- 2 Ekim 2021
- 312
- 742
- 53
- 36
İnşaallah bu kez sağlıklı bir süreç geçirirsiniz. Benim de düşüğüm olmuştu 10 yıl evvel 11 haftalıkken . Pıhtılaşma kaynaklı olduğunu öğrenmiştim.Tam bilmiyorum inanki Bülent tras dahil rahmimim bebek için bir zararının olmadığını söyledi yani hiçbir Dr zarar demedi
İki sefer rahim filmi çekildi temiz histeroskopi yapıldı temiz
Maalesef herkes işinin hakkını veremiyor.Riskli gebelik uzmanına gittim şarlatan bana 12 binlik sulandırıcı verdi kanamam oldu
Fakülte doktoru yüksek dozdan düştüğünü söyledi hatta o bebek genetiğe gitti temiz çıktı ne pihtilasma ne bişi
Canını sıkma yuzde altmış olmasıda yeterliKızlar bugün beta hcg değerim 442 çıktı iki katına çıkmamış çok moralim bozuldu
Amin inşallah tabiki herşey iyi gider rabbim murad etmezse yine düşer amenna ama doktorlar işini doğru yapmıyor bu gerçek Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahİnşaallah bu kez sağlıklı bir süreç geçirirsiniz. Benim de düşüğüm olmuştu 10 yıl evvel 11 haftalıkken . Pıhtılaşma kaynaklı olduğunu öğrenmiştim.
Amin. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsınAmin inşallah tabiki herşey iyi gider rabbim murad etmezse yine düşer amenna ama doktorlar işini doğru yapmıyor bu gerçek Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı saolun şuan 9 aylık oldu Rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucağını doldursun hayırlı bir evlat ile ilk başlarda bende kanama yaşadım ve kanama olduğu zamanlar ilacı içmiyordum doktorum pek önemsiz davranıyordu 15 haftadan sonra başka doktora gittim genetik testi göstermemiştim sanırım 18 haftaydı iğneye başladığım tüp bebek yaptıran biriyle konuştum onda da pıhtılaşma varmış iğne kullanmıştı 2.çocuk kendiliğinden oldu doktor bu kez kullanma demiş ve 15 haftalıkken düşük yapmış yeterli kan gitmediği için o zamanlar ben vurulmuyordum tabi hemen doktora genetik testi gönderdim ve başlayalım riske atmaya gerek yok demişti eğer yiyecek ekmeği varsa herşeyi bahana ben elimden ne geliyorsa yaptım kanamam vardı acile gittim ne bir ilaç ne iğne verdi 2 gün sonra gel alalım dedi tabi ben yıkıldım ama yılmadım ertesi gün iğne aldım 2 doz birden vurdurdum çok şükür kızım bizi bırakmadıinsallah bebeginizi saglikla kucaginiza alin. ben cok iyi bir tup bebek merkezinde iki kere tup bebek denedim sorun spermde morfolojiydi, hic problem gorunmezken ilkinde kimyasal oldu. genetik testler yapildi pai heterezigot ve beta 2 glikoprotein igm yuksek cikti. ikincide ek olarak oksapara basladik, 6 haftasinda kalp atimini duyduk, 7hafta 5gunlukken icimde bir rahatsizlik hiss ettigim icin yeniden kontrola gittik kalbi durmus malesef, kurtaj olcam. transferden sonra surekli lekelenmeler yasadigim icin araliklarla oksapari doktor kestirip yeniden baslatiyordu. yani uc gun, dort gun yapmiyip lekelenmem bitince yeniden basliyodum oksapara. hesaplayinca kalbinin durmasi oksapar vurmadigim gunlere denk geliyor. doktor ama sebep bu olamaz dedi, lekelenme varsa demek ki hala kanin sulu, vurursan kanamaya donusurdu. kurtajdan ornegi genetige gondercekler bakalim ne olcak. biz ilk cocugumuz icin bu kadar ugrasiyoruz, saglikli embriyo zaten tutunur bence, vurdugumuz ignelerin cocuga da faydali olcagini dusunmuyorum. hamileyken sonucta kahve, cay bile icme diyorlar, bazilarinin iki cocugu var masallah, 3 cu cocuk yapmak icin hamileliyi igneyle yurutmesi de ne kadar saglikli
Yok canım yok..Endişe etme dicem ama elde değil ..Bilmiyorum canım sıkıldı çok yA dış gebelikten korktum biraz
Canım hemen moralini bozma belki ilk yaptırdığın testin saatinden farklı saatte yaptırdın ikincisini değer iki katına çok yakın doktorunla bir görüş canımKızlar bugün beta hcg değerim 442 çıktı iki katına çıkmamış çok moralim bozuldu
Stres yapmayın yüzde 60dan fazla artması yeterli diyorlar. Aynı hastanede ve aynı saatte mi yaptırdınız ikinci tahlili?Kızlar bugün beta hcg değerim 442 çıktı iki katına çıkmamış çok moralim bozuldu
Ya ben yeni takip ediyorum tüp bebek mi yaptırdınız çok sevindim gözünüz aydınKızlar test sonucum 260 çıktı bugün 8.gün darısı isteyen herkesin başına Umut olsun tüm isteyenlere
2 saat ciddi bir süre, bu yüzden 2 katı çıkmamıştır. Sorun yoktur rahat olun inşallahAy bilmiyorum kızlar evet aynı hastanede yaptırdım yaklaşık 2 saat erken yaptırdım
İnşallah güzel sonuç alacaksınız Allah in izniyle..dualarimiz sizinleDua edin lütfen
5aa dan sonra en kaliteli 5ab diye biliyorum bence çok güzel inşallah tutunur bebişMrb arkadaşlar bugün transfer oldum yumurta kalitesi 5ab nasıl sizce
Amin inşallah5aa dan sonra en kaliteli 5ab diye biliyorum bence çok güzel inşallah tutunur bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?