Peki senin kaliten neydi ?Kızlar test sonucum 260 çıktı bugün 8.gün darısı isteyen herkesin başına Umut olsun tüm isteyenlere
Canım kimse bana sormadı heralde bu konuda en meraklı benimPeki senin kaliten neydi ?
Herkese sordun , senin ki sır kaldı
Kızzzz bende seni 3bb ,4lerde falan sanıyorum … Mübarek çiçek gibi embriyo almışsın senden ötesi var mıCanım kimse bana sormadı heralde bu konuda en meraklı benim6aa embriyosu transfer edildi canım
MaşaAllah Rabbim kavuştursun canımKızlar test sonucum 260 çıktı bugün 8.gün darısı isteyen herkesin başına Umut olsun tüm isteyenlere
Çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlerin başınaMaşaAllah Rabbim kavuştursun canım
Evet canım pgtliydi kalp atışını duymayı nasip etsin AllahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesinpazartesi günü bende 6aa embriyo ile buluşacağım inşallah ben de sizin gibi sevinebilirim , pgt li miydi sizin ?
Yok canım baştaki rakamlar gün bazlı değil .Kızlar benim de pgt ye gitti embriyo 4aa kalite denildi bununla ilgili bilgisi olan var mı?pgt ye 5.günde gitmiyor mu 4 rakamı günü mü anlatıyor başka bir şeyi mi bilen varsa yazabilir mi
Canım çok sevindim .Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinpazartesi günü bende 6aa embriyo ile buluşacağım inşallah ben de sizin gibi sevinebilirim , pgt li miydi sizin ?
Pgt sonucun kaç günde geldi canım bende bekliyorumEvet canım pgtliydi kalp atışını duymayı nasip etsin Allah
Teşekkür ederimYok canım baştaki rakamlar gün bazlı değil .
4 :Blastokistin ,embriyo hacminden fazla olduğunu ve zona pellucidanın inceldiğini …
A:Sıkı Paketlenmiş çok sayıda hücre içeren..
A:Birbirine sıkı bağlı,düzgün sıralanmış çok sayıda hücre içeren iyi embriyo …
Önemli olan temiz gelip , çözülme esnasında canlılığını koruyabilmesi
Gönlün ferah olsun
Tam Hatırlamıyorum canım ama sanki 2 hafta sürmüştüPgt sonucun kaç günde geldi canım bende bekliyorum
Canım evet ama biliyorsun 6aa da olsa olmayınca olmuyor benim 2 düşüğüm var kalp atışlarını hiç duyamadım Allah bu kez kalp atışını duymayı nasip etsinKızzzz bende seni 3bb ,4lerde falan sanıyorum … Mübarek çiçek gibi embriyo almışsın senden ötesi var mı
Çok güzel , Rabbim daima sağlık sıhhat versin
Bu arada kaç embriyon oluştu en son 8 di değil mi ?Pgt sonucun kaç günde geldi canım bende bekliyorum
Kaybettiklerin hangi kaliteydi ?Canım evet ama biliyorsun 6aa da olsa olmayınca olmuyor benim 2 düşüğüm var kalp atışlarını hiç duyamadım Allah bu kez kalp atışını duymayı nasip etsin
Aminn cok sagolun hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Tesekkur ederim cevabiniz icin. Sebepsiz olunca her doktor farkli ilac yaziyor ben bu da tutmassa daha denemem sanırım o yüzden cok kararsizimHiç problem değil istediğinizi sorabilirsiniz doktorum Umut Göktürk ilk onunla başladım bunda da onunla devam ettim kızımda transferde sadece folidoce kullandım bu transferde devam ettiğim ilaçlar folidoce lutinus fitil progestan dex göbekten yapılan iğne kullanıyorum evet tek embriyo transferi oldu bu arada evladinizi Rabbim size bağışlasın ikincisini de nasip etsin inşallah testleri unuttum rutin kan tahlilleri istediler prolaktin tam kan sayimi serbest T4 TSH hbs ag anti HCV anti HIV 1_2 ben şeker tahlili de yaptırdım o biraz yüksek çıkmıştı sonrasında homa IR insülin ve açlık kan şekeri istendi yürüyüş yaptım düştü hemen benim kilom yok ama biraz hareketsiz kaldım galiba umarım yardımcı olmusumdur
Aminn inşallah canım insan maddi manevi yoruluyor seni çok iyi anlıyorum çok iyi araştır inşallah bu denemen olumlu sonuçlanir Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAminn cok sagolun hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Tesekkur ederim cevabiniz icin. Sebepsiz olunca her doktor farkli ilac yaziyor ben bu da tutmassa daha denemem sanırım o yüzden cok kararsizim
Insallah cnm cok sagolasin doktorlar vesile sadece aslında Allah Kerim dir mutlak, tevvekkul edip bi yere baslayacagim artikAminn inşallah canım insan maddi manevi yoruluyor seni çok iyi anlıyorum çok iyi araştır inşallah bu denemen olumlu sonuçlanir Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Merhaba merak ettim kaçtane yumurta pgt gönderdiniz?Bu arada kaç embriyon oluştu en son 8 di değil mi ?
Benim 9 Gün sonra geldi ,lakin ben aradım
Ağustos’un 17 si ila 25’i arasındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?