- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
Zaten öyle birşey ki hastanenin yazdığı ilaçları başka hiç bir yerde bulamiYosun yeni Bosna da aramadığım yer kalmamış ti bi iğneyi bulmak için ama yine şişli ye gitmek zorunda kalmıştımÖyleyse ateş daha uygun şimdilik
Olleyyyyy , ay aklıma geldi hemen foruma girdim bu mesajını aradim coook sevindim coook bugun bayramaniz oldu
Rabbim saglikla kucağınıza almahi nasip etsin şükürler olsun canım tebrik ederimm
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok mutlu oldum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çok sevindim
Yaaaa süperrr haberrrçok sevindmm
Dun gece merakla ve heyecanla senin için açtım sayfayı, sonra da mutlu bir şekilde uyudum:) maşallah, Allah sonuna sağlıkla gitmeyi nasip etsin. İnşallah bekleyen herkesin. Bu mucize haberi almasına şahit oluruz..
Bu bölüme şuan sizin için girdim sonucu görmek için. Bende de mucize bir doğal gebelik oluştu. :) Sizin sonucu da böyle yüksek gördüm ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim adıma da dua edin lütfen, sağlıkla ilerlememesinden çok korkuyorum. Böyle böyle ağlaya sevine inşallah bitireceğiz 9 ayı. :)
Vavvv harika bir değer ikiz mi geliyor yahuCanım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Okmeydanında Deniz eczanesinden de aldım ben 02122220933 numarasından telefonla da fiyat alabilirsiniz. Oradan da almıştım ben kimi zaman.Ne zaman aldınız ben dün aldım gonal f 650 verdi tanesini ateş eczanesi idilde 665 dedi
Sorma sorma yollar aşındı gidip gelmekten , belli ki bu yolun yolcuları hep böyleVavvv harika bir değer ikiz mi geliyor yahusağlıkla kucağına al canım benim ilmek ilmek işledin valla
AminHepinizden Allah Razı olsun kızlar ,
İnsanın görmeden de edinebileceği ne çok arkadaşı olabiliyormuş şurda yahu ,insanın içi kıpıpr kıpır olunca bi de
Yarın 2. kan testimi vereceğim nasipse , inşAllah sağlıkla büyüyordur benim susam
Aylardır ,hatta yıl olucak nerdeyse ... Onca kişi takip ediyorum ve olumsuz olan azınlıkta insan var ..
Gerçekten iyi ki Memorial ,her ne olursa olsun ,iyi ki böyle bi ekip var ve vesile olarak mucizeye kavuşturdu .
Hergün dua ediyorum , isim olarak anamasam da , teker teker aklımdan geçtiğinize emin olun ..
Bu yol uzun ...
Rabbim inşAllah , bu yolu tüm anne olmak isteyen kadınlara sonuna kadar açar
Tşk ederim canımOkmeydanında Deniz eczanesinden de aldım ben 02122220933 numarasından telefonla da fiyat alabilirsiniz. Oradan da almıştım ben kimi zaman.
Merkezden dönüş yaptılar canım ölçümler uygun transfer hazırlığı için diye. Sordum ben de rahim kalınlığı çok değil mi diye. Normal zaten adetle birlikte atılacağı için incelir dediler. Bir de benim aslında yarın muayene olmam lazımdı ama yarın pazar old için bugün olmak zorunda kaldım. Bugün 1. gün yani belki yarın ölçüm yapılsaydı daha ince çıkacaktıMatmazella canım belki ölçümü yanlış yaptılar benim iki muayenemde ölçümler çok farklıydı tüp bebek yapan bi merkezde ölçüm yapmanı öneririm
Allah gönlüne göre versin inşallah sana tek embriyomu bıraktılar canımSorma sorma yollar aşındı gidip gelmekten , belli ki bu yolun yolcuları hep böyle
İnşAllah yarın da güzel artmış olur
Tekile bile razıyım
Evet tek embriyo transferi canımAllah gönlüne göre versin inşallah sana tek embriyomu bıraktılar canım
Dur hemen morali bozma gözünü seveyim.Kızlar nolur buraya bi bakın
Rahmin çok kalın dediler bugün bana. Sol yumurtalarda önden gidiyo sağ yumurtalar daha küçük. Geçen cumartesi başladım tedaviye. Daha opu günü belli değil. Ben gibi olan varmıydı lütfen aydınlatın.. çok üzüldüm
İkimiz mi tutuEvet tek embriyo transferi canım
Yok canım henüz öyle bir durum yok .İkimiz mi tutu
Hıı hayırlısı olsun inşallah sağlıklıYok canım henüz öyle bir durum yok .
Daha 2. Kan testi sonucunun sağlıklı olup olmadığına bakılacak …
Pek sanmıyorum ikiz olduğunu ..
Canım sen yumurta toplama için ölçüm yaptırıyordun hatırladığım kadarı ile, adet aralığın kısa ise korkma normal ölçün (benim histeroskopi öncesi 7. Gün 9 du kalınlığım) transfer aşamasında daha önemli kalınlık 16-17 mm Üstü sorun oluyor normalde. genelde embriyo dondurulduğu için şu anki önceliğin bence yumurta büyüklüğün olsun stres çok etkiliyor maalesef. keçiboynuzu özü kuru incir öneririm kan değerlerin normalse yumurta büyütmeye yardımcı olur. Benimde normalde bir tarafta ki yumurtalar daha büyüktü tedavi aşamalarında .Kızlar nolur buraya bi bakın
Rahmin çok kalın dediler bugün bana. Sol yumurtalarda önden gidiyo sağ yumurtalar daha küçük. Geçen cumartesi başladım tedaviye. Daha opu günü belli değil. Ben gibi olan varmıydı lütfen aydınlatın.. çok üzüldüm
Dur hemen morali bozma gözünü seveyim.
Hoca ölçümleri yaparken ya ses kaydı al ya da eşin not etsin .
Biliyomusun peki ölçümlerini ?
Benimde 18 dedi canım yüksek yani. Biyopsi yapılması lazım. Transfer 1 ay geç yapılacak dendi biyopsi ve pgt den dolayı. İnşaAllah yumurtalar sağlıklı olurCanım sen yumurta toplama için ölçüm yaptırıyordun hatırladığım kadarı ile, adet aralığın kısa ise korkma normal ölçün (benim histeroskopi öncesi 7. Gün 9 du kalınlığım) transfer aşamasında daha önemli kalınlık 16-17 mm Üstü sorun oluyor normalde. genelde embriyo dondurulduğu için şu anki önceliğin bence yumurta büyüklüğün olsun stres çok etkiliyor maalesef. keçiboynuzu özü kuru incir öneririm kan değerlerin normalse yumurta büyütmeye yardımcı olur. Benimde normalde bir tarafta ki yumurtalar daha büyüktü tedavi aşamalarında .
Pkos,diyabet,obezite,tiroit,yumurtalık kisti, karaciğer ve safra kesesi problemlerinden kalınlaşıyormuş o yüzdende gebelik oluşamıyormuş bunlardan biri olabilir mi . Pkos sa soğan kürü önerebilirimBenimde 18 dedi canım yüksek yani. Biyopsi yapılması lazım. Transfer 1 ay geç yapılacak dendi biyopsi ve pgt den dolayı. İnşaAllah yumurtalar sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?