Çok teşekkür ederim, umarım fiyatlar değişmeden başlayabilirizMerhabalar,
En son liste bu sekildeydi. Hayırlısı olsun şimdiden
Bugün buradaki aile doktorumu aradım çünkü dün çok kötüydüm ve akşam sinek ısırığı şeklinde vücudumun farklı yerlerinde kabarcıklar oluşup geçiyodu biraz kaşıntıyla. Antibiyotikleri gösterdim bırak çünkü vücudun tepki vermiş alerji yapmış, idrarını tarif ettiğine görede enfeksiyonu atamamışsın dedi. İdrar tahlili vercem. Zaten ben dün akşamın antibiyotiklerini almamıştım kendimi iyi hissetmediğim için. Bugün Allaha şükür hapları kullanmadığım için çok daha iyiyimMideyi çok yormayan birseyler tüketsen aslında belki toparlarsin...Ben glutensiz besleniyordum ama midem kötü karın ağrım var diye çubuk kraker yedim..bana ilaç gibi geliyor..yada patates ye üstüne tuz atıp o da iyi gelecektir.
İnşallah inşallahÇok teşekkür ederim, umarım fiyatlar değişmeden başlayabiliriz
Gözün aydın canım.sana yazacaktım bende bugün 8.günün olunca yarın yazayım dedim 9.gününden önce yaptırmayacağım demiştin ya.çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba ayın 21 inde transfeim oldu yarın test günündü bugün yaptırdım hiçbir belirtim olmamıştı tutmadı diye düşündüm çok şükür Rabbime sonucum 374 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnn inşallah canım bugün tamamen olumsuz düşündüm test yapayım ki iğneleri bırakayım dedim çok şükür Rabbime Allah razı olsun canımGözün aydın canım.sana yazacaktım bende bugün 8.günün olunca yarın yazayım dedim 9.gününden önce yaptırmayacağım demiştin ya.çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Sevindim biraz daha iyi olmana..inşallah komple atlatırsın mevcut durumunu..inşallah güzel güzel haberler de alırız Allah in izniyle..Bugün buradaki aile doktorumu aradım çünkü dün çok kötüydüm ve akşam sinek ısırığı şeklinde vücudumun farklı yerlerinde kabarcıklar oluşup geçiyodu biraz kaşıntıyla. Antibiyotikleri gösterdim bırak çünkü vücudun tepki vermiş alerji yapmış, idrarını tarif ettiğine görede enfeksiyonu atamamışsın dedi. İdrar tahlili vercem. Zaten ben dün akşamın antibiyotiklerini almamıştım kendimi iyi hissetmediğim için. Bugün Allaha şükür hapları kullanmadığım için çok daha iyiyim
Hayirli uğurlu olsun.. Ne güzel sonuç almışsınız maşallahKızlar merhaba ayın 21 inde transfeim oldu yarın test günündü bugün yaptırdım hiçbir belirtim olmamıştı tutmadı diye düşündüm çok şükür Rabbime sonucum 374 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm darısı basıma ve tüm isteyenlereKızlar merhaba ayın 21 inde transfeim oldu yarın test günündü bugün yaptırdım hiçbir belirtim olmamıştı tutmadı diye düşündüm çok şükür Rabbime sonucum 374 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Aradılar mı seni bilgi için, ne durumda yumurtaların:)Sevindim biraz daha iyi olmana..inşallah komple atlatırsın mevcut durumunu..inşallah güzel güzel haberler de alırız Allah in izniyle..
Evet bugün aradılar. Suan moral olarak biraz iyi değilim.. perşembe günü netice belli olur sanırım bizde ..bakalım canim embriyolarım için dua ediyorumTeşekkür ederim canım. Aradılar mı seni bilgi için, ne durumda yumurtaların:)
İyi böyle olması iyi oldu teşekkür ederim cvp içinSağolsun Melih Hoca benim yumurta toplama işlemimi yapmıştı. İşinin ehlidir. Şimdi takibimi yapan doktor da Melih Bey'in kardeşi . Ondan da memnunum
Ne güzel haber …Kızlar merhaba ayın 21 inde transfeim oldu yarın test günündü bugün yaptırdım hiçbir belirtim olmamıştı tutmadı diye düşündüm çok şükür Rabbime sonucum 374 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah sağlıklar kucağına alırsın inşallah bana da dua et yarın yumurta toplama işlemi olucakKızlar merhaba ayın 21 inde transfeim oldu yarın test günündü bugün yaptırdım hiçbir belirtim olmamıştı tutmadı diye düşündüm çok şükür Rabbime sonucum 374 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnn inşallah canım çok sağol inşallah senden de güzel haberler alırızHayırlı olsun cnm darısı basıma ve tüm isteyenlere
Aminnnn inşallah canım sayfadaki herkese dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHayirli uğurlu olsun.. Ne güzel sonuç almışsınız maşallah
Darısı hepimizin başına olsun inşallah
Aminnnn inşallah Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah embriyom 5 AAdiM Mucize yolunda tebrik ederim canım çok sevindim embriyo kaliteniz neydi darısı başıma
Aminnnn inşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kaliteli embriyoların olsun sağlıkla da tutunsunlar inşallah canımMaşallah sağlıklar kucağına alırsın inşallah bana da dua et yarın yumurta toplama işlemi olucak
Aminnnn inşallah canımNe güzel haber …
Rabbim sağlıkla büyütsün onu inşAllah
İçimizi karartmamak gerek, duayla tevekkülle bu yolu en güzel şekilde devam etmek belki de anneliğin en zor adımı.
Gözün bi kez daha aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?