Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

34 e gireceğim inşaallah 8 kilo aldım bolca erik,turşu,domates,ayran dörtlüsü benimleydi günler yaklaştıkça heyecan dorukta . Sürekli sizlere duacıyım

cgdm5525 ayyy kuzum transferin oldu mu şimdi gördüm boşladım buraları haklısın test günün ne zaman ?
benim hamilelik çok şükür iyi geçiyor cumartesi günü detaylı ultrasonum var birde onu hayırlısı ile atlatırsak doğmalarını bekleyeceğiz artık dualarınıza talibim
22 haftalık olduk. doğum bir aksilik olmazsa normalde sata göre 24 mart ama ikiz oldukları için erken alınacaklar yani martın ilk haftası gibi düşünüyorum ben. tabi kendileri daha erken gelmeye karar vermezlerse.
aşermelere gelince ben ye ekşiyi getir ayşeyi tezini doğruladım. turşu ve tuzlu yemekten kendimi alamıyorum. henüz 5,5 kilo ile yoluma devam ediyorum.
hazırlıklar mevzusuna gelince hamileliğin en keyifli kısmı bence bu kadar yıl beklemenin acısını çıkartırcasına görgüsüzce her gördüğümü alıyorum
ayrıca ben 5 sene boyunca beklemiş bir sürü sıkıntı çekmiş birisi olarak her aklıma geldiğimde dualarım bekleyen isteyen herkesle inşallah hepinizin güzel haberlerini sırayla alacağız

Yaaa canım benim bende seni takip ediyorum artık testi verde rahatlayalım :) bende 16.haftaya geldim haftaya cinsiyet öğreneceğiz Allah nasip ederse

Canım merhaba
Bebişin çok şükür kesesini gördük.Benım gecen hafta lekelenmem basladı.Sabah ilk görünce çok korktum.Hemen hastaneye gıttım.Tabı çok yenı olduğu için net bişey soylemedıler.Ama kesenin etrafında kan yok dedı doktor.Bır çok hastada bunu görebiliyoruz dedı.İçim rahat değil ama yapacak bıseyde yok.İğne dozum artı.3 günde 1 olan doz artık günlük olarak vurulcak dedı Gönül hanım.Çtes kalp atışı için gidicem.Rabbım inşallah nasıp eder duymayı.Ayyy valla her süreç büyük bi sınav.Yapacak bişey bunada şukur dıyebılıyorum.Mide bulantıları basladı bende.Hafıfte olsa etkılıyo insanı.Rabbim inşallah sanada naip eder bu bekleyişlerı.

Korkma Allah’ın izniyle en büyük aşamayı geçtin inşAllah o sesleri de duyacaksın
Oh vallaa ne güzel işte , tam sigortalısın
Kız evlat bambaşkadır eminimki , inşAllah sağlıcakla gelsinler bu dünyaya
Benim bugün 7. Günüm nasipse inşAllah bende güzel haberler vermek isterim
Yaaa canım benim bende seni takip ediyorum artık testi verde rahatlayalım :) bende 16.haftaya geldim haftaya cinsiyet öğreneceğiz Allah nasip ederse
En heyecanlı anlara geldin desene
Çok güzel valla , dilerim böyle devam eder
Bende akşam bi teste gideyim diyorum ama acaba Ovitrella’nın etkisi geçmiş midir bilemedim . Vurulalı tam 13 gün olucak , normal şartlarda Cuma günü test günüm
34 e gireceğim inşaallah 8 kilo aldım bolca erik,turşu,domates,ayran dörtlüsü benimleydi günler yaklaştıkça heyecan dorukta . Sürekli sizlere duacıyım
Ayyyy doğuma çooook az kalmış
Bi avazda doğurursun inşAllah
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Canim benim senden gelecek guzel haberi bekliyorum ben de belki bugun test yaparsin hatta
Gebelik cok sukur iyi geciyor, bana ciddi bir sikinti yaratmadi. Normal hayatima devam ediyorum, oldukca hareketliyim, cok agirlasmadan bugunlerin tadini cikarmaya calisiyorum hafta 27, nasil geldik bugunlere anlamadim bile. Benim tek sikintim gebelik boyunca cektigim kabizlik oldu, bunca hareket, probiyotik takviye, lifli beslenme, bol suya ragmen bana misin demeyen bagirsaklar dengemi cok bozdu, hizlica kilo da almama sebep oldu saniyorum (yedigim tatlilarin hicbir sucu yokmuscasina ) Canim hep tatli cekti, hatta eksi yemekte zorlandim ama tatli bir kiz geliyor

Guzel haber veren tum arkadaslari tebrik ediyorum, Allah saglikla kucaginjza almayi nasip etsin, rahat bir gebelik gecirin insallah

Test gunu bekleyenler de dualarimda

Pozitif test sonucundan sonrada ilaca devam mı ediliyo? Ben yurtdışından geldim tedavi için. Brn transferden sonra tedavi bitiyo sanıyodum

Ayyyyy çok sevindim , bu yıl hep kız haberi alıyorum ,bu ne hikmettt
İyi ki etiketlemişim valla motive oldum
Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Ayyyyy çok sevindim , bu yıl hep kız haberi alıyorum ,bu ne hikmettt
İyi ki etiketlemişim valla motive oldum
Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Evet ben de okudukca motivasyon oluyor bana da çok sağoll , senin de güzel haberlerini alalım inşallah beklemedeym ben de

Canım ben de keseyi gördüm şükür şuan beklemedeyim 10 gün kadar sonra kalp atışı için gideceğiz inşallahRabbim sana da nasip edecek inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım hergün dua ediyorum hepimiz için canım

senide güzel haberlerini alacağız eminim takipteyim. dualarım seninle

Yaa canım ne güzel unutmaman transfer olmuşsun hadi hayırlı haber alalım inşallah Bu arada haberini aldığım hamile arkadaşlarımın her şeyin yolunda olmasına da çok sevindim Benim biraz zor geçiyor. Maalesef 7. Haftadan beri bulantılar beni çok etkiledi çalışamadım hep rapor aldım ve üstüne korona oldum 19 kasım da bitiyor karantina. Aynı gün de perinatolog kontrolüm var. 13. Haftanın içindeyiz bakalım inşallah bebişlerim iyidir çok merak ediyorum. İlk eşim kovit oldu ondan bana geçti bir şey olacak bebeklere diye çok korktum ama Allah’ıma çok şükür çok hafif atlattık Burada güzel haberi almayı bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun hep duam bu yönde siz de bizlere edin inşallah

Pozitif test sonucundan sonrada ilaca devam mı ediliyo? Ben yurtdışından geldim tedavi için. Brn transferden sonra tedavi bitiyo sanıyodum
Evet canım.10 .haftaya kadar sabah aksam lutinüs vajınal tablet 3 gunde 1 progestan ıgne.Ama benım lekelenmem oldugu ıcın gün aşırı vuruyorum iğnemi.Senınde hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuclar alırsın.

S Saylove canım çok geçmiş olsun şimdi okudum ikinizinde iyi olmasına çok sevindim. cinsiyet belli oldu mu bu arada ?
16. Hafta kontrolünde netlesecek. Ama benim doktor 10. Haftadan beri erkek bu diyor allahtan herseyi de atlattik. Teşekkür ederim canım sınavlar devam ediyor iste

yaaa canım benim çok tatlısın. ben de seni takipteyim bugün kan verecektin verdin mi?

ben de herşey yolunda çok şükür. 12. haftamdayım doktor cinsiyeti erkeğe benziyor büyük ihtimalle dedi bir sonraki gidişimde belli olacakmış. bu üç ay çok zor geçti bulantı, kusma, koku hassasiyeti.. biraz biraz açıldım bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…