- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 41
Amin cnmMoralinizin bozulması normal ama , değer artabilir...Düşük olup da 2 kat artıyorsa rakama değil düzene bakmak lazım .
Pazar günü inşAllah hayırlı haberler alırsınız ..
AminÇok teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı olsun
Canım rahat ol inşallah Yükselir kötüye yorma inşallah bir şey olmaz düzenli kan verArkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
Evet canım aynen öyle biz uğraşacağız Rabbim nasip ederse şükrederiz nasip olmazsa da vardır bir bildiği hayırlısı diye tevekkulumuzu edeceğiz ama bunun için çaba sarf etmeliyiz hemen pes etmek yok canımInsallah cnm cok sagolasin doktorlar vesile sadece aslında Allah Kerim dir mutlak, tevvekkul edip bi yere baslayacagim artik
Canım sen erken mi yaptın testini moralini hemen bozma inşallah düzenli artarArkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
8.gun cnmCanım sen erken mi yaptın testini moralini hemen bozma inşallah düzenli artar
Düşük değil canım bi arkadaşın daha bu değerlerdeydi doğum yaptı çok şükür İnşaAllah seninde sağlıkla artarArkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
Amin cnm hayırlısı olsunDüşük değil canım bi arkadaşın daha bu değerlerdeydi doğum yaptı çok şükür İnşaAllah seninde sağlıkla artar
Duyduk çok şükür. Her şey yolunda şimdilik. İnşallah böyle devam eder. Darısı bekleyen herkesin başınaKalp atışııııııııııııııııı ???
Canım önemli olan değer değil 2 kat artması rahat ol lütfen inşallah değerin iki katına çıkar8.gun cnm
Hayırlısı olsunArkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
Benim 9. gün 66 idi. Senin 8. Gün gayet iyi duruyor ikinci katlama önemli stres yapma diyeceğim ama yapacaksın bende yaptım8.gun cnm
Kızlar ben daha önceki 3 transferini bahçecide oldum be hepsinde oksopar iğne kullandım.memorial vermedi ama bi şüpheye düştüm takip doktorum bahçecide ve ona gittiğim anda oksopar yazacak biliyorum siz ne yaptınız bu konuda bana bi fikir verir misiniz
Dengeli translokasyon hangisi oluyor,benim eşimde de robertsonian var?bu dengeli mi olmuş oluyor?bu konuda bilgim yok..birde sizde de mi translokasyon mevcut? Var ise hangisi? Ayrica yüzde 15 i nereden biliyorsunuz??Daha önce başka yerde tedavi oldum, bu sefer Memorialda olucam bu şekilde. Dengeli translokasyonluların sağlıklı embryo oluşturma ihtimali %15 civarı. Yani normal denerseniz hamile kalırsınız tabii ama kayıplara da hazırlıklı olun. İnsan ilk öğrendiğinde çok üzülüyor ama başkalarının tecrübelerini okudukça biraz alışılıyor. Pıhtılaşma hamile kalmaya zaten engel değil, Perinatoloğun reçetesine göre kan sulandırıcı kullanırsanız çözersiniz.
Çok şükür , daim olaun inşAllah …Duyduk çok şükür. Her şey yolunda şimdilik. İnşallah böyle devam eder. Darısı bekleyen herkesin başına
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımDuyduk çok şükür. Her şey yolunda şimdilik. İnşallah böyle devam eder. Darısı bekleyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?