Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim kendini çok kasmaya gerek yok ayni saatte soylenen dozu uyguladigindan emin ol yeterli. Bir de iğneden sonra pamukla bastirirsan bir kac dakika morarma cok olmaz. Tedavinin hayirli ugurlu olsun insallah

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim

Canim kendini çok kasmaya gerek yok ayni saatte soylenen dozu uyguladigindan emin ol yeterli. Bir de iğneden sonra pamukla bastirirsan bir kac dakika morarma cok olmaz. Tedavinin hayirli ugurlu olsun insallah
Amin allah razı tamam öyle yapıcam anlatılar bilgi veridiler dediler hastanede vur duya bilirsiniz ben bugün devlet hastanesin acil de vurdurtum hiç bilgileri yok en iyisi yarın aynı saatinde ev de ben yapicam

Yaaaa süperrr haberrrçok sevindmm

Dun gece merakla ve heyecanla senin için açtım sayfayı, sonra da mutlu bir şekilde uyudum:) maşallah, Allah sonuna sağlıkla gitmeyi nasip etsin. İnşallah bekleyen herkesin. Bu mucize haberi almasına şahit oluruz..

Bu bölüme şuan sizin için girdim sonucu görmek için. Bende de mucize bir doğal gebelik oluştu. :) Sizin sonucu da böyle yüksek gördüm ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adıma da dua edin lütfen, sağlıkla ilerlememesinden çok korkuyorum. Böyle böyle ağlaya sevine inşallah bitireceğiz 9 ayı. :)

Merhabalar. Adetim çok geciktiği için tarlusal kullandım ve dün akşam adet oldum. Aslında bugün 1. günü adetin. Yarın pazar olduğundan dolayı muayeneyi bugün oldum. Rahim kalınlığı 9,5 sağ ve sol overda en büyük yumurtalar 8 mm. Rahim kalınlığı fazla mı sizce? Bilgisi olan var mı?

Merhaba canim fazla bilgim yok ama ben catlatma ignesini vurdugum gun rahim kalinligim 10 mm idi biraz kalin gibi ama bu iyi birsey de olablir. İnsllah sorunsuz olur tedavin Allah yardimcin olsun

Merhaba canim fazla bilgim yok ama ben catlatma ignesini vurdugum gun rahim kalinligim 10 mm idi biraz kalin gibi ama bu iyi birsey de olablir. İnsllah sorunsuz olur tedavin Allah yardimcin olsun
Çok teşekkür ederim. Bana da kalın geldi ama bakalım söylerler herhalde sıkıntılı bir durumsa. İnşallah sorunsuz olur.

Yarınki doktorum değişti umut göktürk açıkçası ilk defa o kontrol edecek nasıl bi doktor muayene olan varmı içinizde kızlar
Kendisine gittin mi? Canım çok yandı muayenesinde. Gerçi memorialin vajinalprobu biraz farklı o mu acıttı anlamadım. Bir tek bana mı oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…