Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tabi kolay değil üzülmemek elde değil ama hayırlısı buymuş demeki bi daha kine rabbim güç kuvvet versin sizin sıkıntı eydi neden olmuyor hangi doktora gidiyorsun
Hiç bir sıkıntı yok sözde ama değişen hiç bir tedavi sistemi de yok Adana da yaptırdım 4 defa istanbul da da bi defa bilmiyorum sebebi yok yani

Hiç bir sıkıntı yok sözde ama değişen hiç bir tedavi sistemi de yok Adana da yaptırdım 4 defa istanbul da da bi defa bilmiyorum sebebi yok yani
Rabbim sabır versın canım.İnan çok üzüldüm.Ümidini kaybetme.Rabbım inşallah kısmetını bı yerde bekletıyodur.Hepımız belllı sınavlardan geçıyoruz.İnşallah bu senın ıcın sondur.

Maşallah benim ilk deneme ilk defa duydum sizin kaçıncı deneme ben ikiz çok istiyorum tabii nasip doktora dedim iki embriyo bırakmak iyi değil sıkıntı oluyor dedi bide ilk denemelere tek embriyo bırakıyorlar

Hiç bir sıkıntı yok sözde ama değişen hiç bir tedavi sistemi de yok Adana da yaptırdım 4 defa istanbul da da bi defa bilmiyo
Allah büyüktür elbet bir gün olucak biraz ara verin olmasa prof görüşün her şeyi o yapsın tabi şimdi kiler bi muane ediyor bir daha insan göremiyor

Maşallah benim ilk deneme ilk defa duydum sizin kaçıncı deneme ben ikiz çok istiyorum tabii nasip doktora dedim iki embriyo bırakmak iyi değil sıkıntı oluyor dedi bide ilk denemelere tek embriyo bırakıyorlar
Tüp bebek ilk denememdı.Evet ikiz onermıyolar cunku cogul gebelık her zman daha cok risk tasıyo.Sizde pgt ye gonderırsenız zaten normal embrıyoya gore tutunma şansı daha cok o sebeple bı tane transfer edersınız.Umarım hersey istedıgınız gıbı olur.Dualarım senınle.

Hayır yok 4 yumurta vardı zaten 2 si toplamadan bir iki saat önce çatladı 2 tane toplandı biri gelişmedi biri transfer edildi kısmet elimizden Geleni yaptık rabbim en iyisini bilir
Her nasip vaktine esirdir canım Rabbim zorlarımızı kolay eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah

A çok iyi maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin allah razı siz ne kadar ödediniz

Arkadaslar lutunus kullanırken sizlerdende ilaç tortusu gerı gelıyormu
Evet hem de nasıl geliyo sanki ilaç hiç kalmıyo hepsi eriyip geri geliyo ilk zmana günlük ped koyup geziyodum taa ki pantolonum falan deli gibi ıslanana kadar şimdi normal ped koyup geziyorum

Merhaba ya ben tedavi görüyorum ine kullanıyorum yarın dişçiye gitmem gerekiyor kanal tedavisi yapıcak bi sakıncası varmı tedavimi etkilermi

Arkadaslar lutunus kullanırken sizlerdende ilaç tortusu gerı gelıyormu
Evet ..
Vajinal tableti aldıktan 30-40 dk vucüt ısısıyla çözünmeye başlıyor .
Rahim ihtiyacı kadar olanı emerek kalınlaşma evresine geçiyor ,sonrasında atıyor ..
Ben genellikle aldıktan 1 saat sonra tv karşısına geçiyorum

Ya peki genetiğe bakınca dondurma işlemi yaptılarmı canım

Ben bugun kullaninca pembemsi bisiler gordum bu durumla karsilasanlar var mi diger transferimde de oyle gordum dusukle sonuclanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…