canımm cok gecmis olsun bebişe hiçbirşey olmaz allahın izniyle16. Hafta kontrolünde netlesecek. Ama benim doktor 10. Haftadan beri erkek bu diyorallahtan herseyi de atlattik. Teşekkür ederim canım sınavlar devam ediyor iste
Canım benim çok teşekkür ederimm.Şu hamişlere seslenmek istiyorum …
Bebişleriniz nasıl ?
Yok öyle bırakıp gitmek , ne kadarlık oldunuz?Doğum ne zaman?
Biraz konuya şöyle sizin tatlı,heyecanlı sürecinizden bilgilerle bizi bilgilendirinde keyiflenelim …
Aşermeler, kilolarrr, hazırlıklarr
Etiketlemeyi unuttuklarım varsa yazın lütfen
@aabirumut
@BBUSRA4192
eluard
pucky06
@Rosang
@Bahara giderken
@Saylove
@Nameless Warrior
@baharim85
@blosssom
KelebekkB
@Aydingul
@sedef8634
N nono2504
@Miss__hale987
@Orkide1221
10. Haftaya kadar devam canım fitile ve iğneye. Ben de yurtdışından gitmiştim geri dönerken bütün iğnemi ilaçları aldım stoklayarak gittim burada yaptımPozitif test sonucundan sonrada ilaca devam mı ediliyo? Ben yurtdışından geldim tedavi için. Brn transferden sonra tedavi bitiyo sanıyodum
Teşekkür ediyorum cevap için. Çok meşakkatli bi yol. Helede istanbulda kimsesi olmayanlar için. Oteldi ulaşımdı yemeydi içmeydi derken bi tüp bebek parası daha harcıyoruz neredeyse. Rabbim inşaAllah banada pozitif sonuç almak güzel bi şekilde devam ettirebilmek nasip eder10. Haftaya kadar devam canım fitile ve iğneye. Ben de yurtdışından gitmiştim geri dönerken bütün iğnemi ilaçları aldım stoklayarak gittim burada yaptım
Çok teşekkür ederim canım sağol inşaAllah heyecanlı güzel bi o kadarda endişeli bi süreçEvet canım.10 .haftaya kadar sabah aksam lutinüs vajınal tablet 3 gunde 1 progestan ıgne.Ama benım lekelenmem oldugu ıcın gün aşırı vuruyorum iğnemi.Senınde hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuclar alırsın.
Ne var sanki bakıp söyleselerCanım benim çok teşekkür ederimm.
Mide bulantılarım fazlacaydı 3-4 kilo verdim 12. Haftadan sonra azaldı şükür artık yiyebiliyorum. Henüz cinsiyeti öğrenmedik yaşadığım ülkede 16. Haftadan önce cinsiyet ile ilgili yorum yok .
Bugün 13+5 olduk şükürler olsun doğumda 18 mayıs diyor doktorlar rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Sen nasılsın transferin yaklaşmıştı bakıyordum arada transfer oldu sanırım değil mi ? Allahım mucizenizi bununla vesile etsin inşallah
ben teşekkür edErim.Bilirim bilmezmıyım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Burdakı herkesi o kadar çok ıyı anlıyorum ki.Yaşadım çünkü heranı ,her bekleyişi.Yaşamayada devam edicem .Çünkü her süreç başka bir telaş.Sizin tedavı sürecınız ne şuan.Çok teşekkür ederim canım sağol inşaAllah heyecanlı güzel bi o kadarda endişeli bi süreç
Ayy canım benimm hadi hayırlısı olsun inşallah Allahım sen büyüksünNe var sanki bakıp söyleseler
En doğrusunu yapmışsın bütün ilaçlarını burdan temin etmekle ..
Ben nasipse Cuma günü kan vererek sonucu öğreneceğim inşAllah
Şu yola çıkıpta Allah kimsenin , umudunu , ümidini yıkmasın ..
Allah yardımcın olsun canım rabbim emeklerin karşılığını elbet verir hiç endişen olmasın hadi sende mucizeni al gel inşallahTeşekkür ediyorum cevap için. Çok meşakkatli bi yol. Helede istanbulda kimsesi olmayanlar için. Oteldi ulaşımdı yemeydi içmeydi derken bi tüp bebek parası daha harcıyoruz neredeyse. Rabbim inşaAllah banada pozitif sonuç almak güzel bi şekilde devam ettirebilmek nasip eder
Benim tedavide 5.ci günüm bugün. Gonal f ve folikasit kullanıyorumben teşekkür edErim.Bilirim bilmezmıyım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Burdakı herkesi o kadar çok ıyı anlıyorum ki.Yaşadım çünkü heranı ,her bekleyişi.Yaşamayada devam edicem .Çünkü her süreç başka bir telaş.Sizin tedavı sürecınız ne şuan.
Morluklar neden olmuştu kiAllah yardımcın olsun canım rabbim emeklerin karşılığını elbet verir hiç endişen olmasın hadi sende mucizeni al gel inşallah.
Tedaviden hiç korkma unuttum bile inan göbeğimde ki morluklar yeni geçti ama hiç hatırlamıyorum bile ne oldu ne bitti sanki doğal oldu gibi bir hisRabbim sabrını veriyor sen bismillah de başla gerisini düşünme
Kizlar bereketleriyle gelsinler insallahAyyyyy çok sevindim , bu yıl hep kız haberi alıyorum ,bu ne hikmettt
İyi ki etiketlemişim valla motive oldum
Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
İnan ki hiç bilgim yok yaşamadım ikisini de kimyasal olunca nasıl oluyor ?Cosi xanım benim ikinci düşüğümde değerim aynı çıktı 2 kan tahlilimde.sonra değerim 500 e çıktı sonra kanamam başladı ve düşük yaptım o zaman doktorum kimyasal demişti bana bence seninde kimyasal
Ay Allah korusun umarım değildirCosi canım dış gebelik çok sıkıntı Allah korusun ameliyat olmak gerekebiliyor tüpler alınabilir.Ama kimyasal çoğu kadın yaşıyor ben sizin embriyo kalitenizden ötürü kimyasal olduğunu düşünüyorum
1. ve 2. tahlillerinin değerleri kaç ?Kızlar merhaba nasılsınız? Ben bugün Umut hocayla konuştum dış gebelikten şüphelendi tahlilim aynı çıkınca , hiç dış gebelik yaşayan oldu mu aranızda ? Tekrar tahlil vermem gerekiyor yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?