- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
İnşallah hepsi gitsin 5. GüneMerhaba arkadaşlar hayırlısıyla bugün yumurta toplama işlemi oldu çok şükür iyiyim fazla ağrım olmadı 5 tane yumurta toplandı inşallah sağlıkla 5 gün giderler
Teşekkürler.. Evet bide maddi külfeti geçtim işin psikolojik yanlarıda varyani evet ben bashtan soylemishtim yapalim, bizim yerimize maliyyetli diye onceden yapmiyoruz dedi. shimdi daha az maliyyetli mi oldu hem kurtaj parasi, hem iki kere transfer. tup bebek doktorlarinin israrla onceden tum testleri yapmamasi, her transferden sonra yeni bisey bulmasi cok uzucu. gecmis olsun size de
İlaçlardan olduğunu sanmıyorum.benimde transferin 6-7 günlerinde çok acıyordu.şuan 8 haftalık olduk ağrı acı yok.ama fitil ve iğne devam ediyorKızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
İnşAllah canım ..Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bugün yumurta toplama işlemi oldu çok şükür iyiyim fazla ağrım olmadı 5 tane yumurta toplandı inşallah sağlıkla 5 gün giderler
Bende hiç olmadı ,hatta mesajını görünce göğüslerimi yine bi yokladım tık yokKızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
İnşallah hepsi 5.güne gider canım benimMerhaba arkadaşlar hayırlısıyla bugün yumurta toplama işlemi oldu çok şükür iyiyim fazla ağrım olmadı 5 tane yumurta toplandı inşallah sağlıkla 5 gün giderler
Cnm benımde 5. Gunum aynı dert bendede var mahfoldum hele sol gögsüme tutamıyorum okadar acıyolarkı bıde şiştilerKızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
Canım çok teşekkür ederim inşallah evde test yok almakta istemiyorum korkuyorum sanırımİnşAllah canım ..
Rabbim hayırlısını ,en güzelini nasip eylesin
Bende hiç olmadı ,hatta mesajını görünce göğüslerimi yine bi yokladım tık yok
Ben bu belirti olayını çok araştırdım ,bu grubun yaklaşık 300. sayfasından başlayarak sabahladığım mesajlar var .
Vardığım tek nokta %60'ı kasık batması,%40'ı göğüs ve bel ağrısı yaşamış ..
İlaçlardan olduğunu düşünmüyorum ,umuyorum ki hamilelik belirtisi,evde test varsa yarın sabah saatlerinde bi yap , olmadı 9. gün müjdeli haberi alırsın Allah'ın izniyle ..
Ay inşallah canımİlaçlardan olduğunu sanmıyorum.benimde transferin 6-7 günlerinde çok acıyordu.şuan 8 haftalık olduk ağrı acı yok.ama fitil ve iğne devam ediyor
Ben dayanamadım yaptımİnşAllah canım ..
Rabbim hayırlısını ,en güzelini nasip eylesin
Bende hiç olmadı ,hatta mesajını görünce göğüslerimi yine bi yokladım tık yok
Ben bu belirti olayını çok araştırdım ,bu grubun yaklaşık 300. sayfasından başlayarak sabahladığım mesajlar var .
Vardığım tek nokta %60'ı kasık batması,%40'ı göğüs ve bel ağrısı yaşamış ..
İlaçlardan olduğunu düşünmüyorum ,umuyorum ki hamilelik belirtisi,evde test varsa yarın sabah saatlerinde bi yap , olmadı 9. gün müjdeli haberi alırsın Allah'ın izniyle ..
Çok merak ettim canım hadi güzel haberleri verG Gulen yuzum eeeee sonuç?
Acikcasi benim sürecimde pek farketmedi..baskilayarak süreç geliştirme ile direk tedavi uygulamak arasında. Ama tabi her kadın yumurtası farklı her bünye farklı.. inşallah sizin yumurtalariniz güzel cevap verir,gönlünüze göre netice alırsınızBu asenkron ben de varmış bu ay gittik doktor eşit değil büyüklükleri dedi. Adetin 21. günü estrofem verecekmiş eşitlemek için. O da nasıl oluyor bilmiyorum
Cok silik çıktı benım onceki transferlerımdede erken cıkıyorduÇok merak ettim canım hadi güzel haberleri ver
Ayy hadi darısı başıma canım göğüs ağrın ne zaman başladıCok silik çıktı benım onceki transferlerımdede erken cıkıyordu
4. Gun başladı cnm asıl sonuc kanda belli olur Allahın izniyle pozıtıf lerı gorelim aminAyy hadi darısı başıma canım göğüs ağrın ne zaman başladı
Cevabiniz icin tesekkürler. Yucel hocanin adını cok duyuyorum ve hasta doktor arasindaki elektirigin onemli oldugunu duşunüyorum. Bu arada benim sebepsiz infertilite daha once 3 kez tüp bebek denedim 1 tane oglum var cok sükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 2 negatifim var son kez denemek istitorum yucel hoca sebepsiz de nasildir bilginiz var mi sizin sorununiz neydiMemorial keşfetmeniz çok güzel
Walla alabilirseniz Semra Hanım'ın da müsait olduğu bi tarihe alın .Ben tedav sürecimde çok ısrar ettim ama olmadı . Sanatçıdan imza almak daha kolay
Probleminiz , yaşınız vs bilmiyorum ama ekip zaten çok güçlü , tercih ettiğiniz doktorun izni olmadığı müddetçe tedavi sonuna kadar onunla devam edersiniz. Fakat bu durum sizi soğutmasın , sırf bu yüzden bana bu merkez cazip geldi . Farklı bi bakış açısından da izlenim görmek güzel, keza tüm dosyalar öğleden sonra 2 ila 4 gibi Semra Hoca eşliğinde analiz ediliyor..
Ben tüm tedavi süresince Yücel Hocadaydım ..
Umarım siz de süreciniz boyunca hayırlı haberler alırsınız ..
Allah'ım oğlunuza sağlık sıhhat versin ..Cevabiniz icin tesekkürler. Yucel hocanin adını cok duyuyorum ve hasta doktor arasindaki elektirigin onemli oldugunu duşunüyorum. Bu arada benim sebepsiz infertilite daha once 3 kez tüp bebek denedim 1 tane oglum var cok sükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 2 negatifim var son kez denemek istitorum yucel hoca sebepsiz de nasildir bilginiz var mi sizin sorununiz neydi
Aminn sagolun Allah size ve buradaki arkadaşların hepsine sagliklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Güvenmek gercekten psikolojik olarak da rahatlatıyor insanı. Şu an sifirdan baslamak bana zor geliyor bi türlü ön gorüsmeye bile gidemedim bi yere. Bi baslasam gerisi gelir sanıyorum:)Allah'ım oğlunuza sağlık sıhhat versin ..
Kesinlikle buna katılıyorum , rahat olamadığınız taktirde,iletişim iyi olmadığı durumda tedavi ilerleyeceğine geriliyor...
Bi Umut Hoca'dan tereddütüm var.. Hiç muayene olmadım ama çoğu arkadaş biraz soğuk olduğunu ifade ediyor..
Doktor, hasta seçimi yapmıyor.Fakat diyelim Semra Hoca dosyanızı farklı bi hoca da devam ettirmek isterse ona geçiyorsunuz..
Yücel Hocayı seçmemde ki sebep tamamen genetik durumdu ..
Eşimin sperm ve 13.-14. kromozomlarında translokasyon vardı .Böyle problemi olup da Yücel Hocayı seçen birkaç bayan duyunca direk onu seçtim .
Farklı olarak nasıl hasta ayrımı yapılıyor bilmiyorum ama içiniz her doktorda rahat olsun .
Kaçıncı tüp bebek tedavinizCok silik çıktı benım onceki transferlerımdede erken cıkıyordu
AminAminn sagolun Allah size ve buradaki arkadaşların hepsine sagliklı hayırlı evlatlar versin tez zamanda. Güvenmek gercekten psikolojik olarak da rahatlatıyor insanı. Şu an sifirdan baslamak bana zor geliyor bi türlü ön gorüsmeye bile gidemedim bi yere. Bi baslasam gerisi gelir sanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?