İlk başta semra kahraman bi de beril Yüksel naturel tıransfer yaparız sana dediler o yüzden sormak istedim acaba ne zaman doktora gidicem aricaklarmı
Aradım bana adet oluckasınız dedi sonra
Maşallah çok guzel cıkmış belirtilerin varmıKızlar dayanamadım yaptım böyle çıktı
Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten embriyolara yapılacak denilmişti. Siz de mi bu şekilde Memorial da yaptırdınız? Benim kafam çok karışık. Ben de pıhtılaşma da var. Pıhtılaşma da düşüklere sebep olur denildi. Bana anlatılan anne babadan bir geçiş söz konusu ise normal yolla hamile kalınabiliyor. Çünkü benim saglıklı bir cocugum var. Yaş ilerledikten sonra 2 düşük yaptım. Pıhtılaşma ve translokasyon cıktı. Tüp bebek maliyetleri cok fazla. Normal yolla denemeye de korkuyorum. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlasam yine de düşer mi ki diye düşünmeden edemiyorum
Çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Var canım kalçam ağrıyor göğüslerim ağrıyor ara ara kaşık batma varMaşallah çok guzel cıkmış belirtilerin varmı
Maşallah canım gözün Aydın
Ayy maşallah çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar dayanamadım yaptım böyle çıktı
Maşallah süper yaa çok sevindim çok güzel bir değerKızlar test sonucum 260 çıktı bugün 8.gün darısı isteyen herkesin başına Umut olsun tüm isteyenlere
Hayırlı olsun cnm yarın akşamda ben test verıcem rabbım hayırlısını nasıp etsınKızlar test sonucum 260 çıktı bugün 8.gün darısı isteyen herkesin başına Umut olsun tüm isteyenlere
Umarım senden de hayırlı sonuçlar gelirHayırlı olsun cnm yarın akşamda ben test verıcem rabbım hayırlısını nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?