Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Birlikte dondurulmuş olanlar birlikte transfer ediliyor diye biliyorum.

Amin cnm. Pgt yapılmıyor iyi kalite olmayanlara

Eklentiler

• 15F366C5-E62B-4371-B387-952F33E8DBB0.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 45
Hayır canım daha yeni uyandım. Birazdan gidip vereceğim. Sabah idrar testi yaptım pozitif yine. Çizgi belirginleşmiş ama yine tam kırmızı olmamış. Normal mi bu?
Hayirlii olsun canim benimde cok silik cikiyodu kan verince hemsireye testte oyle ciktigini soylemistim normal dedi testte cikmissa kanda da cikacaktir dedi oylede oldu

Hayirlii olsun canim benimde cok silik cikiyodu kan verince hemsireye testte oyle ciktigini soylemistim normal dedi testte cikmissa kanda da cikacaktir dedi oylede oldu
Umarım öyle olur. Gerçi ben hiç kötüyü düşünmedim. Sadece sanki daha koyu olması gerekiyormuş gibi geldi. Gerçi testin de son kullanma tarihi geçmiş.

Umarım öyle olur. Gerçi ben hiç kötüyü düşünmedim. Sadece sanki daha koyu olması gerekiyormuş gibi geldi. Gerçi testin de son kullanma tarihi geçmiş.
Canim bende de oyleydi cok silik cikiyodu bide gec beliriyodu ikinci cizgi moralimi bozmustum ama gebelik yoksa hicbisekilde cikmiyo gercekten silik olmasina takilma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…