Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim de pgt ye gitti embriyo 4aa kalite denildi bununla ilgili bilgisi olan var mı?pgt ye 5.günde gitmiyor mu 4 rakamı günü mü anlatıyor başka bir şeyi mi bilen varsa yazabilir mi

Kızlar benim de pgt ye gitti embriyo 4aa kalite denildi bununla ilgili bilgisi olan var mı?pgt ye 5.günde gitmiyor mu 4 rakamı günü mü anlatıyor başka bir şeyi mi bilen varsa yazabilir mi
Yok canım baştaki rakamlar gün bazlı değil .

4 :Blastokistin ,embriyo hacminden fazla olduğunu ve zona pellucidanın inceldiğini …
A:Sıkı Paketlenmiş çok sayıda hücre içeren..
A:Birbirine sıkı bağlı,düzgün sıralanmış çok sayıda hücre içeren iyi embriyo …

Önemli olan temiz gelip , çözülme esnasında canlılığını koruyabilmesi

Gönlün ferah olsun

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin pazartesi günü bende 6aa embriyo ile buluşacağım inşallah ben de sizin gibi sevinebilirim , pgt li miydi sizin ?
Canım çok sevindim .
Hadi inşAllah bu sefer Rabbim nasip eylesin.Çok emek verdin , Mevlam yüzünü güldürsün
Kaç embriyon var ?

Teşekkür ederim

Kızzzz bende seni 3bb ,4lerde falan sanıyorum … Mübarek çiçek gibi embriyo almışsın senden ötesi var mı
Çok güzel , Rabbim daima sağlık sıhhat versin
Canım evet ama biliyorsun 6aa da olsa olmayınca olmuyor benim 2 düşüğüm var kalp atışlarını hiç duyamadım Allah bu kez kalp atışını duymayı nasip etsin

Aminn cok sagolun hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Tesekkur ederim cevabiniz icin. Sebepsiz olunca her doktor farkli ilac yaziyor ben bu da tutmassa daha denemem sanırım o yüzden cok kararsizim

Aminn cok sagolun hepimizin evlatlarini Rabbim bagislasin. Tesekkur ederim cevabiniz icin. Sebepsiz olunca her doktor farkli ilac yaziyor ben bu da tutmassa daha denemem sanırım o yüzden cok kararsizim
Aminn inşallah canım insan maddi manevi yoruluyor seni çok iyi anlıyorum çok iyi araştır inşallah bu denemen olumlu sonuçlanir Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Aminn inşallah canım insan maddi manevi yoruluyor seni çok iyi anlıyorum çok iyi araştır inşallah bu denemen olumlu sonuçlanir Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Insallah cnm cok sagolasin doktorlar vesile sadece aslında Allah Kerim dir mutlak, tevvekkul edip bi yere baslayacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…