Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok büyük sınav vermişsin canım insanın her negatif bir denemede umudu kırılıyor ama sen pes etmediğin için mucizene kavuşmuşsun inşallah sağlıkla kucağına al minigini
Benim üzüldüğüm şey aslında diğer embriyolarımın da kalmamış olması yani sil baştan başlamam lazım , opu süreci çok kötü geçti bende ilaçlar psikolojik olarak yıprattı diğer süreçler kolay oldu . Bu tedavimin sonucunu ben az çok tahmin ediyordum zaten birde 15 değer benim için bir ışık oldu seninde dediğin gibi hamile kalabildiğimi gördüm . 3 senedir ben hiç bir şekilde ne kimyasal , ne düşük hiç gebelik yaşamadım.
Teşekkür ederim güzel duaların için Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı

Hiç bir şey hissettinmi ağrın oldumu tıransfer sonrası
Valla hala adet olacakmışım gibi hissediyorum. Minik minik batmalar var. Göğüs uçları çok çok hassas. Bir de bel ve kaşık ağrısı oluyor arada. Böyle 20-30 sn sürüyor ama bayağı can acıtıyor.

Transferden hemen sonra ağrı değil de sanki adet olacakmışım gibi bir his vardı(o nasıl bir şeyse )

cgdm5525 canım nasılsın bugün kaçıncı günün merak ettim seni
Bugün 5. Günüm canım ..
Dün akşam 10 sularında 3/4 saniyelik kasıkta batma oldu.
Bugün de öğleden sonra 3 gibi aynı durum yaşandı . Biraz önce lavaboya gittiğimde açık bir şekilde lekelenme olduğunu gördüm. Çok korkuyorum …

Lekelenme belirti de oluyor diye biliyorum.inşallah senin ki belirtidir. Kullanılan fitil iğne adeti önlüyor adet değildir.

Lekelenme belirti de oluyor diye biliyorum.inşallah senin ki belirtidir. Kullanılan fitil iğne adeti önlüyor adet değildir.
Transfer öncesi hemşire “kırmızı adet kanaması olmadığı müddetçe paniğe kapılmayın ama kendinizi sık sık kontrol edin” demişti..
Birçok yerde problem teşkil etmediği , tutunma durumu oluşabileceği yazıyor ama insanın elinde değil ve korku kaplıyor

KORKMA CANIM HAMİLESİN İNŞALLAH

Bana da hamilesin gibi geliyor canım

Kızlar umut hoca az önce aradı beni. Daha önce kan sulandırıcı kullanacağımı söylemişti ama az önce gerek görmediğini söyledi. Ne yapayım sizce? Korkuyorum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…