Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet transferimi oldum pozitifi ve keseyi gördük şükür bakalım ilaçlara devam

Hayır yok 4 yumurta vardı zaten 2 si toplamadan bir iki saat önce çatladı 2 tane toplandı biri gelişmedi biri transfer edildi kısmet elimizden Geleni yaptık rabbim en iyisini bilir
Çok üzüldüm canım inşallah bir sonrakinde yüzünü güldürüp kucağına sağlıkla mutlulukla almayı nasip etsin

Kızlar bişey sormak istiyorum benim 3 tane pgtli embriyom var daha önce 3 başarısız denemem olduğu için iki embriyo transferi isteyebilirim ama memorial hiç bir şekilde önermiyor bende kararsız kaldım.sizin fikirlerinizi alabilir miyim?

Ben yerinizde olsam istemem. Çoğul gebeliğin bir sürü komplikasyonu var. Pgt Li embriyoların tutunma olasılığı çok yüksek.

Günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum embriyo genetiğine baktıran varmı acaba tedaviye başladım doktor diyor bakalım ben istemiyorum sizce baktırmalımıyım araştırma hastanesi de genetik testileri yaptım hepsi temiz çıktı ama yinede istiyorlar yapip hamile kalsan varsa yazar sa çok iyi olur tşk ederim

Günaydın canım.Ben baktırdım .Çok şükür ilk deneme pozitif şuan.Baktırman bence en doğru yol diyebilirim.Ben tedaviye başladığımda böyle bi düşünce aklımda olduğu için hiç düdşünmedım ve yaptırdım.Ben 3 tane gönderdım 1 adet sağlıklı geldi..Ben ıyı sonuc aldıgım ıcın senınde baktımanı isterim.Emin ol ki kafa daha rahat oluyo.Ben kalp atışını görmeye gittiğimde Gönül hoca pgt embrıyoda düşük riski daha az olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…