Yaaa canim cok sevindim,maşallah minnakinaBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şu dünya da belki duyulabilecek en güzel ses önce evlat sonra ana baba sesi …
Allah’ım isteyen herkese nasip eylesin ..
Bundan sonraki süreçte inşAllah güzel sevam eder …
Şükrolsun
“Transfer tarihini baz alarak hesaplama yapınca günüyle uyumlu çıktı . Ben 6+5 ‘de duydum fakat inanın bu süreye kadar beklemek inanılmaz stresli …”
Tebrik ederim canım bu muhteşem duyguları rabbim bize de nasip etsin , ben de transfer oldum 2.günüm bize de dua etBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şükrolsun
“Transfer tarihini baz alarak hesaplama yapınca günüyle uyumlu çıktı . Ben 6+5 ‘de duydum fakat inanın bu süreye kadar beklemek inanılmaz stresli …”
Kaderdaşım , inan çok dua ediyorum her aklıma geldiğinde ...Yaaa canim cok sevindim,maşallah minnakina
Hayirla sağlıkla kucağına alacağın günü de Rabbim göstersin inşallah
Amin canım ,sen de peşimdesin Allah'ın izniyle sende gümbür gümbür duyarsıncgdm5525 canım o kadar sevindim ki Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Canım Kolonya yaTebrik ederim canım bu muhteşem duyguları rabbim bize de nasip etsin , ben de transfer oldum 2.günüm bize de dua et
Maşallah barekallah sağlıka ilerlesin inşallahBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şükrolsun
Bi canım ne yaptın nelere dikkat etin test günene kadarBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şükrolsun
Canım benimmBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şükrolsun
Sağlıkla gelsin minnakBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şükrolsun
Bende nedense semra hanıma ısınamadım yücel bey pgt için yorum yapmadan semra hanım inatla gerek yok demişti... Tedaviye tekrardan yücel beyle başlamak istiyorum nasip olursa İnşaAllah olumsuz bişey yaşamayız bizde en ufak bişey demoralize ediyor insanı. Mesela bnm kadın doğumcum memoriala gitti tüp bebek dru okmak için stajyer olarak orda olsaydı bile asla ona gitmeyecektim öyle beni kendinden soğutmuştuYaşadıklarımı inan kimse bilemez ins bilmesin de Allah kimseye yasatmasin embriyom var orda 1 tane ama cesaretim yok cooook istiyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok 1 sene olcak Semra hoca ile görüşeli daha gidemedim
Allah razı olsun , sende inşAllah sağlıcakla evladına kavuş ...cgdm5525 gözün aydın canım. Sende çok uğraştın. Emeklerinin karşılığını almana çok sevindim. Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
Ben yaklaşık 4 gün boyunca diken üstündeydim ..Bi canım ne yaptın nelere dikkat etin test günene kadar
Evet malesef hekimlerle hasta arasında negatif enerji olunca ,doğru tedavi bile uğransa bi yerde olumsuzluk yaşıyor insan .Bende nedense semra hanıma ısınamadım yücel bey pgt için yorum yapmadan semra hanım inatla gerek yok demişti... Tedaviye tekrardan yücel beyle başlamak istiyorum nasip olursa İnşaAllah olumsuz bişey yaşamayız bizde en ufak bişey demoralize ediyor insanı. Mesela bnm kadın doğumcum memoriala gitti tüp bebek dru okmak için stajyer olarak orda olsaydı bile asla ona gitmeyecektim öyle beni kendinden soğutmuştu
Canım hayırlı olsun saglıkla al kucagına bebegını ben 2017 ilk transferımı olmuştum benim kanda sıkıntı çıkmadıgı halde kan sulandırıcı igne vermışlerdı o gebelıgım dusukle sonuclandı cogu msj lardan anlıyorumkı benım ilk düşügümün sebebı igne hıc bır sıkıntım yokken neden vermış olabılırler kı dr da hata yapabılıyorEvet malesef hekimlerle hasta arasında negatif enerji olunca ,doğru tedavi bile uğransa bi yerde olumsuzluk yaşıyor insan .
Kendi memleketimde çok karşılaştım öyle durumla , kaç tane doktora gittim hesabı yok , üstelik hepsi aynı zihniyette dostlar. "şu hoca da sıkıntı yaşadım da geldim" diyemedim mesela hiçbir doktora ..
Semra Hoca'dan faydalanamadım ben ya , nasıl bi hoca hiç bilgim yok .Onu sanatçı gibi görüyorum ya imza alasım bile geldi deli gibiÇok meşhur ya hani ülkede
Bugün kalp atışından sonra sağolsun Yücel Hoca aradı tekrardan tebrik etmek ve durumumu öğrenmek için .Çok samimi geliyor o adam bana , kibar naif hasta psikolojisiyle ilerliyor ..
Ek olarak tedavi bitiminde 4 genimde heterozigot durumu var ve hoca bana 0.4 lük oksapar vermişti.
Bugun kadın doğum doktorum onun yanına 150 mg Coraspirin verdi .
Yücel hoca'ya söylediğimde "gerek yok , kullanmayın ... Hem mg yüksek ,hem yeteri kadar alıyorsunuz ve bu şekilde kanamaya sebebiyet verebilir .Örneklerini görüyoruz çünkü geri dönüşler oluyor. Homozigot olsaydınız evet derdim ama siz taşıyıcı konumdasınız . . Kullanmayın"
Şimdi ben napayım birine içiyorum ,diğerine içmiyorum mu diyim
Açıkcası kullanmakta istemiyorum ya .. Yücel Hoca ne derse o' dur diyerek bi güven veriyor bana
Bak işte ya ,beklenmedik yerden vuruyor insanı bu konu .Canım hayırlı olsun saglıkla al kucagına bebegını ben 2017 ilk transferımı olmuştum benim kanda sıkıntı çıkmadıgı halde kan sulandırıcı igne vermışlerdı o gebelıgım dusukle sonuclandı cogu msj lardan anlıyorumkı benım ilk düşügümün sebebı igne hıc bır sıkıntım yokken neden vermış olabılırler kı dr da hata yapabılıyor
5 bitmişti cnmBak işte ya ,beklenmedik yerden vuruyor insanı bu konu .
kaç haftalıktı peki düşüğünüz?
Yani herhangı bır sıkıntım yokken verdıler kalan 3 transferımde vermedılerG Gulen yuzum canım kan sulandırıcı I herhangi bir zararı yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum
Benim 3 genim heterozigot ben ilk gebelikte hiçbir şey kullanmadım 3 gün önce Umut hoca aradı coraspirin kullanmamı söyledi galiba dosyam tekrar değerlendirildi Semra hoca tarafından çünkü kese ve kalp atışından sonra baslanacakti ama hemen başlaman gerekiyor denildi o da preeklampsi geçirdim diye mesela ben 3 genim heterozigot çıktığında genetik doktoru iğneye gerek yok belki aspirin kullanabilirsiniz demiştiEvet malesef hekimlerle hasta arasında negatif enerji olunca ,doğru tedavi bile uğransa bi yerde olumsuzluk yaşıyor insan .
Kendi memleketimde çok karşılaştım öyle durumla , kaç tane doktora gittim hesabı yok , üstelik hepsi aynı zihniyette dostlar. "şu hoca da sıkıntı yaşadım da geldim" diyemedim mesela hiçbir doktora ..
Semra Hoca'dan faydalanamadım ben ya , nasıl bi hoca hiç bilgim yok .Onu sanatçı gibi görüyorum ya imza alasım bile geldi deli gibiÇok meşhur ya hani ülkede
Bugün kalp atışından sonra sağolsun Yücel Hoca aradı tekrardan tebrik etmek ve durumumu öğrenmek için .Çok samimi geliyor o adam bana , kibar naif hasta psikolojisiyle ilerliyor ..
Ek olarak tedavi bitiminde 4 genimde heterozigot durumu var ve hoca bana 0.4 lük oksapar vermişti.
Bugun kadın doğum doktorum onun yanına 150 mg Coraspirin verdi .
Yücel hoca'ya söylediğimde "gerek yok , kullanmayın ... Hem mg yüksek ,hem yeteri kadar alıyorsunuz ve bu şekilde kanamaya sebebiyet verebilir .Örneklerini görüyoruz çünkü geri dönüşler oluyor. Homozigot olsaydınız evet derdim ama siz taşıyıcı konumdasınız . . Kullanmayın"
Şimdi ben napayım birine içiyorum ,diğerine içmiyorum mu diyim
Açıkcası kullanmakta istemiyorum ya .. Yücel Hoca ne derse o' dur diyerek bi güven veriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?