- 27 Ekim 2016
- 173
- 109
- 103
Amh güzel çıkıyo. Bugün glifor verdi insülin direnci 3,2 çıktı. Kanamam çok oluyo normal adet döneminde. Ondan olabilir miPkos,diyabet,obezite,tiroit,yumurtalık kisti, karaciğer ve safra kesesi problemlerinden kalınlaşıyormuş o yüzdende gebelik oluşamıyormuş bunlardan biri olabilir mi . Pkos sa soğan kürü önerebilirim
İnsülin direnci testlerde ne diye geçiyor?Amh güzel çıkıyo. Bugün glifor verdi insülin direnci 3,2 çıktı. Kanamam çok oluyo normal adet döneminde. Ondan olabilir mi
Ben mesela açken yaptırdığım da İnsülin 9,54 çıkmış .
Canım şimdi baktım bende bu formülle hesaplanıyormuş . Ben memorial da hasta formumu incelemiştim çekmişim orda 2,1 yazıyor . Herhangi bişey de önermedi , hoş sormamıştım daAmh güzel çıkıyo. Bugün glifor verdi insülin direnci 3,2 çıktı. Kanamam çok oluyo normal adet döneminde. Ondan olabilir mi
Sonuçlar benim elime geçmiyo. Sözlü olarak söyledi bana. Ben buraya gelmeden öncede baktırmıştım sınırda çıkmıştı. Tekrar istediler demekki hafif bi yüksekmiş. Dozu düşük bana verilen gliforun zaten. Kullanalım bakalım:)Canım şimdi baktım bende bu formülle hesaplanıyormuş . Ben memorial da hasta formumu incelemiştim çekmişim orda 2,1 yazıyor . Herhangi bişey de önermedi , hoş sormamıştım da
Amh güzel çıkıyo. Bugün glifor verdi insülin direnci 3,2 çıktı. Kanamam çok oluyo normal adet döneminde. Ondan olabilir
Bel çevresi, trigliserid, açlık glükoz, hdl kolestrol gibi ölçümlerden sonra bazı kan testleri ile belli oluyor dahiliye doktorları yardımcı olur formülü var söylediğin gibi inşallah yoktur.Ama diğer açlık kan şekeri falan bilemiyorum belki bende de vardır .
Adetim de çok azınlıkta parçacık oluşur ..
Bir kaç sefer test isterler canım 2-3 ay daki ortalama değere göre karar veriyorlar üstte belirttiğim değerlere göre de inşallah Yoktur öyle birşeySonuçlar benim elime geçmiyo. Sözlü olarak söyledi bana. Ben buraya gelmeden öncede baktırmıştım sınırda çıkmıştı. Tekrar istediler demekki hafif bi yüksekmiş. Dozu düşük bana verilen gliforun zaten. Kullanalım bakalım:)
Ben akşam yemeğiyle birlikte aldım bişey olmadı şükürİnsülin direnci Homa testiyle hesaplanır , bunun için insülin hormonunuza bakılır ve glikoz ölçümü sonucunda formulle bakılır. Belli bi değerin üzerindeyse ona göre diyet veya ilaçla düzenlenmeye çalışılır, ben de kullanıyorum insülin direncim sınırda ama ilaç başladık memorial da 3 aya kadar kullan dedi zaten , bu arada ilaçlardan bulantı yapabiliyor mutlaka yemekle birlikte almanızı öneririm bir de başka markaları da deneyin derim bazen bulantı az oluyo başka markalarda ben de deneyerek buldum sayılır
Progestan fitil onerebilirler belki, doktoruna ulaşıp onunla gorusursen ve bulamayacağını özellikle söylersen alternatif illa ki vardır diye düşünüyorum. Hemşire hattına yazarsan direk alternatif yok derler benceKızlar birşey soracağım şimdi elimiz de ki lutiNus jel ve Progestan dex bitti ve bizim burda asla bulamayız bu iki ilacı buna benzer ilaç ne veriyor şişli acabaa akşam test vereceğim ve olursa şayet ilaçlara devam etmem gerekecek ve nasıl bulacağım çünkü burda gerçekten yok
Tabiki vereceğim kalbim ağzımda sanki ama idrar testim hep negatif bilmiyorum yaJ Jelibonsaw canım en doğrusu memorialla görüşmen .ay hadi inşallah pozitifi görürsün haber ver canım
Hayırlı haber alırsam sabah ararım artıkProgestan fitil onerebilirler belki, doktoruna ulaşıp onunla gorusursen ve bulamayacağını özellikle söylersen alternatif illa ki vardır diye düşünüyorum. Hemşire hattına yazarsan direk alternatif yok derler bence
Litunis fitil çoğu eczanede var ama progestan dex Şişli’deki eczanelerde bile yok şu an. Onun yerine progestan 50 mg ampul kullanıyorum ben. Testiniz pozitif çıkarsa (inşallah) 10. Haftaya kadar kullanman gerekecek.Kızlar birşey soracağım şimdi elimiz de ki lutiNus jel ve Progestan dex bitti ve bizim burda asla bulamayız bu iki ilacı buna benzer ilaç ne veriyor şişli acabaa akşam test vereceğim ve olursa şayet ilaçlara devam etmem gerekecek ve nasıl bulacağım çünkü burda gerçekten yok
Merhaba siz transfer olmuştunuz değil mi sonucunuzu merak ettim. Bu arada bendede pko var ve glifor kullanmıştım transfer sonrası bıraktırmıştı yücel hoca. Ve aşırı bulantı yapmıştı bende. Dahiliyeye gitmiştim insülin direnci çıkmamıştı ama yinede kullanmakta fayda var demişti dr transfere kadar kullanmak kafi demiştiİnsülin direnci Homa testiyle hesaplanır , bunun için insülin hormonunuza bakılır ve glikoz ölçümü sonucunda formulle bakılır. Belli bi değerin üzerindeyse ona göre diyet veya ilaçla düzenlenmeye çalışılır, ben de kullanıyorum insülin direncim sınırda ama ilaç başladık memorial da 3 aya kadar kullan dedi zaten , bu arada ilaçlardan bulantı yapabiliyor mutlaka yemekle birlikte almanızı öneririm bir de başka markaları da deneyin derim bazen bulantı az oluyo başka markalarda ben de deneyerek buldum sayılır
Progestan iğneyi bugün diğer iğnem son gündü bitti yarın diğerine kalçadan hemen başlaniyormu acabaLitunis fitil çoğu eczanede var ama progestan dex Şişli’deki eczanelerde bile yok şu an. Onun yerine progestan 50 mg ampul kullanıyorum ben. Testiniz pozitif çıkarsa (inşallah) 10. Haftaya kadar kullanman gerekecek.
Göbekten yapılan 25 mg olduğu için kalçadan yapılana hemen ertesi gün başlamanız lazımProgestan iğneyi bugün diğer iğnem son gündü bitti yarın diğerine kalçadan hemen başlaniyormu acaba
Teşekkür ederim :)Göbekten yapılan 25 mg olduğu için kalçadan yapılana hemen ertesi gün başlamanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?