Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

16. Hafta kontrolünde netlesecek. Ama benim doktor 10. Haftadan beri erkek bu diyor allahtan herseyi de atlattik. Teşekkür ederim canım sınavlar devam ediyor iste
canımm cok gecmis olsun bebişe hiçbirşey olmaz allahın izniyle bana da erkeğe benziyor dedi geliyor bizim oğluşlar herhalde öyle gözüküyor

Canım benim çok teşekkür ederimm.

Mide bulantılarım fazlacaydı 3-4 kilo verdim 12. Haftadan sonra azaldı şükür artık yiyebiliyorum . Henüz cinsiyeti öğrenmedik yaşadığım ülkede 16. Haftadan önce cinsiyet ile ilgili yorum yok .

Bugün 13+5 olduk şükürler olsun doğumda 18 mayıs diyor doktorlar rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin .

Sen nasılsın transferin yaklaşmıştı bakıyordum arada transfer oldu sanırım değil mi ? Allahım mucizenizi bununla vesile etsin inşallah

Pozitif test sonucundan sonrada ilaca devam mı ediliyo? Ben yurtdışından geldim tedavi için. Brn transferden sonra tedavi bitiyo sanıyodum
10. Haftaya kadar devam canım fitile ve iğneye. Ben de yurtdışından gitmiştim geri dönerken bütün iğnemi ilaçları aldım stoklayarak gittim burada yaptım

10. Haftaya kadar devam canım fitile ve iğneye. Ben de yurtdışından gitmiştim geri dönerken bütün iğnemi ilaçları aldım stoklayarak gittim burada yaptım
Teşekkür ediyorum cevap için. Çok meşakkatli bi yol. Helede istanbulda kimsesi olmayanlar için. Oteldi ulaşımdı yemeydi içmeydi derken bi tüp bebek parası daha harcıyoruz neredeyse. Rabbim inşaAllah banada pozitif sonuç almak güzel bi şekilde devam ettirebilmek nasip eder

Çok teşekkür ederim canım sağol inşaAllah heyecanlı güzel bi o kadarda endişeli bi süreç

Ne var sanki bakıp söyleseler
En doğrusunu yapmışsın bütün ilaçlarını burdan temin etmekle ..
Ben nasipse Cuma günü kan vererek sonucu öğreneceğim inşAllah
Şu yola çıkıpta Allah kimsenin , umudunu , ümidini yıkmasın ..

Çok teşekkür ederim canım sağol inşaAllah heyecanlı güzel bi o kadarda endişeli bi süreç
ben teşekkür edErim.Bilirim bilmezmıyım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Burdakı herkesi o kadar çok ıyı anlıyorum ki.Yaşadım çünkü heranı ,her bekleyişi.Yaşamayada devam edicem .Çünkü her süreç başka bir telaş.Sizin tedavı sürecınız ne şuan.

Ayy canım benimm hadi hayırlısı olsun inşallah Allahım sen büyüksün .

Dualarım seninle haberinş bekliyor olacağım canımm

Allah yardımcın olsun canım rabbim emeklerin karşılığını elbet verir hiç endişen olmasın hadi sende mucizeni al gel inşallah .

Tedaviden hiç korkma unuttum bile inan göbeğimde ki morluklar yeni geçti ama hiç hatırlamıyorum bile ne oldu ne bitti sanki doğal oldu gibi bir his Rabbim sabrını veriyor sen bismillah de başla gerisini düşünme

Benim tedavide 5.ci günüm bugün. Gonal f ve folikasit kullanıyorum

Morluklar neden olmuştu ki

Ayyyyy çok sevindim , bu yıl hep kız haberi alıyorum ,bu ne hikmettt
İyi ki etiketlemişim valla motive oldum
Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Kizlar bereketleriyle gelsinler insallah gecen sene de tum doguran arkadaslsrim erkek dogurmustu Amin canim, darisi sana

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bugün Umut hocayla konuştum dış gebelikten şüphelendi tahlilim aynı çıkınca , hiç dış gebelik yaşayan oldu mu aranızda ? Tekrar tahlil vermem gerekiyor yarın

Cosi xanım benim ikinci düşüğümde değerim aynı çıktı 2 kan tahlilimde.sonra değerim 500 e çıktı sonra kanamam başladı ve düşük yaptım o zaman doktorum kimyasal demişti bana bence seninde kimyasal

İnan ki hiç bilgim yok yaşamadım ikisini de kimyasal olunca nasıl oluyor ?

Cosi canım dış gebelik çok sıkıntı Allah korusun ameliyat olmak gerekebiliyor tüpler alınabilir.Ama kimyasal çoğu kadın yaşıyor ben sizin embriyo kalitenizden ötürü kimyasal olduğunu düşünüyorum

Ay Allah korusun umarım değildir
Teşekkür ederim canım bilgi için

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ben covid aşısı olmadım yumurta sayım az olumsuz etki edecek diye çok korkuyorum herkes aşı oldu mu ne yapcağımı bilemiyorum transfer olcam diger ay acaba bu ay en azindan ilk dozu halletsem mi ?

Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bugün Umut hocayla konuştum dış gebelikten şüphelendi tahlilim aynı çıkınca , hiç dış gebelik yaşayan oldu mu aranızda ? Tekrar tahlil vermem gerekiyor yarın
1. ve 2. tahlillerinin değerleri kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…