Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözün aydın canım. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah

insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alin. ben cok iyi bir tup bebek merkezinde iki kere tup bebek denedim sorun spermde morfolojiydi, hic problem gorunmezken ilkinde kimyasal oldu. genetik testler yapildi pai heterezigot ve beta 2 glikoprotein igm yuksek cikti. ikincide ek olarak oksapara basladik, 6 haftasinda kalp atimini duyduk, 7hafta 5gunlukken icimde bir rahatsizlik hiss ettigim icin yeniden kontrola gittik kalbi durmus malesef, kurtaj olcam. transferden sonra surekli lekelenmeler yasadigim icin araliklarla oksapari doktor kestirip yeniden baslatiyordu. yani uc gun, dort gun yapmiyip lekelenmem bitince yeniden basliyodum oksapara. hesaplayinca kalbinin durmasi oksapar vurmadigim gunlere denk geliyor. doktor ama sebep bu olamaz dedi, lekelenme varsa demek ki hala kanin sulu, vurursan kanamaya donusurdu. kurtajdan ornegi genetige gondercekler bakalim ne olcak. biz ilk cocugumuz icin bu kadar ugrasiyoruz, saglikli embriyo zaten tutunur bence, vurdugumuz ignelerin cocuga da faydali olcagini dusunmuyorum. hamileyken sonucta kahve, cay bile icme diyorlar, bazilarinin iki cocugu var masallah, 3 cu cocuk yapmak icin hamileliyi igneyle yurutmesi de ne kadar saglikli

Canım eğer ciddi bir pıhtılaşma varsa muhakkak iğne olmak gerekiyor maalesef. Heterozigot olunca hastalık olmuyor yani pıhtılaşma olmuyor ama banada dr önlem amaçlı kullan demişti. Sizde de var galiba pıhtılaşma glikoprotein yüksek çıkmışsa. Baştan pgt yapılmayıp sonradan kürtaj olunca genetiğe göndermeleride ayrıca sinir bozucu. Aynısını bizzat yaşadım bende kürtaj olup genetiğe gönderdim bnm genetik sıkıntı çıkmıştı

Merhabalar,

En son liste bu sekildeydi. Hayırlısı olsun şimdiden
Dünden beri listeyi incelyorum. 13.250 paket+550 embriyoskop+4.500 ilaç+4.200 dondurma+3.800 (295 dolar) genetik tarama=26.300TL bu fiyat sadece 1 deneme ve 1 embriyo için. Daha fazla sayıda deneme olacak olursa yandık desenize

Dünden beri listeyi incelyorum. 13.250 paket+550 embriyoskop+4.500 ilaç+4.200 dondurma+3.800 (295 dolar) genetik tarama=26.300TL bu fiyat sadece 1 deneme ve 1 embriyo için. Daha fazla sayıda deneme olacak olursa yandık desenize
1 yıldır birikim yapmaya çalışıyoruz. Hep bi aksilik çıktı, doğru düzgün hala koyamadık. Ama oraya güveniyorum. Tek ameliyat şansımız var, Mehmet Murad hocanın tecrübeli ellerine teslim edicez kendimizi. Giden para olsun. Bir şekilde yeri dolar.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.. Çok zor..

Bugün transfer için 2. Muyaneye gittim. Sanırım yumurtam kendiliğinden çatlamış. Rahim 9 mm. Kan tahlili istediler sonucu bekliyorum. Transfer ertelenir mi acaba bilgisi olan var mı?

Bugün transfer için 2. Muyaneye gittim. Sanırım yumurtam kendiliğinden çatlamış. Rahim 9 mm. Kan tahlili istediler sonucu bekliyorum. Transfer ertelenir mi acaba bilgisi olan var mı?
Benim ilk transferimde yumurta çatlamisti yumurtayı yakalayamamisiz dediler kan tahlilleri yapıldıktan sonra transfere karar verilmişti çok şükür tuttu kızım oldu PCO da bazen yumurta erken catlayabiliyor o zaman adetimin 17. günü transfer olmuştu bu transferimde 20. gün oldu her kontrolde adet döngümü sordular ben çok düzenli adet görürüm her defasında hiç erken adet görüp görmediğimi sordular canınızı sıkmayın hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın

Embriyoskop olmamıştı bizde. Ben yaptırırken 10.000 idi. 3 kere gittim memorial hastanesine hemde izmirden pgt yaptırıyordum. 5. Güne kalan embriyolarimdan 3. Deneme de bir sağlıklı geldi ve şuan 4 aylik hamileyim. Yücel Bey bir sağlıklı gelsin tutacak zaten demişti dediğini yaptı indirim pazarlık oluyor bu arada. Devlet raporu geçmiyor ama devlet raporunuz varsa indirim %20 indirim yapılıyor diye hatırlıyorum. Onun dışında ikinci üçüncü denemelerde indirim var. Hastane ücreti dışında para vermedim tahliller hep deblet Hastanesi'nde yaptırdim ama doğru

Bu asenkron ben de varmış bu ay gittik doktor eşit değil büyüklükleri dedi. Adetin 21. günü estrofem verecekmiş eşitlemek için. O da nasıl oluyor bilmiyorum

Canım, selam. Bendede bu ay aynı şey oldu tedaviye başlamak için gittik Ultrsonda doktor yumurtalar aynı büyüklükte değil. Adetin 21 .gün tekrar görüp estrofem başlatacağım aynı boyuta gelmeeleri için dedi. Bu nasıl oluyor, ne akdar süren bir süreç o ilacı ne kadar kullanmam gerekecek?

İçimi rahatlattınız çok sağolun. Bugün tahlil yaptırmıştım onları gönderdim. Yarın tekrar muayene ve kan tahlili istiyorlar bakalım hayırlısı olsun.

yani evet ben bashtan soylemishtim yapalim, bizim yerimize maliyyetli diye onceden yapmiyoruz dedi. shimdi daha az maliyyetli mi oldu hem kurtaj parasi, hem iki kere transfer. tup bebek doktorlarinin israrla onceden tum testleri yapmamasi, her transferden sonra yeni bisey bulmasi cok uzucu. gecmis olsun size de

Allah yardımcımız olsun ciddi paralar gidiyor sonucu inşallah güzel oku

Kızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?

Kızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
Moral diye biliyorum hormonlar dan dolayı mutlandırmak istemem ama gebelik de çok oluyor göğüs ağrısı inşallah sen de hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…