Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar umut hoca az önce aradı beni. Daha önce kan sulandırıcı kullanacağımı söylemişti ama az önce gerek görmediğini söyledi. Ne yapayım sizce? Korkuyorum bir yandan
bir olumsuzluk olduğunda üzülmektense konunun uzmanına gitmeni öneririm canım en azından içinde şüphe kalmaz hiç bekleme

Canım tedaviye başladım 3 gündür gonalf kullanıyorum. Yarına randevu verdiler tekrar. İlk tedavi gününe ait bu kan sonucu. Neden?
tedavinin farklı süreçlerinde farklı sonuçlar çıkıyor o yüzden sordum. Benim ilk gün değerlerimi yüklüyorum. O zaman gayet iyi denilmişti. Sizinle benzer sonuçlar

Eklentiler

• ACA1521C-7446-4DF9-B0CF-E07D0EC9CA7A.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 61
tedavinin farklı süreçlerinde farklı sonuçlar çıkıyor o yüzden sordum. Benim ilk gün değerlerimi yüklüyorum. O zaman gayet iyi denilmişti. Sizinle benzer sonuçlar
Yarın sabah doktor ne diyecek bakalım merak ediyorum inşaAllah benim içinde herşey yolundadır

Umarım öyledir …
Rabbim nasip etsin inşAllah .
Sabahın erken saatlerinde evde test yapıcam

M meloz
Evet canım PGT’li 6AA ama hiçbirşeyin garantisi yok malum .
Canım hamılesın benceeede.İçime öyle doğdu.Bende senın gıbı cok erken test yaptım.Sende yap allah'ın izniyle cıkıcak.

Bence tutunma belirtisi ama insan tedirgin oluyor haklısın.istersen yarın kan testi yaptır

@cgdem5525 canim gecen arkdasimda aradi leke gordugunu soyledi ama testi pozitif cikti hamileydi ins seninde tutnma lekesidir icini ferah tut
Canım senin ikinci kan testi sonucun kaç çıktı. Ben de saat 13 te kan vereceğim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…