Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hamilelik başlı başına gerçekten bi serüven .. Çok zor olmuştur sizin ki ya valla düşününce ...
Şekilden şekile giriyor insan .
Gönülden razıyız Allah'ın izniyle inşAllah

Ücretsiz muayene var, rahim filmini önerdikleri dr Cevat Bayrak ta cektirin, hic acimiYor sonucu da hemen veriyorlar , Kasim Ayinda 950 Tl ye cektirdim

Hamilelik başlı başına gerçekten bi serüven .. Çok zor olmuştur sizin ki ya valla düşününce ...
Şekilden şekile giriyor insan .
Gönülden razıyız Allah'ın izniyle inşAllah
Hiç bişey anlayamadım ben hiç heyecanını yaşayamadım hamileliğimin sürekli kolumda serumlar bulantı ilaçları... Ne vitamin içtim nede başka bişey bu bulantılar yüzünden Allahım yeter ki nasip et bulantıya razıyım demiştim ama öyle dua etmemek lazımmış

Merhaba arkadaşlar benim bugün 3 günüm hiç bir belirtim yok normalmi dikkat ediyorum kendinme siz kaçıncı günde belirtiler yaşadınız zaman geçmiş hiç yatak da

Merhaba arkadaşlar benim bugün 3 günüm hiç bir belirtim yok normalmi dikkat ediyorum kendinme siz kaçıncı günde belirtiler yaşadınız zaman geçmiş hiç yatak da
Allah hayırlı etsin canım sağlıkla tutunsun inşallah benim hiç belirtim olmadı o yüzden 8. gün test yaptırdım negatifse iğne ve fitili bırakayım diye aslında hala bir belirtim yok

Selam kızlar pgt sonucu bekliyorum 8gün geçti bugün Semra Hanım Rahime çizik atalım demiş.Süreç nasıl oluyor pgt sonucum güzel gelirse ne zaman çağırırlar beni.Önce Rahime çizik atarlar bu işlemden ne kadar sonra çağırırlar beni transfer için

Umut bey bana 2.transferimde transferin 5.gunu regl oldum hastaneye koştum Yücel bey yoktu ona verdiler şakır şakır adet oluyorum bana diyoecki gebesin bence sen kan sonucum 0.100 diceklerim bu kadar

Umut bey bana 2.transferimde transferin 5.gunu regl oldum hastaneye koştum Yücel bey yoktu ona verdiler şakır şakır adet oluyorum bana diyoecki gebesin bence sen kan sonucum 0.100 diceklerim bu kadar
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten ama bende bir daha Umut beyle devam etmeyeceğim ona eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…