- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Sağol canım 10.gun değerim değeri görünce çok şaşırdım zaten birde önceki testten saat olarak da erken yaptırdım doktor aynı saatlerde yaptır demişti ama kızım durmadı erken çıktıkGözün aydın canım.kaçıncı gün değerin bugün? Çok yüksek çıkmış sanki ikiz mi ki
Aminnnn inşallah canım sebepsiz infertilite denildi farklı merkezde 2 aşılama 2 tüp bebek denedik 1 kimyasal gebelik hepsi olumsuz oldu üstelik 5. güne embriyolarımiz gitmiyordu çok şükür Memorialde ilki tuttu 22aylik kızım var ikincisi de tuttu 4 tane 5.gun embriyomuz daha varMasallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin olmama sebebi neydi acaba
Tek embriyo mu transfer oldunuz. Benim de sebepsiz infertilite 6 asilama 3 tüp bebek 2. Si tuttu bi oglum var benim de. Memorial da hic tedavi olmadim henüz. Size ne gibi islem uyguladilar testler ve ilaclar, bi de doktorunuz kim sebepsiz oldugu icin cok soru sordum kusura bakmayin.Aminnnn inşallah canım sebepsiz infertilite denildi farklı merkezde 2 aşılama 2 tüp bebek denedik 1 kimyasal gebelik hepsi olumsuz oldu üstelik 5. güne embriyolarımiz gitmiyordu çok şükür Memorialde ilki tuttu 22aylik kızım var ikincisi de tuttu 4 tane 5.gun embriyomuz daha var
Adet olmayı bekleyeceksin artık muayene yok yani bende öyle olduHayırlı akşamlar arkadaşlar ben salı günü yumurta toplama işlemi oldum kaç gün sonra muane çağırırlar siz kaç gün sonra gittiniz
Kalçada kramp olmadı ama igne yerlerımde cok agrı var benım bacaklarda kasılmam oluyo öncekılerdede olmuştum artık hakkımızda hayırlısı cumartesı normalde test gunum ama cuma akşamı yaptırcam mecburTransferin 7.günündeyim kızlar benim dünden beri kalçada kramp var böyle bıçak saplar gibi fikri olan var mı
Hiç problem değil istediğinizi sorabilirsiniz doktorum Umut Göktürk ilk onunla başladım bunda da onunla devam ettim kızımda transferde sadece folidoce kullandım bu transferde devam ettiğim ilaçlar folidoce lutinus fitil progestan dex göbekten yapılan iğne kullanıyorum evet tek embriyo transferi oldu bu arada evladinizi Rabbim size bağışlasın ikincisini de nasip etsin inşallah testleri unuttum rutin kan tahlilleri istediler prolaktin tam kan sayimi serbest T4 TSH hbs ag anti HCV anti HIV 1_2 ben şeker tahlili de yaptırdım o biraz yüksek çıkmıştı sonrasında homa IR insülin ve açlık kan şekeri istendi yürüyüş yaptım düştü hemen benim kilom yok ama biraz hareketsiz kaldım galiba umarım yardımcı olmusumdurTek embriyo mu transfer oldunuz. Benim de sebepsiz infertilite 6 asilama 3 tüp bebek 2. Si tuttu bi oglum var benim de. Memorial da hic tedavi olmadim henüz. Size ne gibi islem uyguladilar testler ve ilaclar, bi de doktorunuz kim sebepsiz oldugu icin cok soru sordum kusura bakmayin.
Maşallah test günü yaklaşıyor hayırlı güzel haberler olsun inşallah progesteron iğnesini kalçadan yaptiriyorsaniz ondan olabilir mümkün olduğunca evin içinde hareket edinTransferin 7.günündeyim kızlar benim dünden beri kalçada kramp var böyle bıçak saplar gibi fikri olan var mı
MaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar 2. test sonucum 1267 çok şükür Rabbime
Aminnnn inşallah canımMaşaAllah Rabbim sağlıkla kavuştursun
Adet bitiminden sonra cnmKızlar rahim filmi adette mi adetten sonra mı çektiriliyor?
Hangi arkadaş acaba bnm durumumda keşke konuşabilsek. Önce fısh yöntemi sonra pgt uygulanan arkadas var mı aramızda arkadaşlar desteğe ihtiyacım var
E tıransfer olmadı daha doktor bana dedi yumurta toplama işlemin den 3 gün ya da 4 gün tıransfer olucak adetime 1 hafta varAdet olmayı bekleyeceksin artık muayene yok yani bende öyle oldu
Teşekkür ederimAdet bitiminden sonra cnm
Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten embriyolara yapılacak denilmişti. Siz de mi bu şekilde Memorial da yaptırdınız? Benim kafam çok karışık. Ben de pıhtılaşma da var. Pıhtılaşma da düşüklere sebep olur denildi. Bana anlatılan anne babadan bir geçiş söz konusu ise normal yolla hamile kalınabiliyor. Çünkü benim saglıklı bir cocugum var. Yaş ilerledikten sonra 2 düşük yaptım. Pıhtılaşma ve translokasyon cıktı. Tüp bebek maliyetleri cok fazla. Normal yolla denemeye de korkuyorum. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlasam yine de düşer mi ki diye düşünmeden edemiyorumFish/ngs prosesini websitesinde güzelce anlatmışlar. Burdan bakabilirsin. https://www.tupbebek-genetik.com/tr/page/molekuler-sitogenetik.html
Yumurtalara fish yapılmıyor, verimli değil. Sperme veya embriyoya fish yapılıyor. Memorial bizim durumda olanların-bende de translokasyon var- embriyolarına önce fish yapıp dengesiz translokasyonlu olan embriyoları belirleyip, eliyor. Dengeli/normal olanlara ngs yaparak herhangi bir rastgele kromozom anomalisi var mı diye bakıyor. Özetle böyle..
adet bittikten 3-4 gün sonra Şişli Echomar Cevat Bayrak hocayı şiddetle tavsiye ederim.Kızlar rahim filmi adette mi adetten sonra mı çektiriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?