Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım benim değerlerim biraz fazla yüksek korkuyorum aslında benim ilk gebelikten kaynaklı riskli guruptayim preeklampsi geçirdim tedirgin oldum benim 8.gun 374 ,10.gun 1267
Cnm benimkiler 37. Haftada dogdular ben hiç özele gıtmedım devlet hastanesıne gıttım perınatolojiye

Kızlar
6. Haftayı yeni bitirdim , kese ve kalp atışı için daha doktora da gitmedim ve tecrübesi olanlara danışmak istiyorum .
Bu dönemde su içemiyorum, içsem istifar edecekmişim gibi …
Mide bulanlarım falan yok , hatta hiç ağrı, batma durumum da yok .. Lakin gün içerisinde de midem sersem şekilde , baygın halde yemek yeme durumum azaldı . Sanki çok afedersiniz geğirsem rahatlayacakmışım gibi bi his var . Anlamlandıramıyorum açıkcası … Var mı benim gibi cinslik yaşayan

Canım bende kontrole gitmeyi düşünmüyorum kalp atışına kadar.Ama senin 6.haftan bitmiş neden gitmedin hala

Kızlar merhaba. Ücrersiz öngorüsmede muayene ediliyor mu? Bir de memorialda histereskopi fiyati hakkında bilgisi olan var mı? Ben diyorum en azindan ön gorüsmeye gitmeden rahim filmi cekilip onla gideyim kesin isteyecekler benden

Canım bende kontrole gitmeyi düşünmüyorum kalp atışına kadar.Ama senin 6.haftan bitmiş neden gitmedin hala
Bana 10 Aralık' tan sonra gitmemi söylediler ..
Samsun 'da ki gideceğim doktorun asistanı " bazen 7. haftanın bitişinde de duyulabiliyor hastalar stres yapıyor" demişti.
Haliyle bende 14 Aralık 'a randevu oluşturdum ama içim içimi yiyor ..
Resmen OPU sürecine geri döndüm gibi , beklemek çok zor

Evet ediliyor ..
Dosyanız da açılacağı için plan programlamanız not ediliyor ..
Güncel fiyatları bilmiyorum ama yılbaşı olmadan mutlaka gidin , en azından artmamış haliyle size teklif sunarlar.
Maddi olarak imkan varsa vakit kaybetmeyin

Cok tesekkur ederim bi arayayim o zaman insallah randevu verirler hemen ama rahim filmim yok elimde

Var ben yemek yemem çok azaldı su azaldı midem bir tuhaf ama bulantı yok kusma yok sanki şimdiye kadar yediklerin içtiklerin yeter diyor benim transferden hemen sonra sadece şişkinlik oldu hala oyle mideme oturmuş hiç kalkmıyor gibi iyi gibiyim ama değilim hasta değilim ama tuhafim hiçbir ağrım yok ama her yerim de farklı değişik yorgunluklar var garip tuhaf bir haller içerisindeyim tek değilsin yani

Son düzenleme:
7. Haftanın sonuna kadar duyamayanlar geç döllenme yüzünden duyamıyorlar genelde. Sizin transfer&döllenme günleriniz belli, gecikme ihtimali olmadığı için 6. Haftadan itibaren duyulur büyük ihtimalle. Güzel haberler alırsınız umarım

Bende de durumlar farklı değil , sürekli iğnelerden ve lutinus kaynaklı mide bulantı hissi, karında şişlik ve arada hafif kasılma gibi şeyler , sürekli açmışım gibi bi his ve tuzlu bişeyler yeme isteği , midem de ekşime durumu var ama çok aşırı bulantı ve kusma yok Allahtan

Bi arkadaşla aynı gün aynı kalitede embriyoyla transferim olmuştu , biraz önce öğrendim ki gece kanamayla düşük yapmış .
Ona canım sıkkındı .. Tereddütlü yazmıştım valla ... Güldürdün beni ..
Hem açım hem de tıka basa yemek yemiş gibiyim . Meyve yerken yudum yudum içebiliyorum onun dışında hiç su içmek istemiyorum . İğnelerden olduğunu sanmıyorum ya ,ilaçlar sadece kabız yapıyor dıye bılıyorum .
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırız , Rabbim kimseyi düşmanın bile gözünden yaş akıtmasın bu yolda
İnşAllah , zaten transfer tarıhmı söylıcem , adet tarıhı olunca hafta karışıyor ..

Aminnnn inşallah canım Rabbim tez zamanda arkadaşına sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin inşallah benim bıdık şuan bile 3_4 aylik gibi duruyor ilk gebelikte 7 aylıktı kimse hamile olduğuma bile inanmıyordu karnım o kadar küçüktü ki bunda herkes hemen kaç aylık der bu bıdık tuhaf hisler hissettiyor gece uyku yok sabah uyanmak istemiyorum galiba tek belirtim Sabah uykusu çok fazla şişkinlik sağlıkla gelsinler minnaklar Rabbim sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Bunu görünce yazmak istedim benim test günümden 1 hafta sonra başlayan şiddetli ve geçmeyen bulantılarım doğuma kadar devam etmişti hastalık derecesindeydi bnmki ama İnşaAllah hiç kimsenin o denli bulantısı olmaz tadını çıkaracağınız hamilelikler yaşayın İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…