- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bana doktorum göndermişti listeyi Umut hoca saat ve açlık yazmıyordu ben öğleden sonra tok karnına vermiştim tahlili açlık kan şekerini aç karnına 10_12 saatlik açlıkla yapmıştımKızlar hemşirenin bana yolladığı tahlil listesinde prolaktin in yanında 08.30 aç yazıyor yani saat sekiz buçukta mı vermem lazım bu tahlili
Bana doktorum göndermişti listeyi Umut hoca saat ve açlık yazmıyordu ben öğleden sonra tok karnına vermiştim tahlili açlık kan şekerini aç karnına 10_12 saatlik açlıkla yapmıştım
Tekrar sor canım emin olmak için ben aç karnına vermedim bir de öğleden sonra verdim diğer arkadaşlar yorum yaptığında daha net anlayacağız
Hormon testlerinde aç / tok farkmiyor diye biliyorum. Ben aç vermiştim çünkü açlık kan şekeri falan da baktırmıştım o gün …Kızlar hemşirenin bana yolladığı tahlil listesinde prolaktin in yanında 08.30 aç yazıyor yani saat sekiz buçukta mı vermem lazım bu tahlili
Cnm tsh t3 onlar aç karnına oluyor eger troıt ilacı kullanıyorsan ilacını almadan bu testlerı yaptırıyorsunYukarda eklediğim şekilde yazıyor sabah yazarım artık hemşireye emin olamadım çünkü
Yalnış yazmışım t4Cnm tsh t3 onlar aç karnına oluyor eger troıt ilacı kullanıyorsan ilacını almadan bu testlerı yaptırıyorsun
Ben her türlü sabah aç giderim garanti olsunYalnış yazmışım t4
En doğrusu aç vermek canım ben aile hekiminde yapılan tahlilleri aç verdim ama prolaktini aile hekimliği yapmıyor prolaktini özel bir hastanede verdim tok yaptırmıştımBen her türlü sabah aç giderim garanti olsun
Ya bir de aklımdayken böyle can sıkıcı anlar yaşadığında devletin kadın doğum aciline mi gittin yoksa özele mi ?Benm 6. Hafta da oldu kanamam öncesinde lekelenme gibi oldu akşamında lutınus sonrası bi anda damlama tarzı kanama ve elimin yarısı kadar pıhtı atmaya başladım coraspin başlamıştık öncesinde ,hastaneye yattım depot yapıldı hemen kestik coraspirini 2 gün serum takıldı keseye bişey olmamıştı o gece de bitti kanamam şükür sonra bikaç gün lekelenme de oldu ama şimdilik iyiym şükürdetaylı anlattım ki korkmayın diye eğer birnin başına gelirse herşey bitmiş olmayabiliyormuş
Hemşire sağolsun az önce yazdı en geç 10.30 a kadar ve aç vermem gerekiyormuş canım aynen hepsini direk özel bir hastanede vercem yarın sabahEn doğrusu aç vermek canım ben aile hekiminde yapılan tahlilleri aç verdim ama prolaktini aile hekimliği yapmıyor prolaktini özel bir hastanede verdim tok yaptırmıştım
Merhabalar, hayırlı olsun iki kalp atışı heyecanlı bir olay:) ama doktorlar ikizde çok temkinli yaklaşıyor hele ki tek yumurta ikizinde. Benim ikinci transferim bu şekilde olmuştu, o zamanki memorialda olan doktor ve kendi takip doktorum hiç mutlu olmamışlardı durumdan.Çok sağoll Aminnnn herkesin gönlüne göre versin Allahım
Benim arkadaşım perinatolog onun yönlendirmesiyle devlete gittim çünkü bizim burda zaten özelde doktor pek gelmez gece bunu bildiğimden nöbetci doktor vardı ona gittik devletteYa bir de aklımdayken böyle can sıkıcı anlar yaşadığında devletin kadın doğum aciline mi gittin yoksa özele mi ?
Hatırlamıyorum öyle bir test yapıldıpını özellikle , ama coraspin başlatmıştı doktorum kestik şimdiCanım trombofili testlerin nasıl çıkmıştı şimdi kan sulandırıcı için bişey kullanıyor musun
Şuan bi belirti yok şükür onzmanda olanlar adet sancısı gibiydi , teşekkür ederim geçti umarım yaşayacağımız varmış diyelim şükür iiyiym şimdiİyi bi badire atlatmışsın çok geçmiş olsun .
Rabbim tekrarını göstermesin diyelim ….
Peki belirtin var mı ?
Kanama öncesinde veya şu günlerde yaşadığın durumlar nedir ?
Bu arada ikiz gebelikle ilgili tecrübe sormuşsun .Şuan bi belirti yok şükür onzmanda olanlar adet sancısı gibiydi , teşekkür ederim geçti umarım yaşayacağımız varmış diyelim şükür iiyiym şimdi
Ben de ıkız gebelık yasadım ama benimki çift embrıyoydu evet sıkıntıları cok ben preklamsi gecırdım cok sukur erken dogmadılar ama bır bebegım 12 gun kuvezde kaldı cok şükür saglıklılar rabbımın dedıgı olurBu arada ikiz gebelikle ilgili tecrübe sormuşsun .
Aklımda 2 kişi var belki mesajını görmemiş olabilirler . Nick lerini seninle paylaşayım belki iletişime geçmek istersin .
“Bahara giderken”
“Nameless Warrior”
9.,11.,13, gün değerlerSağlıkla kucağınıza alın yavrularinizi inşallahikiz bebeklerde hamilelik biraz zorlu ve riskli ama sonrası çok güzel güzellikleriyle gelmelerini nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah beta kaçıncı gün degerleriniz acaba
Aaa canım sende mi preeklampsi geçirdin kaçıncı haftada doğdular bebeklerin bende geçirdim 32. haftada doğdu kızım çok zordu ve şuan riskli gebelik sayılıyor devamlı perinataloga gideceğim iyi bir perinatalog araştırıyorum Memoriali düşünüyordum galiba ücretleri biraz fazla uçuk 1200 TL olarak duydum muayene ücretiniBen de ıkız gebelık yasadım ama benimki çift embrıyoydu evet sıkıntıları cok ben preklamsi gecırdım cok sukur erken dogmadılar ama bır bebegım 12 gun kuvezde kaldı cok şükür saglıklılar rabbımın dedıgı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?