Cok guzel ...hakkında hayırlısı olup,minnoş sağlıklı bir bebek olsun inşallahMrb arkadaşlar bugün transfer oldum yumurta kalitesi 5ab nasıl sizce
Amin inşallah canım benimCok guzel ...hakkında hayırlısı olup,minnoş sağlıklı bir bebek olsun inşallah
Gayet iyi bence sımsıkı tutunsun miniğiniz size inşallahMrb arkadaşlar bugün transfer oldum yumurta kalitesi 5ab nasıl sizce
İnşallah canımGayet iyi bence sımsıkı tutunsun miniğiniz size inşallah
Hayırlısı olsun. Benimde 5AB idi 4 aylık hamileyimİnşallah canım
Maşallah inşallah ben hamile kalırım cinsiyet belimiHayırlısı olsun. Benimde 5AB idi 4 aylık hamileyim
Evet, 2 Aralık kontrolüm vardı. Cinsiyeti erkek olduğu netlesti. 01-17 Mayıs 2022 doğum görünüyor. İsteyen herkes inşallah hamiş olsun.Maşallah inşallah ben hamile kalırım cinsiyet belimi
Hayırlısı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına allah bana da o günleri nasip etsin inşallahEvet, 2 Aralık kontrolüm vardı. Cinsiyeti erkek olduğu netlesti. 01-17 Mayıs 2022 doğum görünüyor. İsteyen herkes inşallah hamiş olsun.
Hatta bu konuda gönül hocayla da ilk konuştuğumuzda bana tuh inşallah olmaz diyerek beni üzdü , inşallah değildir dedi , kötü hissettim risklernden dolayı söyledi belki ama o an insan risk değilde önce bi heyecan duyuyo sonra düşünüyosun nasıl olacak vs diye ama doktorluk bazen fazla soğukkanlılık yaratabiliyor sanırımİyi akşamlar herkese , arada takip edebiliyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel haberler gelmeye başlamış , Allahım inşallah herkesin istediği gibi nasip etsin olumsuz olanlara da bol sağlık ,maddi manevi başlama gücü versin umarım . Ben de 3 kasım da transfer oldum ilk denemem , şükür kalp atışını duyduk hatta doktorum eğer yanılmıyorsa kalp atışlarını duyduk sanıyoruz ki İkiz , tek embriyo transfer edildi 4ab pgt li 5. Gün dondurulmuş transfer oldum , şaşkınız biraz ama çok sevindik inşallah sağlıkla ilerler herşey 10 gün önce bi kanama geçirdim dedim düşük yaptım bitti herşey ama şükür bişey olmadı , şimdde bu haber aldık allahım herkese nasip etsin sonu da iyi olsun biraz korkuyorum açıkçasıİkiz tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim tecrübelerni
Doğru adres doğru tedaviler olduk oluyoruz. Seninde güzel haberlerini okuyacağız. İlk günler is yapma dikkat sonra hareketlenirsinHayırlısı olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına allah bana da o günleri nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle ..İyi akşamlar herkese , arada takip edebiliyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel haberler gelmeye başlamış , Allahım inşallah herkesin istediği gibi nasip etsin olumsuz olanlara da bol sağlık ,maddi manevi başlama gücü versin umarım . Ben de 3 kasım da transfer oldum ilk denemem , şükür kalp atışını duyduk hatta doktorum eğer yanılmıyorsa kalp atışlarını duyduk sanıyoruz ki İkiz , tek embriyo transfer edildi 4ab pgt li 5. Gün dondurulmuş transfer oldum , şaşkınız biraz ama çok sevindik inşallah sağlıkla ilerler herşey 10 gün önce bi kanama geçirdim dedim düşük yaptım bitti herşey ama şükür bişey olmadı , şimdde bu haber aldık allahım herkese nasip etsin sonu da iyi olsun biraz korkuyorum açıkçasıİkiz tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim tecrübelerni
Canım beta hcg değerlerin kaçtıHatta bu konuda gönül hocayla da ilk konuştuğumuzda bana tuh inşallah olmaz diyerek beni üzdü , inşallah değildir dedi , kötü hissettim risklernden dolayı söyledi belki ama o an insan risk değilde önce bi heyecan duyuyo sonra düşünüyosun nasıl olacak vs diye ama doktorluk bazen fazla soğukkanlılık yaratabiliyor sanırım
Yaaa maşallah zaman ne kadar çabuk geçiyorEvet, 2 Aralık kontrolüm vardı. Cinsiyeti erkek olduğu netlesti. 01-17 Mayıs 2022 doğum görünüyor. İsteyen herkes inşallah hamiş olsun.
Maşallah sizlere de,İyi akşamlar herkese , arada takip edebiliyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel haberler gelmeye başlamış , Allahım inşallah herkesin istediği gibi nasip etsin olumsuz olanlara da bol sağlık ,maddi manevi başlama gücü versin umarım . Ben de 3 kasım da transfer oldum ilk denemem , şükür kalp atışını duyduk hatta doktorum eğer yanılmıyorsa kalp atışlarını duyduk sanıyoruz ki İkiz , tek embriyo transfer edildi 4ab pgt li 5. Gün dondurulmuş transfer oldum , şaşkınız biraz ama çok sevindik inşallah sağlıkla ilerler herşey 10 gün önce bi kanama geçirdim dedim düşük yaptım bitti herşey ama şükür bişey olmadı , şimdde bu haber aldık allahım herkese nasip etsin sonu da iyi olsun biraz korkuyorum açıkçasıİkiz tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim tecrübelerni
Canım senin donmuş embriyomuEvet, 2 Aralık kontrolüm vardı. Cinsiyeti erkek olduğu netlesti. 01-17 Mayıs 2022 doğum görünüyor. İsteyen herkes inşallah hamiş olsun.
Amin rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah ne güzel ikiziler geliyor sağılıkla kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar herkese , arada takip edebiliyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel haberler gelmeye başlamış , Allahım inşallah herkesin istediği gibi nasip etsin olumsuz olanlara da bol sağlık ,maddi manevi başlama gücü versin umarım . Ben de 3 kasım da transfer oldum ilk denemem , şükür kalp atışını duyduk hatta doktorum eğer yanılmıyorsa kalp atışlarını duyduk sanıyoruz ki İkiz , tek embriyo transfer edildi 4ab pgt li 5. Gün dondurulmuş transfer oldum , şaşkınız biraz ama çok sevindik inşallah sağlıkla ilerler herşey 10 gün önce bi kanama geçirdim dedim düşük yaptım bitti herşey ama şükür bişey olmadı , şimdde bu haber aldık allahım herkese nasip etsin sonu da iyi olsun biraz korkuyorum açıkçasıİkiz tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim tecrübelerni
İnşallah canım benim öyle yapıcamDoğru adres doğru tedaviler olduk oluyoruz. Seninde güzel haberlerini okuyacağız. İlk günler is yapma dikkat sonra hareketlenirsin
Yok değildi. 5. Gün embriyosu pgtli tek embriyo idi. Oda transfer oldu tuttu.Canım senin donmuş embriyomu
Pgtden tabi haber gelene kadar dondurulmustu. Ama çözüldüğünde kalite kaybı olmadı demişlerdi.Canım senin donmuş embriyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?