- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Birlikte dondurulmuş olanlar birlikte transfer ediliyor diye biliyorum.Hayırlısı olsun hakkınızdaYa benim aslında merak ettiğim şu, biri iyi biri orta kalite ikisi birlikte dondurulmuş diye biliyorum. Birini alınca diğeri imha edilmek yerine ikisi de konamaz mı? İlla belli şartlar vardı ya onlar mı sağlanmalı
Amin cnm. Pgt yapılmıyor iyi kalite olmayanlaraHayırlısı olsun hakkınızdaYa benim aslında merak ettiğim şu, biri iyi biri orta kalite ikisi birlikte dondurulmuş diye biliyorum. Birini alınca diğeri imha edilmek yerine ikisi de konamaz mı? İlla belli şartlar vardı ya onlar mı sağlanmalı
Hayir canim sadece bu sefer dogal sklus oldu.ruyass47 peki tüm denemelerin doğal siklus mu oldu canım
Çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımGözün Aydın canım maşallah sağlıklar kucagına alırsın inşallah
Hayır canım daha yeni uyandım. Birazdan gidip vereceğim. Sabah idrar testi yaptım pozitif yine. Çizgi belirginleşmiş ama yine tam kırmızı olmamış. Normal mi bu?
Hayirlii olsun canim benimde cok silik cikiyodu kan verince hemsireye testte oyle ciktigini soylemistim normal dedi testte cikmissa kanda da cikacaktir dedi oylede olduHayır canım daha yeni uyandım. Birazdan gidip vereceğim. Sabah idrar testi yaptım pozitif yine. Çizgi belirginleşmiş ama yine tam kırmızı olmamış. Normal mi bu?
Umarım öyle olur. Gerçi ben hiç kötüyü düşünmedim. Sadece sanki daha koyu olması gerekiyormuş gibi geldi. Gerçi testin de son kullanma tarihi geçmiş.Hayirlii olsun canim benimde cok silik cikiyodu kan verince hemsireye testte oyle ciktigini soylemistim normal dedi testte cikmissa kanda da cikacaktir dedi oylede oldu
Canim bende de oyleydi cok silik cikiyodu bide gec beliriyodu ikinci cizgi moralimi bozmustum ama gebelik yoksa hicbisekilde cikmiyo gercekten silik olmasina takilma:)Umarım öyle olur. Gerçi ben hiç kötüyü düşünmedim. Sadece sanki daha koyu olması gerekiyormuş gibi geldi. Gerçi testin de son kullanma tarihi geçmiş.
İnşallahCanim bende de oyleydi cok silik cikiyodu bide gec beliriyodu ikinci cizgi moralimi bozmustum ama gebelik yoksa hicbisekilde cikmiyo gercekten silik olmasina takilma:)
Yok canım yine aynı değer çıktı 15
Çok heyecanlı ya …214 çıkmış kızlar
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah214 çıkmış kızlar
Belki doğal siklusun etkisi olmuştur.benim bu ay ilaçlı olacakHayir canim sadece bu sefer dogal sklus oldu.
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah214 çıkmış kızlar
Çok sevindim Allah kucağına da almak nasip etsin inşallah canım benim de test günüm haftaya pazar inşallah bende güzel haber alırım214 çıkmış kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?