Canım ne demek lafı bile olmaz benim bildiğim birşeydi eve gelip hemen yazmak seni rahatlatmak istedim boşver canım onu allaha havale et rabbim ona sorsun doktor olmak önemli değil sadece doç filan boş önce insan olsunlar sonra doktor olmaya çalışsınlar seni ben çok iyi anlıyorum duygularını bana opudan sonra bilgi vermemişlerdi sadece iki ay ertelencek dediler ben anlamamıştı hastaneyi aradım hemşireleri onlar dosyama bakarak akşam doktorum aramıştı anca hastalarım bitti sizi arayabildim demişti gayet sıcak bir konuşma geçti hatta dedim transfer ramazan denk geliyor ben o ay ramazan olduğu için gelemeyebilirmiyim demişti oda ibadetini engelleme hemde rahim dahada iyi dinlenir ramazan sonrası yaparız demişti benden 49 yumurta toplandı ohss riski yüzünden kaldı inş 7 tane 5 gün embriyolarım var donduruldu inş hiç bir aksilik yaşamadan transfer olurum doktor çok önemli tedavi aşamasında hep bana moral verdi ama ben çatlam iğnesini yapmadım semra hn önermemişti ama hande hanım bence yap dedi ama ben yapamadım ya dedim ohss olursam birde şiddetli olursam semra hn demezmi ben sana dedim yapma diye ama hande hn bana dedi eğer çatlama iğnesi yapsaydın daha fazla yumurta dondurulurdu bir an üzüldüm sonra dedim herişte bir hayır vardır rabbim böyle nasip etti kısmeti 7 tane iyi olsunda başka olmasada olur birde çözülürken inş birşey olmaz rabbim yardımcımız olsunevet canim dun transfer oldu.bugun sinirlerimi bozduktan sonra topladim kendimi iyiyim hamdolsun bisey olmaz diye dusunuyorum ama o kadinin yanina bunu birakmak istemiyoruminsallah senin transferin de kazasiz belasiz gecer iyi haberler veririz birbirimize.inan bu aksam cok gonulden dua ettim sana.kim kardesinin sikintilarindan bi sikinti giderirse Allahra onun bi sikintisini giderir ...insallah bu mukabilde seninde bi sikinti giderilir canim.cok cok yurekten tesekkurler
canim masallah yumurta rezervin cok iyi.7 tane 5.gun emriyosu olmasi da coj cok iyi bence.iyiki semra hanimi dinlemissin bence o riski almaya degmezdi ki ihtiyacinda yok.Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin.bebek haberini de almayi nasip etsin .Canım ne demek lafı bile olmaz benim bildiğim birşeydi eve gelip hemen yazmak seni rahatlatmak istedim boşver canım onu allaha havale et rabbim ona sorsun doktor olmak önemli değil sadece doç filan boş önce insan olsunlar sonra doktor olmaya çalışsınlar seni ben çok iyi anlıyorum duygularını bana opudan sonra bilgi vermemişlerdi sadece iki ay ertelencek dediler ben anlamamıştı hastaneyi aradım hemşireleri onlar dosyama bakarak akşam doktorum aramıştı anca hastalarım bitti sizi arayabildim demişti gayet sıcak bir konuşma geçti hatta dedim transfer ramazan denk geliyor ben o ay ramazan olduğu için gelemeyebilirmiyim demişti oda ibadetini engelleme hemde rahim dahada iyi dinlenir ramazan sonrası yaparız demişti benden 49 yumurta toplandı ohss riski yüzünden kaldı inş 7 tane 5 gün embriyolarım var donduruldu inş hiç bir aksilik yaşamadan transfer olurum doktor çok önemli tedavi aşamasında hep bana moral verdi ama ben çatlam iğnesini yapmadım semra hn önermemişti ama hande hanım bence yap dedi ama ben yapamadım ya dedim ohss olursam birde şiddetli olursam semra hn demezmi ben sana dedim yapma diye ama hande hn bana dedi eğer çatlama iğnesi yapsaydın daha fazla yumurta dondurulurdu bir an üzüldüm sonra dedim herişte bir hayır vardır rabbim böyle nasip etti kısmeti 7 tane iyi olsunda başka olmasada olur birde çözülürken inş birşey olmaz rabbim yardımcımız olsun
slm canım kısmet 7 tanede az rakam değil semra hoca banada yapma demişti ama doktorum yap dedi 45 yumurtadan 5.günü embriyosu 16 tane donduruldu ohss oldum ama hafif atlattımCanım ne demek lafı bile olmaz benim bildiğim birşeydi eve gelip hemen yazmak seni rahatlatmak istedim boşver canım onu allaha havale et rabbim ona sorsun doktor olmak önemli değil sadece doç filan boş önce insan olsunlar sonra doktor olmaya çalışsınlar seni ben çok iyi anlıyorum duygularını bana opudan sonra bilgi vermemişlerdi sadece iki ay ertelencek dediler ben anlamamıştı hastaneyi aradım hemşireleri onlar dosyama bakarak akşam doktorum aramıştı anca hastalarım bitti sizi arayabildim demişti gayet sıcak bir konuşma geçti hatta dedim transfer ramazan denk geliyor ben o ay ramazan olduğu için gelemeyebilirmiyim demişti oda ibadetini engelleme hemde rahim dahada iyi dinlenir ramazan sonrası yaparız demişti benden 49 yumurta toplandı ohss riski yüzünden kaldı inş 7 tane 5 gün embriyolarım var donduruldu inş hiç bir aksilik yaşamadan transfer olurum doktor çok önemli tedavi aşamasında hep bana moral verdi ama ben çatlam iğnesini yapmadım semra hn önermemişti ama hande hanım bence yap dedi ama ben yapamadım ya dedim ohss olursam birde şiddetli olursam semra hn demezmi ben sana dedim yapma diye ama hande hn bana dedi eğer çatlama iğnesi yapsaydın daha fazla yumurta dondurulurdu bir an üzüldüm sonra dedim herişte bir hayır vardır rabbim böyle nasip etti kısmeti 7 tane iyi olsunda başka olmasada olur birde çözülürken inş birşey olmaz rabbim yardımcımız olsun
kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
merhaba arkadaşlar, ben de haftaya şişli memorial'de tedaviye başlıyorum, şehir dışından geleceğiz, devlet memuruyuz eşimle ben, hastane rapor veriyor mu, işyerine vermek için, bir de hangi doktoru öneriyorsunuz ilk muayene için?
Kızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz
evet canim dun transfer oldu.bugun sinirlerimi bozduktan sonra topladim kendimi iyiyim hamdolsun bisey olmaz diye dusunuyorum ama o kadinin yanina bunu birakmak istemiyoruminsallah senin transferin de kazasiz belasiz gecer iyi haberler veririz birbirimize.inan bu aksam cok gonulden dua ettim sana.kim kardesinin sikintilarindan bi sikinti giderirse Allahra onun bi sikintisini giderir ...insallah bu mukabilde seninde bi sikinti giderilir canim.cok cok yurekten tesekkurler
slm canım kısmet 7 tanede az rakam değil semra hoca banada yapma demişti ama doktorum yap dedi 45 yumurtadan 5.günü embriyosu 16 tane donduruldu ohss oldum ama hafif atlattım
amin canım inşallah güzel sonuçlar olur evet yumurta rezervi çok iyi ama pko olduğum için genellikler pko yumurta rezervleri çok iyi oluyor tek sıkıntımız bizim benim pko olmam rabbim yar yardımcımız olsun hepimizincanim masallah yumurta rezervin cok iyi.7 tane 5.gun emriyosu olmasi da coj cok iyi bence.iyiki semra hanimi dinlemissin bence o riski almaya degmezdi ki ihtiyacinda yok.Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirsin.bebek haberini de almayi nasip etsin .
slm canım ama ben ve eşim cesaret edemedik önce sağlık dedik 17 tanesi 4.güne kadar iyi idi 5.gün 7 tane kaldı ama olsun bunlar sağlıklı olsunda gebelik oluşsun 7 tane çocuk doğuramayacağım için bu sayı yeterli diyorum ama tabiki ne kadar çok olursa en azında tekrar iğne tedavisine başlanmazdı birde çözülünce ne olacak o henüz belli değil hakkımızda hayırlısı senin doktorun kimdi ben doktorumuda çok sevmiştim ben kötü birşey karşılaşırsak sonuç onada bağlanır diye yapamadık ama doktorum dedi yapsaydın bir anlık pişmanlık yaşadım ama buda benim kısmetim dedim boşverdim çok şükür buda yeter rabbim inş bu olanlar ol desin yeter zaten ben ohss olmadım...slm canım kısmet 7 tanede az rakam değil semra hoca banada yapma demişti ama doktorum yap dedi 45 yumurtadan 5.günü embriyosu 16 tane donduruldu ohss oldum ama hafif atlattım
Sağol canım benim inşallah katlayarak devam eder. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir tek dileğim bu. Sen nasılsın canım? Belirtilerim hala yok bugün 12. Günüm arada adet sancısı gibi oluyo okadar. Göğüsler aynı, iştahta değişen bişey yok, bulantı yok. Sende var mı,? Kaçıncı günlerde test yaptırdın keseyi gördünüz mü merak ediorm herseyi:)babygırl canım değerın yüksel çıkmıs ya onemlı olan su an ıçın o bendan sonra da ınsallah 2 kat seklınde artar. olumsuz hıç bsy olmaz ınsalalh çok sevındım :)
canım bazı homozigotlar sorunlu değilmiş diye biliyoru
neden böyle bir yasa çıkardılar anlamıyorum, 2 tane neden yasak,sanki bir tane embriyo tuttuda 2 tane transfer edilirse ikisi birden tutsun,canım sıkıldı iyice, birde çift dondurulmuştu benim, nolcak şimdi çözülünce biri çöpe mi gitcek(((
Kızlar hakkınızı helal edin yazamadım bi süredir telaş endişe heycan hepsi birbirine girdi. 8. Gün değerim 112 çıktı, 10. Gün de 178 çıktı artış biraz orantısız olduğu için moralim bozuldu tabi ama ilk duyduğumdaki sevincimi anlatamam. Sonu ne olur bilmem ama bunu yaşamak bile bir lütuf. Rabbim hepinize hepimize nasip etsin, en önemlisi de hayırlısıyla 9 ayı tamamlayıp sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. İnşallah bundan sonra artış sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var canlarım. Benim dualarım da hep sizlerle. Hepimize annelik nasip olsun inşallah hayırlısıyla. Test yapmakla hiçbişeyin bitmediğini anladım daha kese var sonra içi dolu mu sonra kalp atışı var mıı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreçler inşallah mutlu sonla biter bu hikayemiz
canım belırtı ztn herkeste farklı sen bakma onlara muhtemelen yarın bı test daha yaptırcaksın yükselmeye bakacaklar....canım benım allah nasıp ederse bugun 5 hafta 5 günlük...keseyı küçük gördü doktor ama bı daha gıtmedım 8. hafta ya kadar da gıtmek ıstemıorm ama tabıkı nasıp bılımıorm.benım 10. ve 12. gün kan testım yapıldı değerım ıyı çıktığı ıçın bı daha kan verme dedıler bana...ama belırtı faalan çok yok suan ıçınSa
Sağol canım benim inşallah katlayarak devam eder. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir tek dileğim bu. Sen nasılsın canım? Belirtilerim hala yok bugün 12. Günüm arada adet sancısı gibi oluyo okadar. Göğüsler aynı, iştahta değişen bişey yok, bulantı yok. Sende var mı,? Kaçıncı günlerde test yaptırdın keseyi gördünüz mü merak ediorm herseyi:)
Amiin inşallah canım benimAllah tamamına erdirsin canım, inşallah değerlerin katlanarak artar keseni kalp atışlarını duymayıda nasip eder rabbim
Belirti olmadığına sevindim canım. Değerler nasıl çıkmıştı cnm 10-12. gün ne olmalı mertebesi acaba? Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımza almayı nasip etsin inşallaaahcanım belırtı ztn herkeste farklı sen bakma onlara muhtemelen yarın bı test daha yaptırcaksın yükselmeye bakacaklar....canım benım allah nasıp ederse bugun 5 hafta 5 günlük...keseyı küçük gördü doktor ama bı daha gıtmedım 8. hafta ya kadar da gıtmek ıstemıorm ama tabıkı nasıp bılımıorm.benım 10. ve 12. gün kan testım yapıldı değerım ıyı çıktığı ıçın bı daha kan verme dedıler bana...ama belırtı faalan çok yok suan ıçın
canım belırtı ztn herkeste farklı sen bakma onlara muhtemelen yarın bı test daha yaptırcaksın yükselmeye bakacaklar....canım benım allah nasıp ederse bugun 5 hafta 5 günlük...keseyı küçük gördü doktor ama bı daha gıtmedım 8. hafta ya kadar da gıtmek ıstemıorm ama tabıkı nasıp bılımıorm.benım 10. ve 12. gün kan testım yapıldı değerım ıyı çıktığı ıçın bı daha kan verme dedıler bana...ama belırtı faalan çok yok suan ıçın
10. gün 210,9 12.gün 536,6 canımBelirti olmadığına sevindim canım. Değerler nasıl çıkmıştı cnm 10-12. gün ne olmalı mertebesi acaba? Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımza almayı nasip etsin inşallaaah
rica ederim, sorabilirsin tabi, yok bunlar benden hiç istenmedi...bunları Memorial mı istedi senden?evet canım genetiğe yollandı sonuç bekliyorum,birde lupus ,protein c,protein s,homosistein.... bunlarıda istemişti bişey çıkmamış , bunlarda pıhtılaşmayla ilgili diye biliyorum, sende bakılmışmıydı, çok sordum canım kusura bakma
Maşallah canım benim 10. günde bi sıkıntı var gibi ama hayırlısı inşallah. 8. Gün 112, 10. gün 178 çok garip yani. Dün yani 11. Gün de yaptırdım dayanamayıp 261 çıktı. İnşallah bi sıkıntı yoktur bugün de yaptırcam bakalım. Dua edin katlanmış olsun inşallah kızlar. Sizib duanız kabul olur Allahın izniyle10. gün 210,9 12.gün 536,6 canım
bence bu kadar kendini yorma herşey normaldir benim ilk gebeliğimde tüp bebek değildi çok güzel katlandı ikiye ama ilk soncum düşüktü doktor geriler düşer demişti ve kalp atışını duymadım ama iki katlanması çok iyi idi ne oldu sonuç hüsranla sonuçlandı bence zamana bırak inşallah herşey yolunda gider...Maşallah canım benim 10. günde bi sıkıntı var gibi ama hayırlısı inşallah. 8. Gün 112, 10. gün 178 çok garip yani. Dün yani 11. Gün de yaptırdım dayanamayıp 261 çıktı. İnşallah bi sıkıntı yoktur bugün de yaptırcam bakalım. Dua edin katlanmış olsun inşallah kızlar. Sizib duanız kabul olur Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?