Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bugün buradaki aile doktorumu aradım çünkü dün çok kötüydüm ve akşam sinek ısırığı şeklinde vücudumun farklı yerlerinde kabarcıklar oluşup geçiyodu biraz kaşıntıyla. Antibiyotikleri gösterdim bırak çünkü vücudun tepki vermiş alerji yapmış, idrarını tarif ettiğine görede enfeksiyonu atamamışsın dedi. İdrar tahlili vercem. Zaten ben dün akşamın antibiyotiklerini almamıştım kendimi iyi hissetmediğim için. Bugün Allaha şükür hapları kullanmadığım için çok daha iyiyim

Gözün aydın canım.sana yazacaktım bende bugün 8.günün olunca yarın yazayım dedim 9.gününden önce yaptırmayacağım demiştin ya.çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Gözün aydın canım.sana yazacaktım bende bugün 8.günün olunca yarın yazayım dedim 9.gününden önce yaptırmayacağım demiştin ya.çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Aminnnn inşallah canım bugün tamamen olumsuz düşündüm test yapayım ki iğneleri bırakayım dedim çok şükür Rabbime Allah razı olsun canım

Sevindim biraz daha iyi olmana..inşallah komple atlatırsın mevcut durumunu..inşallah güzel güzel haberler de alırız Allah in izniyle..

Hayirli uğurlu olsun.. Ne güzel sonuç almışsınız maşallah
Darısı hepimizin başına olsun inşallah

Hayırlı olsun cnm darısı basıma ve tüm isteyenlere

Teşekkür ederim canım. Aradılar mı seni bilgi için, ne durumda yumurtaların:)
Evet bugün aradılar. Suan moral olarak biraz iyi değilim.. perşembe günü netice belli olur sanırım bizde ..bakalım canim embriyolarım için dua ediyorum inşallah sende güzel netice alırsın..

Ne güzel haber …
Rabbim sağlıkla büyütsün onu inşAllah
İçimizi karartmamak gerek, duayla tevekkülle bu yolu en güzel şekilde devam etmek belki de anneliğin en zor adımı.
Gözün bi kez daha aydın olsun

Maşallah sağlıklar kucağına alırsın inşallah bana da dua et yarın yumurta toplama işlemi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…