5ab ve 4 AB ikiside 5.gün embriyosuydu ama pgtli değillerdiKaybettiklerin hangi kaliteydi ?
15 Embriyo oluştu ,7 si temiz geldi .Merhaba merak ettim kaçtane yumurta pgt gönderdiniz?
Sizin demi naturel tıransfer oldu5ab ve 4 AB ikiside 5.gün embriyosuydu ama pgtli değillerdi
Maşallah beni bugün aradılar 5 tane yumurta toplandı 4 tane kaldı 1 tanesi kaliteli 2 tanesi normal 1 düşük denildi bana dedi ptg gönderelim ben ilk doktorlar naturel dediler ben de naturel tıransfer olmak istedim çok ciddi sıkıntı ben de yoktu bide yaşım küçük diye Pazar günü tıransfer olucak allah razısı için bana da dua edin kızlar15 Embriyo oluştu ,7 si temiz geldi .
Yok benim ilaçlı transfer yapıldıSizin demi naturel tıransfer oldu
O nasıl oluyor yaşın kaç canım seninYok benim ilaçlı transfer yapıldı
Maşallah beni bugün aradılar 5 tane yumurta toplandı 4 tane kaldı 1 tanesi kaliteli 2 tanesi normal 1 düşük denildi bana dedi ptg gönderelim ben ilk doktorlar naturel dediler ben de naturel tıransfer olmak istedim çok ciddi sıkıntı ben de yoktu bide yaşım küçük diye Pazar günü tıransfer olucak allah razısı için bana
Yaşım 31 estrofem kullandımO nasıl oluyor yaşın kaç canım senin
Ön görüşmeyw gittiniz mi? Ön görüşme için randevu aldığınızda size yaptırıp gelmeniz gereken tahlilleri mesajla iletiyorlar. Gittiğinizde de trombofili panelleri ve kromozom analizi istiyorlar. Bunları yaptırıp gitmeniz süreci hızlandıracaktır. Çünkü kromozom analizi devlet hastanelerinde biraz geç çıkıyor.Arkadaşlar nasipse Ocak ayında bende Şişli Memorial'da tedaviye başlayacağım. Gitmeden önce adet döneminde hormon tahlillerimi yaptırıcam.
Şimdiye kadar hiç gebelik geçirmedim ama yinede eşimle birlikte genetik ve kromozom tahlillerimi yaptırmalı mıyım?
Bu tahiller normal kan tahlili midir bilemedim. Memorial'da bu testler kesin çok pahalıdır, en azından kendi şehrimde yaptırayım istedim. Yanıtlarsanız çok sevinirim
Hııı anladım çok şükür hamilesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaçıncı gün de tıransfer oldunYaşım 31 estrofem kullandım
Hormonlarını yaptır bende bütün kan değerime baktırdım öyle gittim genetik testi de yaptırdım Sülaymaniye kadın doğum hastanesin de 1 ay da çıkıyor onu götürdüm çok da onu şart kılmıyorlar sizden pgt isterler oda zaten işlem sırasında oluyor onun dışında eşin sıperm testi vericek memoria de o mecbur ben dışdan götürdüm yinede biz de yapalım dediler onun dışında tedavi devam edince zaten kan değerlerine onlar o hastane de yapıyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar nasipse Ocak ayında bende Şişli Memorial'da tedaviye başlayacağım. Gitmeden önce adet döneminde hormon tahlillerimi yaptırıcam.
Şimdiye kadar hiç gebelik geçirmedim ama yinede eşimle birlikte genetik ve kromozom tahlillerimi yaptırmalı mıyım?
Bu tahiller normal kan tahlili midir bilemedim. Memorial'da bu testler kesin çok pahalıdır, en azından kendi şehrimde yaptırayım istedim. Yanıtlarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsunHormonlarını yaptır bende bütün kan değerime baktırdım öyle gittim genetik testi de yaptırdım Sülaymaniye kadın doğum hastanesin de 1 ay da çıkıyor onu götürdüm çok da onu şart kılmıyorlar sizden pgt isterler oda zaten işlem sırasında oluyor onun dışında eşin sıperm testi vericek memoria de o mecbur ben dışdan götürdüm yinede biz de yapalım dediler onun dışında tedavi devam edince zaten kan değerlerine onlar o hastane de yapıyorlar hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok düşük değil. Kaçıncı gününüz bugün?Arkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
Kalp atışııııııııııııııııı ???Çok düşük değil. Kaçıncı gününüz bugün?
8. GunÇok düşük değil. Kaçıncı gününüz bugün?
Moralinizin bozulması normal ama , değer artabilir...Düşük olup da 2 kat artıyorsa rakama değil düzene bakmak lazım .Arkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?