Hamilelik başlı başına gerçekten bi serüven .. Çok zor olmuştur sizin ki ya valla düşününce ...Bunu görünce yazmak istedim benim test günümden 1 hafta sonra başlayan şiddetli ve geçmeyen bulantılarım doğuma kadar devam etmişti hastalık derecesindeydi bnmki ama İnşaAllah hiç kimsenin o denli bulantısı olmaz tadını çıkaracağınız hamilelikler yaşayın İnşaAllah.
Ücretsiz muayene var, rahim filmini önerdikleri dr Cevat Bayrak ta cektirin, hic acimiYor sonucu da hemen veriyorlar , Kasim Ayinda 950 Tl ye cektirdimKızlar merhaba. Ücrersiz öngorüsmede muayene ediliyor mu? Bir de memorialda histereskopi fiyati hakkında bilgisi olan var mı? Ben diyorum en azindan ön gorüsmeye gitmeden rahim filmi cekilip onla gideyim kesin isteyecekler benden
Hiç bişey anlayamadım ben hiç heyecanını yaşayamadım hamileliğimin sürekli kolumda serumlar bulantı ilaçları... Ne vitamin içtim nede başka bişey bu bulantılar yüzünden Allahım yeter ki nasip et bulantıya razıyım demiştim ama öyle dua etmemek lazımmışHamilelik başlı başına gerçekten bi serüven .. Çok zor olmuştur sizin ki ya valla düşününce ...
Şekilden şekile giriyor insan .
Gönülden razıyız Allah'ın izniyle inşAllah
Allah hayırlı etsin canım sağlıkla tutunsun inşallah benim hiç belirtim olmadı o yüzden 8. gün test yaptırdım negatifse iğne ve fitili bırakayım diye aslında hala bir belirtim yokMerhaba arkadaşlar benim bugün 3 günüm hiç bir belirtim yok normalmi dikkat ediyorum kendinme siz kaçıncı günde belirtiler yaşadınız zaman geçmiş hiç yatak da
Hamilemisin şimdiAllah hayırlı etsin canım sağlıkla tutunsun inşallah benim hiç belirtim olmadı o yüzden 8. gün test yaptırdım negatifse iğne ve fitili bırakayım diye aslında hala bir belirtim yok
Allah razı olsun cnmGözün aydın
Çok şükür Rabbime evet ayın 18 inde kese ve kalp atışı için randevu verdiler ama ben ayın 20 sinde gideceğim nasıp olursa inşallahHamilemisin şimdi
Ayy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindimArkadaslar 3.test sonucum 2 kat artmış
Gözün Aydın canım belirtilerin tıransfer den kaç gün sonra hissettinArkadaslar 3.test sonucum 2 kat artmış
Cok tesekkur ederım cnm bende cok sevındım korkuyordum açıkcası hastane istememiştı ama ben içimi rahatlatmak için yaptımAyy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevindim
Benım 2.gun adet sancılarım basladı hala daha devam edıyor ara araGözün Aydın canım belirtilerin tıransfer den kaç gün sonra hissettin
Umut bey bana 2.transferimde transferin 5.gunu regl oldum hastaneye koştum Yücel bey yoktu ona verdiler şakır şakır adet oluyorum bana diyoecki gebesin bence sen kan sonucum 0.100 diceklerim bu kadarTeşekkür ederim canım evet Umut hocanın tavrı biraz farklıymış bende emin oldum artık . Benim doktorum İpek hocaydı kendisine çok ısınmıştım ama izine ayrıldı o da o yüzden mecbur Umut hoca ile devam ettim. Ama ne zaman arasa kötü bir şey söylüyor pat pat
Hıı ben de hiç belirti yok bakalım sizin de inşallah sağlıkla ilerleBenım 2.gun adet sancılarım basladı hala daha devam edıyor ara ara
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten ama bende bir daha Umut beyle devam etmeyeceğim ona eminimUmut bey bana 2.transferimde transferin 5.gunu regl oldum hastaneye koştum Yücel bey yoktu ona verdiler şakır şakır adet oluyorum bana diyoecki gebesin bence sen kan sonucum 0.100 diceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?