Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim rabbim tamamina erdirsin.iki kere iki dort etmiyor her zaman .sen takma kafana degeri.rabbim dualarini kabul etsin.binsallah bebeginin dogum haberini de aliriz.Allah cok buyuk ve bizim duadan baska sahip oldugumuz birsey yok

Hayırlı olsun canım Tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere olsun

Aa evet tatlım ya sonra yazmadın dedim heralde gerek kalmadı:) hala bende duruyo aklında olsun ama inşallah gerek de kalmaz birsürü yumoşun olmuştur. Devamı da çok güzel gelir inşallah bebişine kavuşursun

canim rabbim tamamina erdirsin.iki kere iki dort etmiyor her zaman .sen takma kafana degeri.rabbim dualarini kabul etsin.binsallah bebeginin dogum haberini de aliriz.Allah cok buyuk ve bizim duadan baska sahip oldugumuz birsey yok
Çok doğru söylüyorsun canım bakıyosun değeri 10 la başlayan bebişine kavuşuyor, bakıyorsun ikiye katlanmayınca sonlandırıyorlar gebeliği büyümüyor sağlıksız bi gebelik diyorlar. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah. Dua edelim birbirimze güzel Allahım kabul eder inşallah biliyorum ki burdaki tüm anne adaylarının kalbi tertemiz meleklerini diliyorlar sadece

aynen valla bizim cocuklar cok nazli.bizleri biraz ugrastiricaklar kisinin kardesi icin yaptigi dua kabul olurmus.bizde hep birbirimizin dualarinda olalim dedigin gibi :)

Şu an ne seviyede canım yumyrtalar kaç tane öngörüyolar ve boyutları nasıl? Bi sıkıntı olmaz ben de çok korkuyodum ama daha tedavinin ilk günü hangi gün dedilerse o gün topladılar. Sayısı da tahminleriyle örtüştü. Okadar korkmama gerek yokmuş. Benim de cmt olmuşt opu. Embriyo durumunu ise çarşamba öğrenebilmiştim anca. Salı tatildi diye kapalıydı. Çok heycanlı ama güzel bekleyişler. İnşallah tüm sürecin çokk güzel geçer ve hayırlı haberler verirsin bize canım :)

Şu an ne seviyede canım yumyrtalar kaç tane öngörüyolar ve boyutları nasıl? Bi sıkıntı olmaz ben de çok korkuyodum ama daha tedavinin ilk günü hangi gün dedilerse o gün topladılar. Sayısı da tahminleriyle örtüştü. Okadar korkmama gerek yokmuş. Benim de cmt olmuşt opu. Embriyo durumunu ise çarşambaöğrenebilmiştim anca. Salı tatildi diye kapalıydı. Çok heycanlı ama güzelbekleyişler. İnşallah tüm sürecin çokk güzel geçer ve hayırlı haberler verirsin bize canım :)

Az önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle

aynen valla bizim cocuklar cok nazli.bizleri biraz ugrastiricaklar kisinin kardesi icin yaptigi dua kabul olurmus.bizde hep birbirimizin dualarinda olalim dedigin gibi :)
İnşallah canım siz benim hep dualarımdasınız. Kardeş gibiyiz dediğin gibi rabbim kabul eder inşallah dualarımızı

merhaba arkadaşlar, ben de haftaya şişli memorial'de tedaviye başlıyorum, şehir dışından geleceğiz, devlet memuruyuz eşimle ben, hastane rapor veriyor mu, işyerine vermek için, bir de hangi doktoru öneriyorsunuz ilk muayene için?

Canım benim ben o doktoru çok iyi biliyorum önceden medipoldeydi onunla bir tedavimdem hamile kalıp düşükle sonuçlanmıştı sonralarıda gitti ama hiç sevmedim onu bir ramazsn ayında yumurtlama takibi yapıp adet olmuştum aradım ben ona müsaitmisiniz adetin ikinci günündeyim deyip tedaviye başlayayım mı dedim bana evimde müsaitim ama hastane için asistanıma sor deyip asistanına vermişti ben okadar ağladım çaresiz kaldım eşim arayıp ağzına geleni söylemişti ben ilk tüp bebek denemesi için hastaneye gittiğimde ondan bahsetmiştim zehra hn çok ayıp yapmış dedi ve tekrar memorilde çalışacağını söyledi tedavide gitiiğimde onu gördüğümde tüylerim diken diken oluyor ben orda hande hanımla tanıştım benim için mükemmel doktordu moral kaynağım benimde transferim ertelendi hastane bilgi vermedi doktorum beni akşam aradı sanki arkadaşımla konuşuyor gibiydim bana temmuz gibi gel dedi rahim dinlesin demişti yani gittiğimde o bana denk gelse asla istemem

Senin için benim genetik testlerine baktım çünkü bende homozigot var sonucu gösterdiğimde bana pıhtılaşma yok dedi yani transfer olsaydım kullanmayacaktın birşey bunu kahraman bey söylemişti bana şöyle bir açıklama yaptı bu sonucu işveçri bir kadın getirseydi belki farklı yorumlanabilir dedi ama türk toplumun bu eğlim var benimde hepsi normal sadece mthfr mutosyon analizi c677t homozigot birde paı-serpıne mutasyon 4g&5g genetik doktoru bunları işaretledi ama kahraman bey bir sorun yok dedi fotokopi alıp dosyama koydular emin ol semra hn sonuçlara bakarak değerlendiriyor gerek varsa veriyor yoksa vermez bana ohss olurum diye çatlama iğnesi vermedi lucrin diye bir iğne yaptı ve ben ohss olmadım rahat ol kalbini ferah tut

ayy canim cok gecmis olsun.cok uzuldum basina gelenlere.benim doktorum yucel beydi ama cok birsey anlatmiyor diye degistirmek istiyorum.ben de banu hanimi sadece dun transferde gordum.bugun hastaneyi aradigimda dedim mthfr testimi gormemis olmasindan korkuyorum yucel beyin boyle boyle.sonra bu aradi nasil bagra bagra konusuyor.tamam tamam al vurul dedi.teli kapattim ne yapayim dedim ben simdi.aradim esimi o da sinirlendi yarina randevu aldik yucel beye.gorumcemde hastaneyi aradi saydi sayistirdi saglik ocaginda bile boyle muamele yapmiyorlar diye.yarin tekrar sikayetci olacagim.cok sagol yasadiklarini benimle paylastigin icin

canim cok sagoll ilac gibi geldi soylediklerin.sen benim kalbimi ferahlattin Allah da senin kalbini vferahlatsin islerini kolaylastirsin.ne diyecegimi bilemedim.Rabbim seni hep hayirla mukafatlandirsin

canim cok sagoll ilac gibi geldi soylediklerin.sen benim kalbimi ferahlattin Allah da senin kalbini vferahlatsin islerini kolaylastirsin.ne diyecegimi bilemedim.Rabbim seni hep hayirla mukafatlandirsin
canım rabbim bu yolda yürüyen herkez en kısa zaman kucaklarını doldursun yüreğini ferah tut inş birşey olmaz üzme kendini rabbim bizlere şifalar nasip etsin moralini yüksek tut herşey gönlünce olsun inş tedavi olan arkadaşlarımızın hamileliklerini duyarız heyecanla transfer olacağım ayı bekliyorum sanırım senin transferin oldu belki hamilesin boşver moralini yüksek tut

evet canim dun transfer oldu.bugun sinirlerimi bozduktan sonra topladim kendimi iyiyim hamdolsun bisey olmaz diye dusunuyorum ama o kadinin yanina bunu birakmak istemiyorum insallah senin transferin de kazasiz belasiz gecer iyi haberler veririz birbirimize.inan bu aksam cok gonulden dua ettim sana.kim kardesinin sikintilarindan bi sikinti giderirse Allahra onun bi sikintisini giderir ...insallah bu mukabilde seninde bi sikinti giderilir canim.cok cok yurekten tesekkurler

arkadaşlar kısmet olursa pazar yada pazartesi yumurta toplama işlemim olacak. şu an epeyi yumurtam oluşmuş en büyüğü 19,5 . 19 18 17 epeyi varmış. dularınızı bekliyorum. tşkler

benim eşimde memur biz sorduk rapor verırız ama devlet hastenasıne onaylatmanız gerek dedıler. müfür yrdımcımız refakat yazısı al dedi o yazıyı alacaz izinli sayılcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…