Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyi akşamlar herkese , arada takip edebiliyorum ama okuduğum kadarıyla çok güzel haberler gelmeye başlamış , Allahım inşallah herkesin istediği gibi nasip etsin olumsuz olanlara da bol sağlık ,maddi manevi başlama gücü versin umarım . Ben de 3 kasım da transfer oldum ilk denemem , şükür kalp atışını duyduk hatta doktorum eğer yanılmıyorsa kalp atışlarını duyduk sanıyoruz ki İkiz , tek embriyo transfer edildi 4ab pgt li 5. Gün dondurulmuş transfer oldum , şaşkınız biraz ama çok sevindik inşallah sağlıkla ilerler herşey 10 gün önce bi kanama geçirdim dedim düşük yaptım bitti herşey ama şükür bişey olmadı , şimdde bu haber aldık allahım herkese nasip etsin sonu da iyi olsun biraz korkuyorum açıkçası İkiz tecrübeleri olanlar paylaşırsa sevinirim tecrübelerni

Hatta bu konuda gönül hocayla da ilk konuştuğumuzda bana tuh inşallah olmaz diyerek beni üzdü , inşallah değildir dedi , kötü hissettim risklernden dolayı söyledi belki ama o an insan risk değilde önce bi heyecan duyuyo sonra düşünüyosun nasıl olacak vs diye ama doktorluk bazen fazla soğukkanlılık yaratabiliyor sanırım

Kesinlikle öyle ..
Onlar hergün standart rutine alıştıkları için hasta psikolojisine yabancılar ..
tek veya çift .. Rabbim sağlıkla büyümelerini ,kucağına da hayırlısıyla almanı diliyorum ..
Kaç haftalıkken kanaman oldu ? Arada lekelenmen falan var mıydı ?

Canım beta hcg değerlerin kaçtı

Evet, 2 Aralık kontrolüm vardı. Cinsiyeti erkek olduğu netlesti. 01-17 Mayıs 2022 doğum görünüyor. İsteyen herkes inşallah hamiş olsun.
Yaaa maşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor
Rabbım minnakini hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bizlere de çok ihtiyacımız var,bol bol dualar edin lütfen

Maşallah sizlere de,Rabbim ikizlerinizi sağlıkla hayirla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
İkiz bebek ilk başta kulağa farklı geliyor ama şöyle ki birlikte büyüyen, birbirine destek olacak ,arkadaş olacak 2 güzel yavrunuz olacak

Amin rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah ne güzel ikiziler geliyor sağılıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…