Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Fatoş hanım. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bir de hangi genler heterezigot çıktı?

Merhaba Fatoş hanım. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bir de hangi genler heterezigot çıktı?
Merhaba 32. Haftaya kadar coraspin ve 6000 lik oksapar iğne kullandım. Doğum yaklaştığı için iğne ile devam ediyorum coraspini bıraktım. Homozigot çıktı bende. Sonuçlarımı paylaştım

Eklentiler

• Screenshot_20211201-125646_Gallery.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 49
Benim de 4 genimde mutasyon var .. Heterozigot
Pozitif olduğum günden itibaren 0,4 lük Oksapar kullanıyorum .
Nasip olursa kese ve kalp atışı için gittiğimde , Perinatoloji'de gideceğim.
Genlerde yaşanan durumları mutlaka ama mutlaka Perinatoloji 'ye danışmak gerek .
Hatta her gebeliği düşünen kadınların hepsine Trombofili Paneli yapılması şart olmalı ..

Kesinlikle

Merhabalar,
Yumurta toplamaya kadar ilaç kullanılan dönemde her gün gidip kontrol mü ettiriyoruz yumurtaları? Ben İstanbul'da yaşamıyorum da kaç gün izin almam gerek onu hesaplamaya çalışıyorum.

Merhabalar,
Yumurta toplamaya kadar ilaç kullanılan dönemde her gün gidip kontrol mü ettiriyoruz yumurtaları? Ben İstanbul'da yaşamıyorum da kaç gün izin almam gerek onu hesaplamaya çalışıyorum.
Bu kişiye göre değişkenlik gösterir ama ortalama 14 gün izniniz olması gerekiyor.
2-3 günde muayeneye çağrılıyorsunuz ,bazen ertesi gün bile olabilir ..
Bu tamamen foliküllerin durumuna , dozların cevabına bağlı

Çok teşekkür ederim. Transfer ilk ay gerçekleşirse bi kaç gün daha kalıp dönerim herhalde

Merhaba 32. Haftaya kadar coraspin ve 6000 lik oksapar iğne kullandım. Doğum yaklaştığı için iğne ile devam ediyorum coraspini bıraktım. Homozigot çıktı bende. Sonuçlarımı paylaştım
Heterezigot olunca gerek yok denildi. Biz de cuma inşallah kalp atışını duyacağız. Orda perğnatoga da tekrar gidip soracağım. Ama iki kadın doğum doktoru arkadaşa sordum heterezigot olunca kullanmaya gerek yok dediler. Hatta biz artık bu testi hastalardan istemiyoruz da dediler. Umut hoca da ben sizden bu testi istememiştim. Siz kendiniz yapmışsınız dedi.

Hayırlısıyla doğsun bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…