canım bence de yerleşme kanaması denen bi durum yaşadığın ben de hissediyorum güzel sonuç alıcaksınEndişe , stres , korku , heyecan , panik …
Umarım içinize doğar
Bu belirtmidir değil midir inanın hiç bilmiyorum . Rabbim nasip etsin ..
canım bence de yerleşme kanaması denen bi durum yaşadığın ben de hissediyorum güzel sonuç alıcaksın
Umarım öyledir …ben genellikle belirti olarak okudum hep canım o yüzden gönlünü ferah tut
Rabbim kimseyi hüsrana uğratmasın inşAllah ..cgdm5525 canım güzel düşünelim lütfen ben inanıyorum hamilesin sen de İnan
bir olumsuzluk olduğunda üzülmektense konunun uzmanına gitmeni öneririm canım en azından içinde şüphe kalmaz hiç beklemeKızlar umut hoca az önce aradı beni. Daha önce kan sulandırıcı kullanacağımı söylemişti ama az önce gerek görmediğini söyledi. Ne yapayım sizce? Korkuyorum bir yandan
Çok haklısınızbir olumsuzluk olduğunda üzülmektense konunun uzmanına gitmeni öneririm canım en azından içinde şüphe kalmaz hiç bekleme
Transfer sürecinde misiniz?Kızlar bu sonuçlar nasıl?
Canım tedaviye başladım 3 gündür gonalf kullanıyorum. Yarına randevu verdiler tekrar. İlk tedavi gününe ait bu kan sonucu. Neden?Transfer sürecinde misiniz?
tedavinin farklı süreçlerinde farklı sonuçlar çıkıyor o yüzden sordum. Benim ilk gün değerlerimi yüklüyorum. O zaman gayet iyi denilmişti. Sizinle benzer sonuçlarCanım tedaviye başladım 3 gündür gonalf kullanıyorum. Yarına randevu verdiler tekrar. İlk tedavi gününe ait bu kan sonucu. Neden?
Yarın sabah doktor ne diyecek bakalım merak ediyorum inşaAllah benim içinde herşey yolundadırtedavinin farklı süreçlerinde farklı sonuçlar çıkıyor o yüzden sordum. Benim ilk gün değerlerimi yüklüyorum. O zaman gayet iyi denilmişti. Sizinle benzer sonuçlar
İnşallahYarın sabah doktor ne diyecek bakalım merak ediyorum inşaAllah benim içinde herşey yolundadır
Bence tutunma belirtisi ama insan tedirgin oluyor haklısın.istersen yarın kan testi yaptırTransfer öncesi hemşire “kırmızı adet kanaması olmadığı müddetçe paniğe kapılmayın ama kendinizi sık sık kontrol edin” demişti..
Birçok yerde problem teşkil etmediği , tutunma durumu oluşabileceği yazıyor ama insanın elinde değil ve korku kaplıyor
Canım@cgdem5525 canim gecen arkdasimda aradi leke gordugunu soyledi ama testi pozitif cikti hamileydi ins seninde tutnma lekesidir icini ferah tut
517 cikti degerim iki katina cikmis dediler canim. İns sende guzel sonuc alirsin merakla bekliyorumCanımsenin ikinci kan testi sonucun kaç çıktı. Ben de saat 13 te kan vereceğim bugün.
İnşallah canım. Darısı başıma. Mutlaka haber vereceğim517 cikti degerim iki katina cikmis dediler canim. İns sende guzel sonuc alirsin merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?