Evet canım yaptım benimde çıkmıştı çok şükür kalp atışını da duysaydık bi inşallah
Canım çok teşekkür ederim ayın 18 ine verdiler ama ben 20 sini istedim eşim müsait değildi 8.gun 374, 10. gün 1267 canımM Mucize yolunda canım çok sevindim çıkmasına değerin kaç çıktı bide ayın 20 si erken değil mi
Kaç çıktı en son tahlil sanırım güzel yükselmiş çok sevindimEvet canım yaptım benimde çıkmıştı çok şükür kalp atışını da duysaydık bi inşallah
Sagol cnm 153 olmuş degerımG Gulen yuzum canım çok sevindim çıkmasına değerin kaç çıktı bide ayın 20 si erken değil mi
Kaç hafta oluyor 20.sindeCanım çok teşekkür ederim ayın 18 ine verdiler ama ben 20 sini istedim eşim müsait değildi 8.gun 374, 10. gün 1267 canım
Ya çok sevindim bana da dua et canım benim rabbim sağlıkla bebeğin kalp atışlarını duyarsın inşallahÇok şükür Rabbime evet ayın 18 inde kese ve kalp atışı için randevu verdiler ama ben ayın 20 sinde gideceğim nasıp olursa inşallah
Aminnnn inşallah canım senin minnakin da sağlıkla tutunsun inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canımYa çok sevindim bana da dua et canım benim rabbim sağlıkla bebeğin kalp atışlarını duyarsın inşallah
Hic tavsiye etmem Yücel beyi de etmem hep onla devam ettim seviyordum ama geçen Nisan ayında görüşmeye gittim 2.cocuk icin ilk transferde ben 6 haftalik dusuk yapmistim dusuk sonrası bu daha rahim filmine yollamıştı Beni Semra hoca dosyami inceliyordu bunu gördü bunu kim istedi ne alaka dedi yanımda Yücel bey birsey diyemedi yani boş yere o eziyeti çektim burada kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama lütfen herseyi doktorların üstüne bırakmayın cok araştırın ve irdeleyin buraya yazsam insanlar güven sorunu yaşar ama her merkez bana göre böyle içlerinde yine de en iyisi memorial mecburen gidiyoruz diğer yerlere göre daha iyi vNe diyeceğimi bilemedim gerçekten ama bende bir daha Umut beyle devam etmeyeceğim ona eminim
Canım çok fazla olumsuzluk yaşadın şuan bile tekrar gitmeye tereddüt ediyorsun üstelik ikinci bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bir yavrun daha olurHic tavsiye etmem Yücel beyi de etmem hep onla devam ettim seviyordum ama geçen Nisan ayında görüşmeye gittim 2.cocuk icin ilk transferde ben 6 haftalik dusuk yapmistim dusuk sonrası bu daha rahim filmine yollamıştı Beni Semra hoca dosyami inceliyordu bunu gördü bunu kim istedi ne alaka dedi yanımda Yücel bey birsey diyemedi yani boş yere o eziyeti çektim burada kimsenin hevesini kırmak istemiyorum ama lütfen herseyi doktorların üstüne bırakmayın cok araştırın ve irdeleyin buraya yazsam insanlar güven sorunu yaşar ama her merkez bana göre böyle içlerinde yine de en iyisi memorial mecburen gidiyoruz diğer yerlere göre daha iyi v
Amin allah razı olsunAminnnn inşallah canım senin minnakin da sağlıkla tutunsun inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım
Ins kuzumCanım çok fazla olumsuzluk yaşadın şuan bile tekrar gitmeye tereddüt ediyorsun üstelik ikinci bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bir yavrun daha olur
İstersen bi de beril Yüksel görüş çok sıcak kanlı birisi bi görüş belki hoşuna gider onunla devam edersin ben beril hanıma gittimCanım çok fazla olumsuzluk yaşadın şuan bile tekrar gitmeye tereddüt ediyorsun üstelik ikinci bebeği ne kadar çok istediğini biliyorum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bir yavrun daha olur
Doktorlugu nasılİstersen bi de beril Yüksel görüş çok sıcak kanlı birisi bi görüş belki hoşuna gider onunla devam edersin ben beril hanıma gittim
Gebesin bence ne demek yaUmut bey bana 2.transferimde transferin 5.gunu regl oldum hastaneye koştum Yücel bey yoktu ona verdiler şakır şakır adet oluyorum bana diyoecki gebesin bence sen kan sonucum 0.100 diceklerim bu kadar
Yaşadıklarımı inan kimse bilemez ins bilmesin de Allah kimseye yasatmasin embriyom var orda 1 tane ama cesaretim yok cooook istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok 1 sene olcak Semra hoca ile görüşeli daha gidemedimGebesin bence ne demek ya
Yaşadığın anı tahmin bile edemiyorum .
İlgili alaka çok iyi bence yücel beyle olan olayaları unut gitt bi beril hanımla ya da gönül hanımla görüş anlarsın zaten ilke muane de sıcak kanlı anlayışlı ben gönül hanım danda çok memnun kalan var duyuyorum inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsın yücel beyle olanları unut artık daha güzel düşünkü her şey güzel olsunDoktorlugu nasıl
Günler geçtikçe de ileride nelerle karşılaşırsın kimbilir … Zaman çok kıymetli , en iyi Prof’lar , en iyi tedaviler bile bir yere kadar … Ben hep nasibe inanırım .Yaşadıklarımı inan kimse bilemez ins bilmesin de Allah kimseye yasatmasin embriyom var orda 1 tane ama cesaretim yok cooook istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok 1 sene olcak Semra hoca ile görüşeli daha gidemedim
Canim hersey nasip tabiki ama tıbbi açıdan da problemler vardı yazmıcam buraya yine de en iyi yerler içinde ben kurban oldum sadeceGünler geçtikçe de ileride nelerle karşılaşırsın kimbilir … Zaman çok kıymetli , en iyi Prof’lar , en iyi tedaviler bile bir yere kadar … Ben hep nasibe inanırım .
Daha bugün daha evvel tüp bebekle hamileliği zorla oluşmuş bi arkadaşım doğal yolla hamile kalmış ve 9. Haftasına girmiş . Haberi bile yok … Biz değil ,o bizi buluyor .. Cesaretini topla , kendine güven , hayırla başla , hayırlı bitsin inşAllah
Gönül hanima hic ısınamadım 2017de 2018de oradaydım ama beril hanima bi gidesim var sosyal medyadanda takip ediyorumİlgili alaka çok iyi bence yücel beyle olan olayaları unut gitt bi beril hanımla ya da gönül hanımla görüş anlarsın zaten ilke muane de sıcak kanlı anlayışlı ben gönül hanım danda çok memnun kalan var duyuyorum inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsın yücel beyle olanları unut artık daha güzel düşünkü her şey güzel olsun
Bi dene inşallah her şey çok güzel olurGönül hanima hic ısınamadım 2017de 2018de oradaydım ama beril hanima bi gidesim var sosyal medyadanda takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?