- 2 Ekim 2021
- 312
- 742
- 53
- 36
Heterozigot ya da homozigot farketmiyor böyle durumlarda. Benim homozigot .Heterezigot muydu yoksa homozigot muydu acaba genlerdeki değişim ?
Bana heterezigot olduğum için gerek duymadı doktorum ama yine başka doktora sorup öğreneyim. Kan sulandırıcan dolayı yeniden kayıp yaşamak istemem.Heterozigot ya da homozigot farketmiyor böyle durumlarda. Benim homozigot .
Allah korusun. Sağlıkla sıhhatle kavuş inşaallah.Bana heterezigot olduğum için gerek duymadı doktorum ama yine başka doktora sorup öğreneyim. Kan sulandırıcan dolayı yeniden kayıp yaşamak istemem.
Merhaba Fatoş hanım. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bir de hangi genler heterezigot çıktı?Benim de 2 gende pıhtılaşma çıktı. Memorial kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi. Ama içimde bir şüphe vardı. perinatologdan randevu aldım. Doktorum hemen acilen başla dedi halen kullanıyorum. Bence bu durumda en iyi kararı perinatolog veriyor. Randevu alın derim .
MerhabaMerhaba Fatoş hanım. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bir de hangi genler heterezigot çıktı?
İnşallah çok güzel haberler verirsin Allah'ın izniyleKızlar benim bugün transferden sonraki 6.günüm ama inanılmaz bir göğüs ağrım var acaba ilaçlardan mı ?olumsuz sonuçta da göğüs hassasiyeti oluyor mu?
İnşallah güzel sonuçlar gelir canımCok silik çıktı benım onceki transferlerımdede erken cıkıyordu
İnşallah canımİnşallah çok güzel haberler verirsin Allah'ın izniyle
Amin cnmİnşallah güzel sonuçlar gelir canım
KesinlikleBenim de 4 genimde mutasyon var .. Heterozigot
Pozitif olduğum günden itibaren 0,4 lük Oksapar kullanıyorum .
Nasip olursa kese ve kalp atışı için gittiğimde , Perinatoloji'de gideceğim.
Genlerde yaşanan durumları mutlaka ama mutlaka Perinatoloji 'ye danışmak gerek .
Hatta her gebeliği düşünen kadınların hepsine Trombofili Paneli yapılması şart olmalı ..
Hayır .. Ücret talep edilmiyor , isterseniz 2-3 ay sonra başlayınmerhaba herkese , Memorialde ohss olmaması için transfer ertelemede ücret ödeniyor mu bilginiz var mı ?
Bu kişiye göre değişkenlik gösterir ama ortalama 14 gün izniniz olması gerekiyor.Merhabalar,
Yumurta toplamaya kadar ilaç kullanılan dönemde her gün gidip kontrol mü ettiriyoruz yumurtaları? Ben İstanbul'da yaşamıyorum da kaç gün izin almam gerek onu hesaplamaya çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim. Transfer ilk ay gerçekleşirse bi kaç gün daha kalıp dönerim herhaldeBu kişiye göre değişkenlik gösterir ama ortalama 14 gün izniniz olması gerekiyor.
2-3 günde muayeneye çağrılıyorsunuz ,bazen ertesi gün bile olabilir ..
Bu tamamen foliküllerin durumuna , dozların cevabına bağlı
Siz planlamanızı OPU sürecine yani kafadan bi 14 güne ayarlayın ..Çok teşekkür ederim. Transfer ilk ay gerçekleşirse bi kaç gün daha kalıp dönerim herhalde
Hadi bakalım olsun da inşallah.Siz planlamanızı OPU sürecine yani kafadan bi 14 güne ayarlayın ..
Taze transfer olanlar azınlıkta ..
OPU'dan sonra genellikle 2. adetle çağırıyorlar transfere çünkü ..
Heterezigot olunca gerek yok denildi. Biz de cuma inşallah kalp atışını duyacağız. Orda perğnatoga da tekrar gidip soracağım. Ama iki kadın doğum doktoru arkadaşa sordum heterezigot olunca kullanmaya gerek yok dediler. Hatta biz artık bu testi hastalardan istemiyoruz da dediler. Umut hoca da ben sizden bu testi istememiştim. Siz kendiniz yapmışsınız dedi.Merhaba32. Haftaya kadar coraspin ve 6000 lik oksapar iğne kullandım. Doğum yaklaştığı için iğne ile devam ediyorum coraspini bıraktım. Homozigot çıktı bende. Sonuçlarımı paylaştım
Hayırlısıyla doğsun bebeğiniz.Merhaba32. Haftaya kadar coraspin ve 6000 lik oksapar iğne kullandım. Doğum yaklaştığı için iğne ile devam ediyorum coraspini bıraktım. Homozigot çıktı bende. Sonuçlarımı paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?