Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Insallah cnm cok sagolasin doktorlar vesile sadece aslında Allah Kerim dir mutlak, tevvekkul edip bi yere baslayacagim artik
Evet canım aynen öyle biz uğraşacağız Rabbim nasip ederse şükrederiz nasip olmazsa da vardır bir bildiği hayırlısı diye tevekkulumuzu edeceğiz ama bunun için çaba sarf etmeliyiz hemen pes etmek yok canım

Kızlar ben daha önceki 3 transferini bahçecide oldum be hepsinde oksopar iğne kullandım.memorial vermedi ama bi şüpheye düştüm takip doktorum bahçecide ve ona gittiğim anda oksopar yazacak biliyorum siz ne yaptınız bu konuda bana bi fikir verir misiniz

Arkadaslar ben test yaptırdım pozıtıf ama 45 çıktı cok dusuk degılmı kımyasal olanılırmı moralim bozuldu
Hayırlısı olsun 5 in üzeri hamile demek. Bende senin gibi çok korktum 66 çıktı ilk değerim ama sonra 188 ile 3e katladı. Şuan 4 aylık hamileyim. Hemşireler hamilesiniz ama sınır rakamlar demişti. İnşallah bol katlamalı olur

Dengeli translokasyon hangisi oluyor,benim eşimde de robertsonian var?bu dengeli mi olmuş oluyor?bu konuda bilgim yok..birde sizde de mi translokasyon mevcut? Var ise hangisi? Ayrica yüzde 15 i nereden biliyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…