- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
İnşaallah hayırlısıyla gerek kalmasınHeterezigot olunca gerek yok denildi. Biz de cuma inşallah kalp atışını duyacağız. Orda perğnatoga da tekrar gidip soracağım. Ama iki kadın doğum doktoru arkadaşa sordum heterezigot olunca kullanmaya gerek yok dediler. Hatta biz artık bu testi hastalardan istemiyoruz da dediler. Umut hoca da ben sizden bu testi istememiştim. Siz kendiniz yapmışsınız dedi.
Gözün aydın canım.kaçıncı gün değerin bugün? Çok yüksek çıkmış sanki ikiz mi kiKızlar 2. test sonucum 1267 çok şükür Rabbime
Maşallah çok güzelKızlar 2. test sonucum 1267 çok şükür Rabbime
Tebrik ederim canım değerin çok güzel ikiz mi açana memorial bilgilendirme yaptı mıKızlar 2. test sonucum 1267 çok şükür Rabbime
Amin inşallahİnşaallah hayırlısıyla gerek kalmasın
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesinKızlar 2. test sonucum 1267 çok şükür Rabbime
Canım merhaba ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok acıtıyor ve morarma oluyor ben mi yanlış yapıyorum acaba? Sen oksopar mı kullanıyordunBenim de 2 gende pıhtılaşma çıktı. Memorial kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi. Ama içimde bir şüphe vardı. perinatologdan randevu aldım. Doktorum hemen acilen başla dedi halen kullanıyorum. Bence bu durumda en iyi kararı perinatolog veriyor. Randevu alın derim .
MerhabaCanım merhaba ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok acıtıyor ve morarma oluyor ben mi yanlış yapıyorum acaba? Sen oksopar mı kullanıyordun
Ayy çok sağolasınMerhababaşlarda bende de çok morarma oluyordu. Sonrasında sanırım vücut alıştı 250 iğneden sonra iğneyi vururken önemli olan göbeğin yumuşak kısmını tutup,tek seferde kıpırdatmadan yapmak
Canım sen kac haftalık oldun bakalımAllah korusun. Sağlıkla sıhhatle kavuş inşaallah.Ama bu konuda en iyi bilir kişiler Riskli gebelik uzmanları .
İnşaallah canımAyy çok sağolasındaha bi dikkat ediyim senin dediğin şekilde zamanla tecrübelenirim inşallah artık ben de
Çok teşekkür ederim inşallahGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin
Azcık kalmış ne güzel kavuşmalara az kalmış35 hafta oldum canım
İnşaallah canım. Heyecan doruktaAzcık kalmış ne güzel kavuşmalara az kalmış
Teşekkür ederim canım doktorum Umut bey ilk test sonucunda aradı erken yapmanıza rağmen çok yüksek dedi bugünkü sonuçta hemşire hattında aradılar sonuç çok iyi tekrar yaptırmayın dediler zannetmiyorum ikiz olduğunu tek olsun sağlıkla gelsin benim ilki zorlu geçti tek olmasına rağmen tek olsun güç olmasın inşallah Rabbim sayfadaki diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallahTebrik ederim canım değerin çok güzel ikiz mi açana memorial bilgilendirme yaptı mı
Çok teşekkür ederim canımMaşallah çok güzel
Masallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin olmama sebebi neydi acabaTeşekkür ederim canım doktorum Umut bey ilk test sonucunda aradı erken yapmanıza rağmen çok yüksek dedi bugünkü sonuçta hemşire hattında aradılar sonuç çok iyi tekrar yaptırmayın dediler zannetmiyorum ikiz olduğunu tek olsun sağlıkla gelsin benim ilki zorlu geçti tek olmasına rağmen tek olsun güç olmasın inşallah Rabbim sayfadaki diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?