Ah ne güZel haber sağlıkla ilerlesin Herşey güzel olsunnn umarım214 çıkmış kızlar
Çok teşekkür ederimAh ne güZel haber sağlıkla ilerlesin Herşey güzel olsunnn umarım
Çok büyük sınav vermişsin canım insanın her negatif bir denemede umudu kırılıyor ama sen pes etmediğin için mucizene kavuşmuşsun inşallah sağlıkla kucağına al miniginiBenimde 9. Gün 15 11. Gün 9 çıktı beta . Biyokimyasal gebelik dediler 14. Gün düştü meleklerim. Hamile kalabildiğimi gösterdiğini söylediler ve kadınların %70 inin başına geldiğini ve farketmediklerini söyledi umut bey. 4. Denemem ilk kez pozitif gördüm. Üzüntümü bu şekilde yüreğime gömmeye çalışıyorum Rabbim sağlıkla mutlulukla evlatlarını kucağınaalmayı nasip etsin inşallah canım
MaşaAllah sağlıklı gebelik geçirmen ve en güzel şekilde kucağına almanı temenni ederim214 çıkmış kızlar
AminMaşaAllah sağlıklı gebelik geçirmen ve en güzel şekilde kucağına almanı temenni ederimgözün aydın
Evet canım Umut hocaya dedim zaten onlardan dönüş bekliyorumHayırlısı olsun neden böyle oldu acaba araştır istersen senin sıkıntın neydi
Umut hoca yokmuş bugün. Beni de araması gerekiyordu. Arayamadı. Yarın arayacakmış.Evet canım Umut hocaya dedim zaten onlardan dönüş bekliyorum
O zaman bana da yarın arayacaklar herhaldeUmut hoca yokmuş bugün. Beni de araması gerekiyordu. Arayamadı. Yarın arayacakmış.
Hiç bir şey hissettinmi ağrın oldumu tıransfer sonrası214 çıkmış kızlar
Valla hala adet olacakmışım gibi hissediyorum. Minik minik batmalar var. Göğüs uçları çok çok hassas. Bir de bel ve kaşık ağrısı oluyor arada. Böyle 20-30 sn sürüyor ama bayağı can acıtıyor.Hiç bir şey hissettinmi ağrın oldumu tıransfer sonrası
Bugün 5. Günüm canım ..cgdm5525 canım nasılsın bugün kaçıncı günün merak ettim seni
Lekelenme belirti de oluyor diye biliyorum.inşallah senin ki belirtidir. Kullanılan fitil iğne adeti önlüyor adet değildir.Bugün 5. Günüm canım ..
Dün akşam 10 sularında 3/4 saniyelik kasıkta batma oldu.
Bugün de öğleden sonra 3 gibi aynı durum yaşandı . Biraz önce lavaboya gittiğimde açık bir şekilde lekelenme olduğunu gördüm. Çok korkuyorum …
Transfer öncesi hemşire “kırmızı adet kanaması olmadığı müddetçe paniğe kapılmayın ama kendinizi sık sık kontrol edin” demişti..Lekelenme belirti de oluyor diye biliyorum.inşallah senin ki belirtidir. Kullanılan fitil iğne adeti önlüyor adet değildir.
KORKMA CANIM HAMİLESİN İNŞALLAHTransfer öncesi hemşire “kırmızı adet kanaması olmadığı müddetçe paniğe kapılmayın ama kendinizi sık sık kontrol edin” demişti..
Birçok yerde problem teşkil etmediği , tutunma durumu oluşabileceği yazıyor ama insanın elinde değil ve korku kaplıyor
Bana da hamilesin gibi geliyor canımTransfer öncesi hemşire “kırmızı adet kanaması olmadığı müddetçe paniğe kapılmayın ama kendinizi sık sık kontrol edin” demişti..
Birçok yerde problem teşkil etmediği , tutunma durumu oluşabileceği yazıyor ama insanın elinde değil ve korku kaplıyor
Bana da hamilesin gibi geliyor canım
Endişe , stres , korku , heyecan , panik …KORKMA CANIM HAMİLESİN İNŞALLAH
ben genellikle belirti olarak okudum hep canım o yüzden gönlünü ferah tutEndişe , stres , korku , heyecan , panik …
Umarım içinize doğar
Bu belirtmidir değil midir inanın hiç bilmiyorum . Rabbim nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?