Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar hemşirenin bana yolladığı tahlil listesinde prolaktin in yanında 08.30 aç yazıyor yani saat sekiz buçukta mı vermem lazım bu tahlili
Bana doktorum göndermişti listeyi Umut hoca saat ve açlık yazmıyordu ben öğleden sonra tok karnına vermiştim tahlili açlık kan şekerini aç karnına 10_12 saatlik açlıkla yapmıştım

Yukarda eklediğim şekilde yazıyor sabah yazarım artık hemşireye emin olamadım çünkü

Kızlar hemşirenin bana yolladığı tahlil listesinde prolaktin in yanında 08.30 aç yazıyor yani saat sekiz buçukta mı vermem lazım bu tahlili
Hormon testlerinde aç / tok farkmiyor diye biliyorum. Ben aç vermiştim çünkü açlık kan şekeri falan da baktırmıştım o gün …
Hoş bana sormadılar aç mıydın tokmuydun diye ..

Ya bir de aklımdayken böyle can sıkıcı anlar yaşadığında devletin kadın doğum aciline mi gittin yoksa özele mi ?

En doğrusu aç vermek canım ben aile hekiminde yapılan tahlilleri aç verdim ama prolaktini aile hekimliği yapmıyor prolaktini özel bir hastanede verdim tok yaptırmıştım
Hemşire sağolsun az önce yazdı en geç 10.30 a kadar ve aç vermem gerekiyormuş canım aynen hepsini direk özel bir hastanede vercem yarın sabah

Çok sağoll Aminnnn herkesin gönlüne göre versin Allahım
Merhabalar, hayırlı olsun iki kalp atışı heyecanlı bir olay:) ama doktorlar ikizde çok temkinli yaklaşıyor hele ki tek yumurta ikizinde. Benim ikinci transferim bu şekilde olmuştu, o zamanki memorialda olan doktor ve kendi takip doktorum hiç mutlu olmamışlardı durumdan.
Tek yumurta ikizi hamilelikleri ekstra riskli ama bu demek değil ki hep bir sorun çıkacak.
Benim hamileliğim 13.haftada sonlandı, kalpleri durdu, cinsiyet vs öğrenmiştik.. ama aynı tarihlerde birlikte tek yumurta ikizi haberi aldığımız birkaç arkadaş sağlıkla aldı kucağına bebeklerini.
Doktorlar ne derse desin sen güçlü olmaya çalış, riskleri bilsen de modunu düşürme sonuçta nasip eden Allah, kucağına almayı nasip edecek yine o. Her şey yolunda gitsin inşallah dua et ve mutlu olmaya devam et, ikiz güzel bir seferde iki evlat inşallah:)
Tavsiyem iyi bir takip doktoru bulman. Tek yumurta ikizleri aynı kesede oluyor ama suları ayrı olabilir, arada ince bir çizgi oluyor yani ve kordonları birbirine dolanmiyor gibi düşün..bunun görülebilmesi önemli. Ben ilk perinatologa 9.haftamda gitmiştim, erken haftada görüyorlar o çizgiyi sonra belli olmayabiliyor çünkü. Normal kadın doğum doktorum da ikiz gebelik takipleri yapan bir doktordu.
İstanbul daysan alternatif bol, tavsiye istersen özelden sorabilirsin. Farklı sehirdeysen de şehir hastanesi ya da araştırmalarda falan ikizleri yine belli peryotlarda proflar vs görüyor diye biliyorum.yani randevuyu ona göre ayarliyorlar.
Hakkında hayırlısı, inşallah her şey yolunda gider iki minik kuzuyu kucağına sağlıkla alırsın.
Seni korkutacak çok doktor olacaktır, hiç takılma onlara inşallah:)

Ya bir de aklımdayken böyle can sıkıcı anlar yaşadığında devletin kadın doğum aciline mi gittin yoksa özele mi ?
Benim arkadaşım perinatolog onun yönlendirmesiyle devlete gittim çünkü bizim burda zaten özelde doktor pek gelmez gece bunu bildiğimden nöbetci doktor vardı ona gittik devlette

İyi bi badire atlatmışsın çok geçmiş olsun .
Rabbim tekrarını göstermesin diyelim ….
Peki belirtin var mı ?
Kanama öncesinde veya şu günlerde yaşadığın durumlar nedir ?
Şuan bi belirti yok şükür onzmanda olanlar adet sancısı gibiydi , teşekkür ederim geçti umarım yaşayacağımız varmış diyelim şükür iiyiym şimdi

Şuan bi belirti yok şükür onzmanda olanlar adet sancısı gibiydi , teşekkür ederim geçti umarım yaşayacağımız varmış diyelim şükür iiyiym şimdi
Bu arada ikiz gebelikle ilgili tecrübe sormuşsun .
Aklımda 2 kişi var belki mesajını görmemiş olabilirler . Nick lerini seninle paylaşayım belki iletişime geçmek istersin .

“Bahara giderken”
“Nameless Warrior”

Ben de ıkız gebelık yasadım ama benimki çift embrıyoydu evet sıkıntıları cok ben preklamsi gecırdım cok sukur erken dogmadılar ama bır bebegım 12 gun kuvezde kaldı cok şükür saglıklılar rabbımın dedıgı olur

Aaa canım sende mi preeklampsi geçirdin kaçıncı haftada doğdular bebeklerin bende geçirdim 32. haftada doğdu kızım çok zordu ve şuan riskli gebelik sayılıyor devamlı perinataloga gideceğim iyi bir perinatalog araştırıyorum Memoriali düşünüyordum galiba ücretleri biraz fazla uçuk 1200 TL olarak duydum muayene ücretini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…