Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tam bilmiyorum inanki Bülent tras dahil rahmimim bebek için bir zararının olmadığını söyledi yani hiçbir Dr zarar demedi
İki sefer rahim filmi çekildi temiz histeroskopi yapıldı temiz
İnşaallah bu kez sağlıklı bir süreç geçirirsiniz. Benim de düşüğüm olmuştu 10 yıl evvel 11 haftalıkken . Pıhtılaşma kaynaklı olduğunu öğrenmiştim.

Maalesef herkes işinin hakkını veremiyor.

İnşaallah bu kez sağlıklı bir süreç geçirirsiniz. Benim de düşüğüm olmuştu 10 yıl evvel 11 haftalıkken . Pıhtılaşma kaynaklı olduğunu öğrenmiştim.
Amin inşallah tabiki herşey iyi gider rabbim murad etmezse yine düşer amenna ama doktorlar işini doğru yapmıyor bu gerçek Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı saolun şuan 9 aylık oldu Rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucağını doldursun hayırlı bir evlat ile ilk başlarda bende kanama yaşadım ve kanama olduğu zamanlar ilacı içmiyordum doktorum pek önemsiz davranıyordu 15 haftadan sonra başka doktora gittim genetik testi göstermemiştim sanırım 18 haftaydı iğneye başladığım tüp bebek yaptıran biriyle konuştum onda da pıhtılaşma varmış iğne kullanmıştı 2.çocuk kendiliğinden oldu doktor bu kez kullanma demiş ve 15 haftalıkken düşük yapmış yeterli kan gitmediği için o zamanlar ben vurulmuyordum tabi hemen doktora genetik testi gönderdim ve başlayalım riske atmaya gerek yok demişti eğer yiyecek ekmeği varsa herşeyi bahana ben elimden ne geliyorsa yaptım kanamam vardı acile gittim ne bir ilaç ne iğne verdi 2 gün sonra gel alalım dedi tabi ben yıkıldım ama yılmadım ertesi gün iğne aldım 2 doz birden vurdurdum çok şükür kızım bizi bırakmadı

Bilmiyorum canım sıkıldı çok yA dış gebelikten korktum biraz
Yok canım yok..Endişe etme dicem ama elde değil ..
260 /442 iyi bi artış %60’ın üzerinde .
Zaten onlarda %60-%70’in üzerinde beklentileri var .
Değerin düşük değil .
Dua et

Kızlar merhaba ben ikinci çocuk için transfer hazırlığına başlıyorum Allah’ın izniyle dondurulmuş embriyolarım vardı Şişli Mamorial da yarın gidip istenilen tahliller için kan vericem sonra söktürücü kullanıp adet olcam ve transfer için rahim kalınlaştırılacak ilaçla muhtemelen bir ay sonra transfer olurum diye düşünüyorum herşey yokunda giderse Benim gibi yakın zamanda transfer olacaklar var mı

Bir de transfer öncesi önerisi olan var mı ben şu an folik asit ve d vitaminine başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…