Ikiside ayni fiyatlar ben ikisinden de fiyat almıştım birebir aynıydı:)Aslında idil eczanesi daha uygundu sanki
Canim kendini çok kasmaya gerek yok ayni saatte soylenen dozu uyguladigindan emin ol yeterli. Bir de iğneden sonra pamukla bastirirsan bir kac dakika morarma cok olmaz. Tedavinin hayirli ugurlu olsun insallahSelam aleyküm arkadaşlar ben bugün ineye başladım gonal-f 212,5 vurdum bugün siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz allah razı olsun siz den sizin sayenizde bugün ilaç alırken bi arkadaşın yorumunu gördüm ilaç masraflrı için ateş eczane si de aldım en uygun eczane nelere dikkat etmeliyim hamile kalanlar nasıl yaptı yazarsa çok iyi olur
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindimCanım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Öylemi siz ineleri ne kadar aldınızAslında idil eczanesi daha uygundu sanki
Amin allah razı tamam öyle yapıcam anlatılar bilgi veridiler dediler hastanede vur duya bilirsiniz ben bugün devlet hastanesin acil de vurdurtum hiç bilgileri yok en iyisi yarın aynı saatinde ev de ben yapicamCanim kendini çok kasmaya gerek yok ayni saatte soylenen dozu uyguladigindan emin ol yeterli. Bir de iğneden sonra pamukla bastirirsan bir kac dakika morarma cok olmaz. Tedavinin hayirli ugurlu olsun insallah
Yaaaa süperrr haberrrçok sevindmmCanım Hanımlar ....
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Dun gece merakla ve heyecanla senin için açtım sayfayı, sonra da mutlu bir şekilde uyudum:) maşallah, Allah sonuna sağlıkla gitmeyi nasip etsin. İnşallah bekleyen herkesin. Bu mucize haberi almasına şahit oluruz..Canım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Hayırla sağlıkla gelsinnn inşallahh çok mutlu oldum ne güzel haberler alınmışş herkesee allah sağlıkla kucağına almak nasp etsinnYaaaa süperrr haberrrçok sevindmm
Bu bölüme şuan sizin için girdim sonucu görmek için. Bende de mucize bir doğal gebelik oluştu. :) Sizin sonucu da böyle yüksek gördüm ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adıma da dua edin lütfen, sağlıkla ilerlememesinden çok korkuyorum. Böyle böyle ağlaya sevine inşallah bitireceğiz 9 ayı. :)Canım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
İlk başlarda 560 dan alıyordum sonra 660 oldu galiba en sonÖylemi siz ineleri ne kadar aldınız
Ben bu ay birinde 560 iken diğerinde 600 demişti çünküIkiside ayni fiyatlar ben ikisinden de fiyat almıştım birebir aynıydı:)
Merhaba canim fazla bilgim yok ama ben catlatma ignesini vurdugum gun rahim kalinligim 10 mm idi biraz kalin gibi ama bu iyi birsey de olablir. İnsllah sorunsuz olur tedavin Allah yardimcin olsunMerhabalar. Adetim çok geciktiği için tarlusal kullandım ve dün akşam adet oldum. Aslında bugün 1. günü adetin. Yarın pazar olduğundan dolayı muayeneyi bugün oldum. Rahim kalınlığı 9,5 sağ ve sol overda en büyük yumurtalar 8 mm. Rahim kalınlığı fazla mı sizce? Bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim. Bana da kalın geldi ama bakalım söylerler herhalde sıkıntılı bir durumsa. İnşallah sorunsuz olur.Merhaba canim fazla bilgim yok ama ben catlatma ignesini vurdugum gun rahim kalinligim 10 mm idi biraz kalin gibi ama bu iyi birsey de olablir. İnsllah sorunsuz olur tedavin Allah yardimcin olsun
Kendisine gittin mi? Canım çok yandı muayenesinde. Gerçi memorialin vajinalprobu biraz farklı o mu acıttı anlamadım. Bir tek bana mı oldu bilmiyorumYarınki doktorum değişti umut göktürk açıkçası ilk defa o kontrol edecek nasıl bi doktor muayene olan varmı içinizde kızlar
İnsallah canimÇok teşekkür ederim. Bana da kalın geldi ama bakalım söylerler herhalde sıkıntılı bir durumsa. İnşallah sorunsuz olur.
Ne zaman aldınız ben dün aldım gonal f 650 verdi tanesini ateş eczanesi idilde 665 dediİlk başlarda 560 dan alıyordum sonra 660 oldu galiba en son
Hangi eczane 560 dedi sizeBen bu ay birinde 560 iken diğerinde 600 demişti çünkü
İdil ilk başlarda öyleydi ama son iğne mi 660 dan aldım ordan en son şu an öyle olması gerek fiyatınHangi eczane 560 dedi size
Öyleyse ateş daha uygun şimdilikNe zaman aldınız ben dün aldım gonal f 650 verdi tanesini ateş eczanesi idilde 665 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?