aynen katiliyorum.ben cekingen bi tipim.istyorum ki herseyi detayli anlatsinlr ama yok.sonra da eve gelince pisman oluyorum.herseyi sormak irdelemek lazim ciddenben iyice sorgulamştım. sorgulama yapmassanız açıklama yapmyorlar bence muhakkak sorgulayın.
iste canim benim de aklimi o kurcaladi.devlet hastaneindeki genetikci kan sulandirici gne verilebilir de verilmeyebilirde demislerdi.daha once hep igne aspirin kullanmistim.aradim ama geri donmediler.pgtden gecemeyen embriyonun 4.kromozomunda fazlalik varmis
homozigot mutantlarda kesinlikle iğne kullanılması gerekiyor, bence doktoruna bir hatırlat unutmuş veya atlamış olabilirler. Benim pıhtılaşma eğilimi en yüksek dereceden çıktı, tüp tedavisine başlarken başlıyorum iğnelere, aspirini her daim içiyorum zaten.Bu arada transfer zamanın yakın değilse belki o zaman vereceklerdir ama bence söyle..arkadaslar size sormak istedigim bi soru var.memorial da bana transfer sonrasi sadece crinone jel ve folikasite devam et dediler.bende birde mthfr 1298 homozigot polimorfizm var.ne bi igne ne de aspirin.bu benim icime kurt dusurdu acaba doktorum tahlili gormemis olabilir mi diye cunku direkt dosyaya koydurtmustuk.bi fikri olan var mi acaba
aynen katiliyorum.ben cekingen bi tipim.istyorum ki herseyi detayli anlatsinlr ama yok.sonra da eve gelince pisman oluyorum.herseyi sormak irdelemek lazim cidden
canim dun oldum transfer o nedenle icim icimi yiyor.aradim sabah geri donmediler az evvel yine aradim doktor arayacak dediler zaman sene gibi geliyor.insallah bi hata yapmazlarhomozigot mutantlarda kesinlikle iğne kullanılması gerekiyor, bence doktoruna bir hatırlat unutmuş veya atlamış olabilirler. Benim pıhtılaşma eğilimi en yüksek dereceden çıktı, tüp tedavisine başlarken başlıyorum iğnelere, aspirini her daim içiyorum zaten.Bu arada transfer zamanın yakın değilse belki o zaman vereceklerdir ama bence söyle..
aspirin al bence şimdilik için rahatlamış olur, ben öyle biliyorum yani, homozigot olunca daha dikkatli olunması lazım, bendede faktör v leiden homozigot vari maşallah gitmişim içlerinde en tehlikeli ve en yoğun olanı bulmuşum. Hem anneden hem babadan almışım genlerimi, diğer kardeşlerimde hiç gebe kalamama gibi bir sorun olmadı ama bende çıktı sadece.. Ben hormon almaya başlarken başlıyorum hibor kullanmaya, ama her yerim mosmor delik deşik....canim dun oldum transfer o nedenle icim icimi yiyor.aradim sabah geri donmediler az evvel yine aradim doktor arayacak dediler zaman sene gibi geliyor.insallah bi hata yapmazlar
amin canim insallah sonunda yavrularimiza kvusuyz.peki siz tedavide hangi asamadasinizayy benim de öyle çıktı biliyormusun. ama sıkıntım benim 2 yumurta toplanmıştı.şansım azdı. gelişen bir taneydi o da. ilk döllendiğinde çkirdak fazlalığı oldu dediler. 5.güne gittiği için pgt yaptırdım % 1 ihtimalde olsa.Sana baştan döllenirken çekirdek fazlalığı var dememişler. demekki öyle olmasa bile kromozom bozukluğu olabiliyor. benim de 15.kromozom fazla 19.u azdı. Senin de belki hamile kalamama sebebin buydu.inşallah embriyon tutunur canm. çok şükür temiz çıkmış. çok sevindim.
canim cok gecmis olsun.rabbim bu acilarin karsiliginda yuzumuze gulsun canim.bakalim hala haber bekliyorumzahmet edip ararlarsaaspirin al bence şimdilik için rahatlamış olur, ben öyle biliyorum yani, homozigot olunca daha dikkatli olunması lazım, bendede faktör v leiden homozigot vari maşallah gitmişim içlerinde en tehlikeli ve en yoğun olanı bulmuşum. Hem anneden hem babadan almışım genlerimi, diğer kardeşlerimde hiç gebe kalamama gibi bir sorun olmadı ama bende çıktı sadece.. Ben hormon almaya başlarken başlıyorum hibor kullanmaya, ama her yerim mosmor delik deşik....
canım hayırlı olsun, ilk denemense çift transfer yapmıyolar, ben 2. yi deniycem yine tek transfer dedilerArkadaşlar cook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Şimdi hastane yolundan eve dönüyoruz. 3 embriyodan pgtden geçen 2 tane oldu.bunu duydugumda nasil agladim bi an hic olmayacak iptal olacak sandim.onun da bir tanesini transfer ettiler.yasim genç ve hamile kalabiliyor diye. (Ki kaç senedir gebe kalmadı ama )
cok sagol canim ikinci denemem benim de ama bundan once iki kez normal gebe kalmistim dusukle sonuclandi.sonra da gebe kalamadim.canim insallah transferin basariyla sonuclanircanım hayırlı olsun, ilk denemense çift transfer yapmıyolar, ben 2. yi deniycem yine tek transfer dediler
canım sende kan değerlerinde çıkmışmıydı pıhtılaşmayla ilgili birşey, yoksa sadece trombofili genetik testlerde mi çıktı, bende baktırdım kandakilerde bişey yok, trombofili paneli çıkmadı onu bekliyom,aspirin al bence şimdilik için rahatlamış olur, ben öyle biliyorum yani, homozigot olunca daha dikkatli olunması lazım, bendede faktör v leiden homozigot vari maşallah gitmişim içlerinde en tehlikeli ve en yoğun olanı bulmuşum. Hem anneden hem babadan almışım genlerimi, diğer kardeşlerimde hiç gebe kalamama gibi bir sorun olmadı ama bende çıktı sadece.. Ben hormon almaya başlarken başlıyorum hibor kullanmaya, ama her yerim mosmor delik deşik....
canım inşallah güzel olur bukez herşey senin için, pıhtılaşma testleri yapıldı dimi, benimde bir ay sonra dondurulmuş transfer olcak bakalım,cok sagol canim ikinci denemem benim de ama bundan once iki kez normal gebe kalmistim dusukle sonuclandi.sonra da gebe kalamadim.canim insallah transferin basariyla sonuclanir
Pıhtılaşma sadece genetik araştıma ile ortaya çıkıyor yani bahsettiğin trombofili panelinde...normal yapılan kan testlerinde çıkmaz özel yapılıyor çünkü...canım sende kan değerlerinde çıkmışmıydı pıhtılaşmayla ilgili birşey, yoksa sadece trombofili genetik testlerde mi çıktı, bende baktırdım kandakilerde bişey yok, trombofili paneli çıkmadı onu bekliyom,
canim daha once yapilmisti tekrar birsey yapmadilar sadece eksik olan gen testlerini istediler.canım inşallah güzel olur bukez herşey senin için, pıhtılaşma testleri yapıldı dimi, benimde bir ay sonra dondurulmuş transfer olcak bakalım,
canım hayırlı olsun, ilk denemense çift transfer yapmıyolar, ben 2. yi deniycem yine tek transfer dediler
evet canım genetiğe yollandı sonuç bekliyorum,birde lupus ,protein c,protein s,homosistein.... bunlarıda istemişti bişey çıkmamış , bunlarda pıhtılaşmayla ilgili diye biliyorum, sende bakılmışmıydı, çok sordum canım kusura bakmaPıhtılaşma sadece genetik araştıma ile ortaya çıkıyor yani bahsettiğin trombofili panelinde...normal yapılan kan testlerinde çıkmaz özel yapılıyor çünkü...
valla benim bildigim genetikcilerin bunu iki test yapip bildikleri amakızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
Biliyorlar embriyologlar diye biliyorum bendekızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?