- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Rica ederimTeşekkür ederim :)
Sonucun çıktı mı canımTabiki vereceğim kalbim ağzımda sanki ama idrar testim hep negatif bilmiyorum ya
Bende merak ettim sen benden önce yazmışsın:)Sonucun çıktı mı canım
Hayır kan verdim bekliyorum 1 saat sonra çıkacakmış kızlarBende merak ettim sen benden önce yazmışsın:)
1 saat sonra çıkcakmis canım bekliyorum :)Sonucun çıktı mı canım
Hadi hayırlısı bakalım .Hayır kan verdim bekliyorum 1 saat sonra çıkacakmış kızlar
Ne denir ki …Kocaman bi negatif kızlar çok üzgünüm
Hayır yok 4 yumurta vardı zaten 2 si toplamadan bir iki saat önce çatladı 2 tane toplandı biri gelişmedi biri transfer edildi kısmet elimizden Geleni yaptık rabbim en iyisini bilirJ Jelibonsaw canım çok üzüldüm dondurulmuşun kaldı mı 3.gün embriyosuydu değil mi
J Jelibonsaw canım üzme kendini biraz toparlan bi daha başla sakın bırakmaHayır yok 4 yumurta vardı zaten 2 si toplamadan bir iki saat önce çatladı 2 tane toplandı biri gelişmedi biri transfer edildi kısmet elimizden Geleni yaptık rabbim en iyisini bilir
Evet transferimi oldum pozitifi ve keseyi gördük şükürMerhaba siz transfer olmuştunuz değil mi sonucunuzu merak ettim. Bu arada bendede pko var ve glifor kullanmıştım transfer sonrası bıraktırmıştı yücel hoca. Ve aşırı bulantı yapmıştı bende. Dahiliyeye gitmiştim insülin direnci çıkmamıştı ama yinede kullanmakta fayda var demişti dr transfere kadar kullanmak kafi demişti
Çok üzüldüm canım inşallah bir sonrakinde yüzünü güldürüp kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsinHayır yok 4 yumurta vardı zaten 2 si toplamadan bir iki saat önce çatladı 2 tane toplandı biri gelişmedi biri transfer edildi kısmet elimizden Geleni yaptık rabbim en iyisini bilir
Gözünüz aydın çok sevindimEvet transferimi oldum pozitifi ve keseyi gördük şükürbakalım ilaçlara devam
Ben yerinizde olsam istemem. Çoğul gebeliğin bir sürü komplikasyonu var. Pgt Li embriyoların tutunma olasılığı çok yüksek.Kızlar bişey sormak istiyorum benim 3 tane pgtli embriyom var daha önce 3 başarısız denemem olduğu için iki embriyo transferi isteyebilirim ama memorial hiç bir şekilde önermiyor bende kararsız kaldım.sizin fikirlerinizi alabilir miyim?
Gözün Aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet transferimi oldum pozitifi ve keseyi gördük şükürbakalım ilaçlara devam
Tabi kolay değil üzülmemek elde değil ama hayırlısı buymuş demeki bi daha kine rabbim güç kuvvet versin sizin sıkıntı eydi neden olmuyor hangi doktora gidiyorsunKocaman bi negatif kızlar çok üzgünüm
Günaydın canım.Ben baktırdım .Çok şükür ilk deneme pozitif şuan.Baktırman bence en doğru yol diyebilirim.Ben tedaviye başladığımda böyle bi düşünce aklımda olduğu için hiç düdşünmedım ve yaptırdım.Ben 3 tane gönderdım 1 adet sağlıklı geldi..Ben ıyı sonuc aldıgım ıcın senınde baktımanı isterim.Emin ol ki kafa daha rahat oluyo.Ben kalp atışını görmeye gittiğimde Gönül hoca pgt embrıyoda düşük riski daha az olur dedi.Günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo genetiğine baktıran varmı acaba tedaviye başladım doktor diyor bakalım ben istemiyorum sizce baktırmalımıyım araştırma hastanesi de genetik testileri yaptım hepsi temiz çıktı ama yinede istiyorlar yapip hamile kalsan varsa yazar sa çok iyi olur tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?