer çok düşük umut yok yani negatif hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim214 çıkmış kızlar
Çok teşekkür ederim canımCanım merhaba ben çok yazmak istemedim yarın sonucunu aldıktan sonra yazayım istedim ama beklemekte çok zor
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Hayırlı olsun canım benim senin adına çok sevindim bütün sürecin kolaylıkla ilerlesin inşallah214 çıkmış kızlar
İlettim canım onlara daha dönmediler ikinci tedaviye başlıcam inşallah 2 ay sonraYa neden öyle acaba doktorla konuştunmu bi görüş hiç normal değil
Benimde 9. Gün 15 11. Gün 9 çıktı beta . Biyokimyasal gebelik dediler 14. Gün düştü meleklerim. Hamile kalabildiğimi gösterdiğini söylediler ve kadınların %70 inin başına geldiğini ve farketmediklerini söyledi umut bey. 4. Denemem ilk kez pozitif gördüm. Üzüntümü bu şekilde yüreğime gömmeye çalışıyorum Rabbim sağlıkla mutlulukla evlatlarını kucağınaalmayı nasip etsin inşallah canımİlettim canım onlara daha dönmediler ikinci tedaviye başlıcam inşallah 2 ay sonra
Hayırlı olsun canım benim senin adına çok sevindim bütün sürecin kolaylıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?