ben de genetikden geçince bilinio die iddia ettim de:)Biliyorlar embriyologlar diye biliyorum bende
O kadarını bilmiyorum ama bence mutlaka x ve y kromozom lari farklıdır mikroskop ile ayırt edilir diye düşünüyorum ama net bir bilgiye sahip degilimben de genetikden geçince bilinio die iddia ettim de:)
kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
kizlar moralim cok bozuldu.hastane bana kan sulandirici vermemisti mthfr 1298 homozigot polimorfizm vardi.sabah aradim aksam 6 da donduler.dr banu aradi.azarladi resmen beni al vurul o zaman biz gerek gormedik dedi.dedim merakli degilim igne vurulmaya nasil azarladi beni.konusamadim bile.sonra gebelik olmazsa ondan bileceksin dedi ama cok kotu davrandi bana
canım embriyo kalitesine göre karar veriyolarmış tek yada çiftöyle mi canım yaaa benimde 2. denemem olcak inşallah bende çift transfer ederler diye düşünmüştür.
kizlar moralim cok bozuldu.hastane bana kan sulandirici vermemisti mthfr 1298 homozigot polimorfizm vardi.sabah aradim aksam 6 da donduler.dr banu aradi.azarladi resmen beni al vurul o zaman biz gerek gormedik dedi.dedim merakli degilim igne vurulmaya nasil azarladi beni.konusamadim bile.sonra gebelik olmazsa ondan bileceksin dedi ama cok kotu davrandi bana
öyle mi canım yaaa benimde 2. denemem olcak inşallah bende çift transfer ederler diye düşünmüştür.
canım embriyo kalitesine göre karar veriyolarmış tek yada çift
aynen canim agzimi acip bi laf edemedim.sabah 9da aradimm aksam 6 da donduler bana bi de bagira bagira .cok sinirim bozuldu.yarin yucel beye randevu aldim.goruncemde ben oyle aglayinca hastaneyi arayip sikayette bulundu azarladi.bashekime kadar sikayet edecegim.oyle bi konustu ki ilaci icsem mi icmesem mi ne yapacagimi sasirdimYok artık! Kim kimi ne hakla azarlar canım olur mu öyle şey
canim yarin randevumuz var bakalim.eger bi sonuc alamazsam onu da deneyecegim.cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icinhomozigot polimorfizm başka bişey mi acaba ya, bende homozigotum tedavi başından beri kan sulandırı iğne ve coraspirin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım. Bana ayşe hanım yumurta toplama işlemi sonrasında vermişti.
Semra hanıma mail atman mümkün mü canım? Durumu izah et tedavin ile ilgili daha detaylı bilgi rica et. Maillleri asistanı alıyor o sana yardımcı olur mutlaka
canim devlet hastanesinde genetikci kullansanda olur kullanmasanda dedi.ama memorial bu durumla ilgihicbir aciklama yapmadi insan gibi sorduk bir de bagirdilar.yarin gidecegiz bakalimBenimde heterezigot bana verdiler hala kullaniyorum, belki farkli birseydir seninki, icin rahat etmezse hemetologa git fikir al istersen
canım bazı homozigotlar sorunlu değilmiş diye biliyorukizlar moralim cok bozuldu.hastane bana kan sulandirici vermemisti mthfr 1298 homozigot polimorfizm vardi.sabah aradim aksam 6 da donduler.dr banu aradi.azarladi resmen beni al vurul o zaman biz gerek gormedik dedi.dedim merakli degilim igne vurulmaya nasil azarladi beni.konusamadim bile.sonra gebelik olmazsa ondan bileceksin dedi ama cok kotu davrandi bana
neden böyle bir yasa çıkardılar anlamıyorum, 2 tane neden yasak,sanki bir tane embriyo tuttuda 2 tane transfer edilirse ikisi birden tutsun,canım sıkıldı iyice, birde çift dondurulmuştu benim, nolcak şimdi çözülünce biri çöpe mi gitcekYok tatlım yasak allah bu yasayı çıkartanları bildiği gibi yapsın diye beddua ediyorum yıllardır. Sanki çok tutuyor birde insanların şanslarını düşürüyorlar yarı yarıya. Tamam 3 ve daha fazla transfer yasak olsun ama en azından ilk 3 denemede 2 transfer sonrakilerde 3 olsun ya yazık bu insanlara. Hastanede ister 2 transfer etmeyi ozaman şans %50 artıyor ama ne yapsınlar yasa böyle. Ben 3 tane koyun demiştim :) yasak dediler :)))
Kızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz
Amin canım inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla. Happy12 nin dediği gibi dua dua dua veren Allah alan Allah istemekten başka yapacak birşeyimiz yokDeğerleriniz gayet güzel. Allah tamamına erdirsin..
cnm ınsallahhhh hersey cok güzel olacak cok sevındım senın adına buarada benı hatırladın mı:) ılacın ıcın ozelden konuşmuştuk ben aldım 450lık ama buaksm son dozu vurdum yarın kontrol ınsallah daha vurulmama gerek kalmıcam ama bır aksm daha vurul derse yandım cunku yok:)Kızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?