Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşaallah hayırlısıyla gerek kalmasın

Canım merhaba ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok acıtıyor ve morarma oluyor ben mi yanlış yapıyorum acaba? Sen oksopar mı kullanıyordun

Canım merhaba ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama çok acıtıyor ve morarma oluyor ben mi yanlış yapıyorum acaba? Sen oksopar mı kullanıyordun
Merhaba başlarda bende de çok morarma oluyordu. Sonrasında sanırım vücut alıştı 250 iğneden sonra iğneyi vururken önemli olan göbeğin yumuşak kısmını tutup,tek seferde kıpırdatmadan yapmak

Ayy çok sağolasın daha bi dikkat ediyim senin dediğin şekilde zamanla tecrübelenirim inşallah artık ben de

Tebrik ederim canım değerin çok güzel ikiz mi açana memorial bilgilendirme yaptı mı
Teşekkür ederim canım doktorum Umut bey ilk test sonucunda aradı erken yapmanıza rağmen çok yüksek dedi bugünkü sonuçta hemşire hattında aradılar sonuç çok iyi tekrar yaptırmayın dediler zannetmiyorum ikiz olduğunu tek olsun sağlıkla gelsin benim ilki zorlu geçti tek olmasına rağmen tek olsun güç olmasın inşallah Rabbim sayfadaki diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Masallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Sizin olmama sebebi neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…