- 27 Ekim 2016
- 173
- 109
- 103
Kilo ya göre veriliyor bana 300 verilmiştiKızlar siz Gonal f kullanırken kaçlık kullandınız? Gonalf 350 verildi bugün bana. Yüksek bi doz mu acaba
Bende 3 gün 300 yaptım bugün kontrolden sonra 350 dendi. Kilom fazla evetKilo ya göre veriliyor bana 300 verilmişti
canım nasılsın ? sende var mı bi belirti?Kilo ya göre veriliyor bana 300 verilmişti
572 çıkmış517 cikti degerim iki katina cikmis dediler canim. İns sende guzel sonuc alirsin merakla bekliyorum
Kiloya göre verildiğini kim söyledi acaba? Ben zayıfım bana ilk günler 225 sonraki günlerde yumurta büyümediği için 300 verildi.kiloyla ilgili olduğunu ilk defa duydum merak ettimKilo ya göre veriliyor bana 300 verilmişti
Bana öyle söylendi kilo vermelisin kilo ya göre doz artabilir denmişti adana daKiloya göre verildiğini kim söyledi acaba? Ben zayıfım bana ilk günler 225 sonraki günlerde yumurta büyümediği için 300 verildi.kiloyla ilgili olduğunu ilk defa duydum merak ettim
Yumurtanız yeterince büyümediği için dozu arttırdılar büyük ihtimal.ben ilk kontrole gittiğimde 225 verildi 2.kontrolü Semra hanım yaptı yumurtan büyümediği için dozu arttırıyoruz demiştiBende 3 gün 300 yaptım bugün kontrolden sonra 350 dendi. Kilom fazla evet
Bana hiç kimse kilo demedi. Kilo diye bi kelime dahi geçmedi tedavinin başından beriBana öyle söylendi kilo vermelisin kilo ya göre doz artabilir denmişti adana da
İlk kontrolden sonra bugün ikinci kontroldü. 3 kutu gonal f kullandım 300 lük. Bugün doktor hemşireye yumurtaları not aldırırken bende farkettim çok büyümediğini. Yarından sonra tekrar gidicem bakalım ne diyeceklerYumurtanız yeterince büyümediği için dozu arttırdılar büyük ihtimal.ben ilk kontrole gittiğimde 225 verildi 2.kontrolü Semra hanım yaptı yumurtan büyümediği için dozu arttırıyoruz demişti
Masallah masallahhhh sagliklaa kucagina al canimmm572 çıkmış
Yarın sabah doktor ne diyecek bakalım merak ediyorum inşaAllah benim içinde herşey yolundadır
Ya bacım yicem seni elinde kağıt kalem mi var nerden bilirsin hepimiziŞu hamişlere seslenmek istiyorum …
Bebişleriniz nasıl ?
Yok öyle bırakıp gitmek , ne kadarlık oldunuz?Doğum ne zaman?
Biraz konuya şöyle sizin tatlı,heyecanlı sürecinizden bilgilerle bizi bilgilendirinde keyiflenelim …
Aşermeler, kilolarrr, hazırlıklarr
Etiketlemeyi unuttuklarım varsa yazın lütfen
A aabirumut
B BBUSRA4192
eluard
pucky06
R Rosang
Bahara giderken
S Saylove
Nameless Warrior
B baharim85
B blosssom
KelebekkB
@Aydingul
S sedef8634
N nono2504
M Miss__hale987
Orkide1221
Hep ekran çekmiştim pozitifleriYa bacım yicem seni elinde kağıt kalem mi var nerden bilirsin hepimizivalla canım benim 14 haftalık oldu. Birde ben 13. Hafta korona ol onca olmadim. Neyse allahtan atlattım. 20 Kasım'da karantinam bitiyor. 7 Kasım'dan beri karantinadayim. 4 Kasım'da görüşmüştük bebisle hersey yolundaydi. Bakalım Aralık başı 4 aylık olacak kontrole gideceğİz umarım hersey yolundadır. Senin sonucuda takip ediyor bekliyorum. 19 Kasım demi
Benimde ilk basta cildim acayip bozuldu. Sonra şuan hiçbir sey yok. İyi düşün hormon hormon ne güzelHep ekran çekmiştim pozitifleri
Aşıların tamsa çok şükür bi sıkıntı bırakmaz o illet . Çok geçmiş olsun .
O bebiş , anasının o kadar çabasını hissedince en iyisi olduğum yerde kalayım , yoksa alana kadar durmayacak dedi ve kaldı
Benim yarın 7. Günüm
Bugünden sivilcem çıktı
Yarın bi kan vereyim diyorum
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu kaç haftalık gebelikte aşı oldunuz acabaBenimde ilk basta cildim acayip bozuldu. Sonra şuan hiçbir sey yok. İyi düşün hormon hormon ne güzel3.doz aşımı oldum biontech koku gitti sonra ahanda kesin koronayken aşı oldum dedim test yaptırdım dediğim çıktı. Neyseki o bitti gitti. Heyecanla takibe devam
Bende de asla sivilce çıkmaz. Sivilce çıkmıştı 6. GünHep ekran çekmiştim pozitifleri
Aşıların tamsa çok şükür bi sıkıntı bırakmaz o illet . Çok geçmiş olsun .
O bebiş , anasının o kadar çabasını hissedince en iyisi olduğum yerde kalayım , yoksa alana kadar durmayacak dedi ve kaldı
Benim yarın 7. Günüm
Bugünden sivilcem çıktı
Yarın bi kan vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?