Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkürler.. Evet bide maddi külfeti geçtim işin psikolojik yanlarıda var

Kızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
İlaçlardan olduğunu sanmıyorum.benimde transferin 6-7 günlerinde çok acıyordu.şuan 8 haftalık olduk ağrı acı yok.ama fitil ve iğne devam ediyor

Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bugün yumurta toplama işlemi oldu çok şükür iyiyim fazla ağrım olmadı 5 tane yumurta toplandı inşallah sağlıkla 5 gün giderler
İnşAllah canım ..
Rabbim hayırlısını ,en güzelini nasip eylesin
Kızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
Bende hiç olmadı ,hatta mesajını görünce göğüslerimi yine bi yokladım tık yok
Ben bu belirti olayını çok araştırdım ,bu grubun yaklaşık 300. sayfasından başlayarak sabahladığım mesajlar var .
Vardığım tek nokta %60'ı kasık batması,%40'ı göğüs ve bel ağrısı yaşamış ..
İlaçlardan olduğunu düşünmüyorum ,umuyorum ki hamilelik belirtisi,evde test varsa yarın sabah saatlerinde bi yap , olmadı 9. gün müjdeli haberi alırsın Allah'ın izniyle ..

Cnm benımde 5. Gunum aynı dert bendede var mahfoldum hele sol gögsüme tutamıyorum okadar acıyolarkı bıde şiştiler

Canım çok teşekkür ederim inşallah evde test yok almakta istemiyorum korkuyorum sanırım

Ben dayanamadım yaptım

Bu asenkron ben de varmış bu ay gittik doktor eşit değil büyüklükleri dedi. Adetin 21. günü estrofem verecekmiş eşitlemek için. O da nasıl oluyor bilmiyorum
Acikcasi benim sürecimde pek farketmedi..baskilayarak süreç geliştirme ile direk tedavi uygulamak arasında. Ama tabi her kadın yumurtası farklı her bünye farklı.. inşallah sizin yumurtalariniz güzel cevap verir,gönlünüze göre netice alırsınız

Cevabiniz icin tesekkürler. Yucel hocanin adını cok duyuyorum ve hasta doktor arasindaki elektirigin onemli oldugunu duşunüyorum. Bu arada benim sebepsiz infertilite daha once 3 kez tüp bebek denedim 1 tane oglum var cok sükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 2 negatifim var son kez denemek istitorum yucel hoca sebepsiz de nasildir bilginiz var mi sizin sorununiz neydi

Allah'ım oğlunuza sağlık sıhhat versin ..
Kesinlikle buna katılıyorum , rahat olamadığınız taktirde,iletişim iyi olmadığı durumda tedavi ilerleyeceğine geriliyor...
Bi Umut Hoca'dan tereddütüm var.. Hiç muayene olmadım ama çoğu arkadaş biraz soğuk olduğunu ifade ediyor..
Doktor, hasta seçimi yapmıyor.Fakat diyelim Semra Hoca dosyanızı farklı bi hoca da devam ettirmek isterse ona geçiyorsunuz..
Yücel Hocayı seçmemde ki sebep tamamen genetik durumdu ..
Eşimin sperm ve 13.-14. kromozomlarında translokasyon vardı .Böyle problemi olup da Yücel Hocayı seçen birkaç bayan duyunca direk onu seçtim .
Farklı olarak nasıl hasta ayrımı yapılıyor bilmiyorum ama içiniz her doktorda rahat olsun .

Aminn sagolun Allah size ve buradaki arkadaşların hepsine sagliklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Güvenmek gercekten psikolojik olarak da rahatlatıyor insanı. Şu an sifirdan baslamak bana zor geliyor bi türlü ön gorüsmeye bile gidemedim bi yere. Bi baslasam gerisi gelir sanıyorum:)

Amin
Yanlız görüşmeye bir an evvel gidin , elinize verilecek olan fiyatlandırma için belirli süre aralığı veriliyor.
En azından yeni fiyatlanmaya maruz kalmazsınız.
Çünkü şu devirde yaşamak bile para ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…