Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 4 tane yumurta toplanacak fazla yumurta yok inşallah rahatsız olmam

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ya ohss ne oluyor tamam olarak

Sendrom ...
Bi nevi ilaçların vucütta kalıntı bırakarak atılamamasından dolayı vucüdun geç toparlanması .
Bu tamemen süreç içerisinde ki size verilen ilaçların doz oranı , eğer aşırı uyarılmışsa , 20 mm üzerindeyse birçok yumurta , OPU'dan sonra böyle bir risk doğabiliyor . Gözün korkmasın , her türlü atılıyor vucüttan , o yüzden mesala sıvı alımı ve proteinle beslenmeyi önerirler ve transferi erteleme yapar . Bazı merkezler buna ilginç bi ifadeyle "Rahim Dinlendirme" olarak tabir eder ve bi de bundan ücret talep eder .

cgdm5525 xanım senin nasıl gidiyor?
Ben valla belirtsiz haldeyim ..
5+0 ım bugün itibariyle..
14 Aralık'da kese ve kalp için randevumuz var bakalım inşAllah gümbür gümür duyarım
Onun dışında evde olduğum için aktif rol oynamadan istiraat modundayım ...

Memorial de tedavi oluyorsunuz sanırım ya da oldunuz :) orda herhangi bir ücret talep ediyorlar mı bilginiz var mı ?

Memorial de tedavi oluyorsunuz sanırım ya da oldunuz :) orda herhangi bir ücret talep ediyorlar mı bilginiz var mı ?
Hayır ,kesinlikle ... İstersen 5 ay sonra transfere git , bu aralıkta ücret yok ..
Lakin kimse özel durum olmadığı müddetçe erteleme yapmıyor ..
Bu Rahim Dinlendirme bana aşırıııı saçma geliyor ve açıkcası kabul etmiyorum . Bana para odaklı geliyor .
Sen benim rahmimi aldın da orda mı dinlendiriyosun ????

Ben şuan 3. aşamadayım ..Yani ;
OPU oldu ..
Transfer oldu ..
Şimdi ise pozitif haberini aldım ve bebeğimin kalp atışını duymak için heyecanlıyım ...İnşAllah hayırlı haberleri alırım.
Allah'ım herkese, yeryüzünde hangi canlı anneliği yaşamak istiyorsa ona tatdırsın ..

Çok fazla yumurta hızlı büyüyen yumurtadan kaynaklı ohss riskinin yüksek olduğunu iletti doktorum. Yaşımın genç olmasıda anladığım kadarıyla bunun için bir sebep oluyor hayırlısı böyle oluyor demek ki... :)

Veee sizin içinde umarım dünyanın en güzel güm güm sesini duymak yeni yıl hediyeniz olarak nasip olur

Allah razı olsun ,Rabbim herkese nasip etsin ..
Evet şu dönemde bu haberi alacak kişilere en güzel yılbaşı hediyesi olur

OHSS durumu tam da doktorun belirttiği gibi ama dediğim gibi çözülemeyecek bir durum değil ..

MaşaAllah sana. Benim ağrılar hiç kesilmiyo çok üzgünüm. Ne zamana kadar böyle devam edecek hiç bilmiyorum. Öksürmek bile işkence. Mide bulantısı arttı vs.. geçer İnşaAllah antibiyotiklerin günü dolmadı daha. Beni bu sabah aramışlar fakat saat farkından dolayı ben uyuyodum. Bildirdim orada geç olduğu için dönmediler. Yarın tekrar ararlar büyük ihtimal
Yarın senide ararlar bence

Benim yumurtam az doktor ilk başta dedi 3 gün tıransferi yaparız ama beli olmaz belki 5 gün de gider bakalım kaç gün embriyosu olucak inşallah 5 gün embriyosu olur

İnşallah o günler de geçer allah büyüktür sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de dularını eksik etme

Merhaba arkadaşlar benim salı günü saat 8 de yumurta toplama işlemi olucak Dr melih aygül yapıcak daha önce hocaya giden varmı Beril hocam o günü hastanede değil o yüzden
Sağolsun Melih Hoca benim yumurta toplama işlemimi yapmıştı. İşinin ehlidir. Şimdi takibimi yapan doktor da Melih Bey'in kardeşi . Ondan da memnunum

Mideyi çok yormayan birseyler tüketsen aslında belki toparlarsin...Ben glutensiz besleniyordum ama midem kötü karın ağrım var diye çubuk kraker yedim..bana ilaç gibi geliyor..yada patates ye üstüne tuz atıp o da iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…