Anladım demeki kaliteli ki tutmuşPgtden tabi haber gelene kadar dondurulmustu. Ama çözüldüğünde kalite kaybı olmadı demişlerdi.
%70 artış göstermişArkadaslar ilk test sonucum 45 ve ıkınci sonucum 77 çıktı sizce nasıl iyi bi artış yok galiba
Artmış canım benimde yüzde 70 artmıştı biliyorsun hemşire hattına gönderdin mi ne dediArkadaslar ilk test sonucum 45 ve ıkınci sonucum 77 çıktı sizce nasıl iyi bi artış yok galiba
İnşaallah cnm yaa çok korkuyorum%70 artış göstermişbilgiler minimum %60 artış olması gerektiğini söylüyor. İnşallah birbirinize sıkı sıkı tutunur
Yeni aldım sonucu sabah gonderıcem sana ne dedıler sonucun içinArtmış canım benimde yüzde 70 artmıştı biliyorsun hemşire hattına gönderdin mi ne dedi
Bana illa 2 katı olmasına gerek yok dediler hatta bi daha testi tekrarlamana bile gerek yok dediler ama benimde içimde hala şüphe var tabiYeni aldım sonucu sabah gonderıcem sana ne dedıler sonucun için
Benm 6. Hafta da oldu kanamam öncesinde lekelenme gibi oldu akşamında lutınus sonrası bi anda damlama tarzı kanama ve elimin yarısı kadar pıhtı atmaya başladım coraspin başlamıştık öncesinde ,hastaneye yattım depot yapıldı hemen kestik coraspirini 2 gün serum takıldı keseye bişey olmamıştı o gece de bitti kanamam şükür sonra bikaç gün lekelenme de oldu ama şimdilik iyiym şükürKesinlikle öyle ..
Onlar hergün standart rutine alıştıkları için hasta psikolojisine yabancılar ..
tek veya çift .. Rabbim sağlıkla büyümelerini ,kucağına da hayırlısıyla almanı diliyorum ..
Kaç haftalıkken kanaman oldu ? Arada lekelenmen falan var mıydı ?
160 , 450, 1050 sonra da bakılmadı normal artı değerlerimCanım beta hcg değerlerin kaçtı
Çok şükür İnşaAllah banada yarın bi sıkıntı yok derlerBana illa 2 katı olmasına gerek yok dediler hatta bi daha testi tekrarlamana bile gerek yok dediler ama benimde içimde hala şüphe var tabi
Çok sağoll Aminnnn herkesin gönlüne göre versin AllahımAmin rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah ne güzel ikiziler geliyor sağılıkla kucağına alırsın inşallah
Canım trombofili testlerin nasıl çıkmıştı şimdi kan sulandırıcı için bişey kullanıyor musunBenm 6. Hafta da oldu kanamam öncesinde lekelenme gibi oldu akşamında lutınus sonrası bi anda damlama tarzı kanama ve elimin yarısı kadar pıhtı atmaya başladım coraspin başlamıştık öncesinde ,hastaneye yattım depot yapıldı hemen kestik coraspirini 2 gün serum takıldı keseye bişey olmamıştı o gece de bitti kanamam şükür sonra bikaç gün lekelenme de oldu ama şimdilik iyiym şükürdetaylı anlattım ki korkmayın diye eğer birnin başına gelirse herşey bitmiş olmayabiliyormuş
10.gun değerin mi canım inşallah sağlıkla bebeklerin tutunur sanaArkadaslar ilk test sonucum 45 ve ıkınci sonucum 77 çıktı sizce nasıl iyi bi artış yok galiba
Evet cnm 10.gunum10.gun değerin mi canım inşallah sağlıkla bebeklerin tutunur sana
İyi bi badire atlatmışsın çok geçmiş olsun .Benm 6. Hafta da oldu kanamam öncesinde lekelenme gibi oldu akşamında lutınus sonrası bi anda damlama tarzı kanama ve elimin yarısı kadar pıhtı atmaya başladım coraspin başlamıştık öncesinde ,hastaneye yattım depot yapıldı hemen kestik coraspirini 2 gün serum takıldı keseye bişey olmamıştı o gece de bitti kanamam şükür sonra bikaç gün lekelenme de oldu ama şimdilik iyiym şükürdetaylı anlattım ki korkmayın diye eğer birnin başına gelirse herşey bitmiş olmayabiliyormuş
Sağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inşallah160 , 450, 1050 sonra da bakılmadı normal artı değerlerim
İnşallah sımsıkı tutunurlar canımEvet cnm 10.gunum
Amin cnm aminİnşallah sımsıkı tutunurlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?