Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benm 6. Hafta da oldu kanamam öncesinde lekelenme gibi oldu akşamında lutınus sonrası bi anda damlama tarzı kanama ve elimin yarısı kadar pıhtı atmaya başladım coraspin başlamıştık öncesinde ,hastaneye yattım depot yapıldı hemen kestik coraspirini 2 gün serum takıldı keseye bişey olmamıştı o gece de bitti kanamam şükür sonra bikaç gün lekelenme de oldu ama şimdilik iyiym şükür detaylı anlattım ki korkmayın diye eğer birnin başına gelirse herşey bitmiş olmayabiliyormuş

Canım trombofili testlerin nasıl çıkmıştı şimdi kan sulandırıcı için bişey kullanıyor musun

İyi bi badire atlatmışsın çok geçmiş olsun .
Rabbim tekrarını göstermesin diyelim ….
Peki belirtin var mı ?
Kanama öncesinde veya şu günlerde yaşadığın durumlar nedir ?

160 , 450, 1050 sonra da bakılmadı normal artı değerlerim
Sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inşallah ikiz bebeklerde hamilelik biraz zorlu ve riskli ama sonrası çok güzel güzellikleriyle gelmelerini nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah beta kaçıncı gün degerleriniz acaba

Kızlar hemşirenin bana yolladığı tahlil listesinde prolaktin in yanında 08.30 aç yazıyor yani saat sekiz buçukta mı vermem lazım bu tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…