Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende 3 gün 300 yaptım bugün kontrolden sonra 350 dendi. Kilom fazla evet
Yumurtanız yeterince büyümediği için dozu arttırdılar büyük ihtimal.ben ilk kontrole gittiğimde 225 verildi 2.kontrolü Semra hanım yaptı yumurtan büyümediği için dozu arttırıyoruz demişti

Yumurtanız yeterince büyümediği için dozu arttırdılar büyük ihtimal.ben ilk kontrole gittiğimde 225 verildi 2.kontrolü Semra hanım yaptı yumurtan büyümediği için dozu arttırıyoruz demişti
İlk kontrolden sonra bugün ikinci kontroldü. 3 kutu gonal f kullandım 300 lük. Bugün doktor hemşireye yumurtaları not aldırırken bende farkettim çok büyümediğini. Yarından sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecekler

Şu hamişlere seslenmek istiyorum …
Bebişleriniz nasıl ?
Yok öyle bırakıp gitmek , ne kadarlık oldunuz?Doğum ne zaman?
Biraz konuya şöyle sizin tatlı,heyecanlı sürecinizden bilgilerle bizi bilgilendirinde keyiflenelim …
Aşermeler, kilolarrr, hazırlıklarr
Etiketlemeyi unuttuklarım varsa yazın lütfen
A aabirumut
B BBUSRA4192
eluard
pucky06
R Rosang
Bahara giderken
S Saylove
Nameless Warrior
B baharim85
B blosssom
KelebekkB
@Aydingul
S sedef8634
N nono2504
M Miss__hale987
Orkide1221

Yarın sabah doktor ne diyecek bakalım merak ediyorum inşaAllah benim içinde herşey yolundadır

Hayırlısı olsun şimdiden tedavinizin ilerleyen süreçlerinde E2 değeri önem kazanacak 200-250 de bir değer bir olgun yumurtayı isaret edecek. Yani kac yumurta toplanacak sizde değerden anlayabileceksiniz. Bol yumurtaniz olsun

Ya bacım yicem seni elinde kağıt kalem mi var nerden bilirsin hepimizi valla canım benim 14 haftalık oldu. Birde ben 13. Hafta korona ol onca olmadim. Neyse allahtan atlattım. 20 Kasım'da karantinam bitiyor. 7 Kasım'dan beri karantinadayim. 4 Kasım'da görüşmüştük bebisle hersey yolundaydi. Bakalım Aralık başı 4 aylık olacak kontrole gideceğİz umarım hersey yolundadır. Senin sonucuda takip ediyor bekliyorum. 19 Kasım demi

Hep ekran çekmiştim pozitifleri
Aşıların tamsa çok şükür bi sıkıntı bırakmaz o illet . Çok geçmiş olsun .
O bebiş , anasının o kadar çabasını hissedince en iyisi olduğum yerde kalayım , yoksa alana kadar durmayacak dedi ve kaldı
Benim yarın 7. Günüm
Bugünden sivilcem çıktı
Yarın bi kan vereyim diyorum

Benimde ilk basta cildim acayip bozuldu. Sonra şuan hiçbir sey yok. İyi düşün hormon hormon ne güzel 3.doz aşımı oldum biontech koku gitti sonra ahanda kesin koronayken aşı oldum dedim test yaptırdım dediğim çıktı. Neyseki o bitti gitti. Heyecanla takibe devam

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu kaç haftalık gebelikte aşı oldunuz acaba

Bende de asla sivilce çıkmaz. Sivilce çıkmıştı 6. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…