- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
Çok teşekkür ederimÇok şükür , daim olaun inşAllah …
Peki kaçıncı haftada gittin ?
Çok teşekkür ederimMaşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Memorial adet tarihini baz alıyor ama demek ki ultrasyon da farklı oluyor .Çok teşekkür ederim6+4 müş. Son adet tarihine göre 7+1 di. 5 kasımda transfer olmuştum. Son adet tarihim 14 ekim.
Çok teşekkür ederimamin
Yok Yücel hoca ile konuştum. Biz transfer tarihini baz alıyoruz dedi. Hatta bundan sonra takibini yapacak doktora da son adet tarihini söyleme. Farklı sonuçlar çıkar, moralin bozulur dedi.Memorial adet tarihini baz alıyor ama demek ki ultrasyon da farklı oluyor .
Bende senden 5 gün sonrasın da yani 10 Kasım'da transfer oldum .Son adetim 24 Ekim
Onlara göre bugün 6+0 olmam gerekiyor.
Benim son adet tarihine göre hesabım 5+6 .. Onlar 2 gün daha ekliyorlar.
Internette gebelik hesaplama sitesinde Blastokist Transfer Tarihi ile hesap yapınca onların dediği tarihe geliyor .
Bende 14 Aralık'da randevü aldım bakalım inşAllah bende sağlıklı şekilde duyarım
Benim verdiğim oran dengeli resiprokal translokasyon için, robersonian da dengeli bir translokasyon türü ama oranları daha iyi. Evet bende resiprokal var. %10-20 arası resiprokal için verilen-toplanan embriyolardan dengeli embriyo çıkma oranı. Robersonianlarda bu oran %50ye yakın sanırım. Aşağıdaki linklerden bakabilirsinizDengeli translokasyon hangisi oluyor,benim eşimde de robertsonian var?bu dengeli mi olmuş oluyor?bu konuda bilgim yok..birde sizde de mi translokasyon mevcut? Var ise hangisi? Ayrica yüzde 15 i nereden biliyorsunuz??
aa bunu söylediğin iyi oldu bak , ben hemşireyle telefonda bunun savaşını verdim çünkü kadıncağız da hesap edememişti . Bakalım ben gidince kaç günlük olmuş olacağımYok Yücel hoca ile konuştum. Biz transfer tarihini baz alıyoruz dedi. Hatta bundan sonra takibini yapacak doktora da son adet tarihini söyleme. Farklı sonuçlar çıkar, moralin bozulur dedi.
Nasıl bir hesap yaptını ben de tam anlamadım ama transfer tarihi baz alınıyor dedi. Sanırım herkesin bat ile transfer tarihi arasındaki süre aynı olmuyor. O yüzden herkesin gebelik hesaplaması farklı oluyor. Çünkü bazı kadınlara adetten sonra 17. Gün transfer edilirken bazılarında bu süre 23-24 güne çıkabiliyor.aa bunu söylediğin iyi oldu bak , ben hemşireyle telefonda bunun savaşını verdim çünkü kadıncağız da hesap edememişti . Bakalım ben gidince kaç günlük olmuş olacağım
Cok tesekkur ederim..Ben bi okuyayım ilettikleriniziBenim verdiğim oran dengeli resiprokal translokasyon için, robersonian da dengeli bir translokasyon türü ama oranları daha iyi. Evet bende resiprokal var. %10-20 arası resiprokal için verilen-toplanan embriyolardan dengeli embriyo çıkma oranı. Robersonianlarda bu oran %50ye yakın sanırım. Aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz
(PDF) Is the interchromosomal effect present in embryos derived from Robertsonian and reciprocal translocation carriers particularly focusing on chromosome 10 rearrangements?
PDF | Summary The aim of this study was to analyse the possible occurrence of the interchromosomal effect (ICE) in human preimplantation embryos... | Find, read and cite all the research you need on ResearchGatewww.researchgate.net
PGD for reciprocal and Robertsonian translocations using array comparative genomic hybridization
AbstractBACKGROUND. Fluorescence in situ hybridization (FISH) is the most widely used method for detecting unbalanced chromosome rearrangements in preimplaacademic.oup.com
Doğru canım aynen .. Çatlatma iğnesinin de hesabını yapıyorlar.Nasıl bir hesap yaptını ben de tam anlamadım ama transfer tarihi baz alınıyor dedi. Sanırım herkesin bat ile transfer tarihi arasındaki süre aynı olmuyor. O yüzden herkesin gebelik hesaplaması farklı oluyor. Çünkü bazı kadınlara adetten sonra 17. Gün transfer edilirken bazılarında bu süre 23-24 güne çıkabiliyor.
AminDoğru canım aynen .. Çatlatma iğnesinin de hesabını yapıyorlar.
Yücel Hoca benim ilk beta verdiğim gün aradığın da 4 haftalığı bugün itibariyle doldurdunuz demişti.
Dediğin gibi hoca, transfer tarihini baz alıyor , fakat hemşire bana ısrarla son adet tarihin demişti . O yüzden kafam da şekillenmemişti benim de .
Neyse artık , bu aşamalar bile çok özel ..
Herkese Rabbim nasip eylesin ..
Artar inşallah canım üzme kendini moralini yüksek tut8.gun cnm
Bende sadece mthfr c677t homozigotMerhaba32. Haftaya kadar coraspin ve 6000 lik oksapar iğne kullandım. Doğum yaklaştığı için iğne ile devam ediyorum coraspini bıraktım. Homozigot çıktı bende. Sonuçlarımı paylaştım
İnanın yorum yapamam ama farklı bir rahatsızlık var mıydı ? Örneğin ; troit,insulin gibi ?Bende sadece mthfr c677t homozigot
Üç gebelik yaşadım ucundede değişik dozlarda iğne ve coraspin kullandım hepside düştü hepside lekeli kanamalı oldu 6 haftayı geçmedi
Şuan yine hamileyim ve sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum şuana kadar leke kanama olmadı kromozom analizi yapıldı hiçbir sorun yok histeroskopi oldum iki sefer rahim filmi çekildi temiz
Nedense ben iğne kullandığım zaman kanama başlıyor ve bebekler düşüyor bu duruma bir yorumunuz varmı
Yok hepsi bakıldı hicbir sıkıntım yok sadece insülin direnci var onunda sorun olucani zannetmiyorumİnanın yorum yapamam ama farklı bir rahatsızlık var mıydı ? Örneğin ; troit,insulin gibi ?
Yanlış olma olasılığı yüksek nacizane tavsiyem tekrar test yaptırıp perinatolog ile görüşmeniz. Peki embriyo için pgt yapıldı mı ?Yok hepsi bakıldı hicbir sıkıntım yok sadece insülin direnci var onunda sorun olucani zannetmiyorum
Aklıma hep şu geliyor ben bu genetik testleri 10 yıl önce yaptırmıştım o zaman bilgisayara bilgiler girilmiyor el ile yazılıyordu herşey acaba yanlış yazılma gibi bir durum olurmu diye şüphe ediyorum nede olsa Türkiye burası bakin size gonderiyim sonuçlarımi
Zaten ilk gebelik tüp bebekti temiz genetikli emriyoyu verdiler hatta serum verdiler bağışıklık baskılayıcı tuttu ama iki hafta sonra kalbi yavaşlamış bir çay bardağı kadar sulu kan boşaldiYanlış olma olasılığı yüksek nacizane tavsiyem tekrar test yaptırıp perinatolog ile görüşmeniz. Peki embriyo için pgt yapıldı mı ?
Y şeklinde mi rahminiz ?Zaten ilk gebelik tüp bebekti temiz genetikli emriyoyu verdiler hatta serum verdiler bağışıklık baskılayıcı tuttu ama iki hafta sonra kalbi yavaşlamış bir çay bardağı kadar sulu kan boşaldi
Sonraki gebeliktede iğne kullandım hep leke oldu son gebelikte 12 binlik verdi sizce yüksek degilmi iki hafta iğne kullanmadım hicbirseyim yoktu Dr iğne verip kullanmaya başladım iki gün sonra lekelenmem başladı ve bana iğneyi kes demedi devam ettim sonucunda kalbi durdu kürtaj oldum
Tıp yanilamazmi bu durumda bilemedim mantığım almıyor bu durumu şuan iğne kullanmıyorum kanamam yok
Ha bu arada doktorada gitmedim daha 6+2 yiz ay sonuna kadar gitmeyide düşünmüyorum bende rahim tersligi var alttan bakmak zorunda kalınıyor en az iki sefer bakıldı oncekilerde artık doktorlara bile güvenim kalmadı
YouTube den Dr cemal ünlü dinlediniz mi peki kan sulandırıcılar hakkında
Yok o doktoru hiç dinlemedim. Ama bizim gibi sıkıntılı gebelikler için muhakkak riskli gebelik uzmanı şart.Zaten ilk gebelik tüp bebekti temiz genetikli emriyoyu verdiler hatta serum verdiler bağışıklık baskılayıcı tuttu ama iki hafta sonra kalbi yavaşlamış bir çay bardağı kadar sulu kan boşaldi
Sonraki gebeliktede iğne kullandım hep leke oldu son gebelikte 12 binlik verdi sizce yüksek degilmi iki hafta iğne kullanmadım hicbirseyim yoktu Dr iğne verip kullanmaya başladım iki gün sonra lekelenmem başladı ve bana iğneyi kes demedi devam ettim sonucunda kalbi durdu kürtaj oldum
Tıp yanilamazmi bu durumda bilemedim mantığım almıyor bu durumu şuan iğne kullanmıyorum kanamam yok
Ha bu arada doktorada gitmedim daha 6+2 yiz ay sonuna kadar gitmeyide düşünmüyorum bende rahim tersligi var alttan bakmak zorunda kalınıyor en az iki sefer bakıldı oncekilerde artık doktorlara bile güvenim kalmadı
YouTube den Dr cemal ünlü dinlediniz mi peki kan sulandırıcılar hakkında
Tam bilmiyorum inanki Bülent tras dahil rahmimim bebek için bir zararının olmadığını söyledi yani hiçbir Dr zarar demediY şeklinde mi rahminiz ?
Riskli gebelik uzmanına gittim şarlatan bana 12 binlik sulandırıcı verdi kanamam olduYok o doktoru hiç dinlemedim. Ama bizim gibi sıkıntılı gebelikler için muhakkak riskli gebelik uzmanı şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?