Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

G Gulen yuzum canım kan sulandırıcı I herhangi bir zararı yok diye biliyorum yanlış mı biliyorum
Bir zararı yok diye birşey yok gereksiz kullanımda ani kanamalara neden olabiliyor düşüğe sebebiyet veriyor çok uzun süre kullanimlarda kemik erimesine bile neden olabiliyor o yüzden her zaman kan sulandırıci iğne beni korkutmustur kimyasal gebelik yaşadığımda farklı hastane bana kan sulandırıcı iğne vermişti nasip ama belki o yüzden ilerlemedi böyle şeyler olunca insan herşeyi irdeliyor

Madem öyle bende yazayım canim ilk bebeğimi 7 aylık kaybettim biliyorsun ilk perinatologa gittim dünya kadar tahlil yapıldı perinatolog bana sadece 100 mg coraspin kullanacaksın dedi fazlası zarar Semra hanım coraspin ve 4000luk igne verdi perinatolog boyle diyor dedim hsyir bunları kullanacaksın riske atmayalım dedi sonuç ilk transferim tuttu pozitiften sonra surekli burnum kanadı vajinal kanama yaşadım sonra ne oldu 5+3de Yücel beyin odasında Yücel beyin gözünün önünde muayene masasına çıkarken kese yere düştü cok üstlerine gittim kan sulandieici mi fazla geldi diye bu düşük sebebi değil dediler pgtli embriyo neden düştü o zaman cevap yok. 2.transfere geçtik tutturdular nstural sıklus kullandığım tek şey folik asit dedim benim ilk gebeligimde progestan aldim hep lekelenmeler olurdu yok dogal olcak dogal olcak transferin 5.gunu regl oldum bundan sonra ben merkezde gittim olay çıkardım umut bey adet olmusum gebesin bence dedi delirdim gelmiyorum artık diye bagirdim çağırdım o psikoloji ile 2 gün sonra Semra hanım aradı beni gel bi konuşalım diye gittim son bi kez dene dediler o vakte kadar bir kere muayene me girmemisti o transferde girdi ilaçlarımı perinatologa ayarlattim bu defa yine progestan vermiyorlardi natural diye bende yücel hocaya o zaman dedim ya yazarsınız ya kafama göre kullanırım bana reçete yaziyor ama gör tavrını sırf psikolojin için diye neyse Allahima bin şükür o transferimde oglum oldu geçtiğimiz mart ayında kurtsj oldum biliyorsun nisanda dedim bi görüşmeye gideyim gittim semra hanım dostami inceledi bakti sana iyi ki o dönem progestan vermişiz dedi dedim siz mi verdiniz ben burfa yücel beye bildiğiniz yalvardım diye verdi hocam siz vermediniz dedim hicbirsey demedi yani başarıları var asla inkar edemem ama yasadiklarimda ortada marttaki kurtajdan sonra ben başka bi perinatologw gittim sana o kadar kan sulandirici verilmiş o bebek tabiki düşer dedi şimdi git hesap sor sorabilirsen paraya mı uzulesin çektiklerinemi yani ben oraya gidicem yine gidersem mecburum başka yerler daha iyi değil ama gel bana sor bunları unutup nasil gideceğim

Bu arada yücel hocayı degistirmeni tavsiye ederim manevi olarak desteği çok güzel ama beni çok yormuş su an düşününce ilk transferde ki dusukte beni hsg çekimine yolladı semra hoca dosyami incelerken mart ayında bunu kim istedi ne alaka bos yere çekim yapılmış dedi sadece baktım cevap vermedi ikincisi de surekli bana histeroskopi yapmak istiyordu dusuk oldu histeroskopi yapalım hocam dedi semra hanım red etti 2.transfer öyle oldu yine histeroskopi yapalım xeyip durdu semra hanım kati bir sekilde hayir demese histeroskopi de olacaktım bunlar yaşadığım negatiflikler ama manevi olarak hep elimi tuttu bunun hakkını inkar edemem dogum yaptim o hastanede hemen geldi beni ziyarete gebelikte iletişim halinde olduk hep her agladigimda destekti ama düşünüyorum yani bunlar gerçekten yaşamam için miydi kaderden miydi yoksa ihmalkarlik miydi? Simdi gidersem Beril hanima gideceğim umarım elektrik aliriz ben o hastanede sadece yücel beyle muhatap oldum bi kere umut beyle görüştüm onda da pişman oldum ruh durumum karışık Rabbime sığındım

Cnm Allah sabır versın bende düşügümü kan sulandırıcı igneye baglıyorum çünkü öyle bır sıkıntım yokken bosu bosuna verdıler banada 3. Transferımde kızlqrım oldu ondada progestan vermedıler kanamalar baslayınca verdıler şimdiki transferlerde verıyorlar gonul hanıma sordumda kanamalar oljnca prosedur degıstırdık dedı Allaha sıgındık artık nasıpte varsa olur

Allah razı olsun vermişler kac yılında gördünüz tedavi 2017 2018 mi

Peki neden o kadar kan sulandırıcı verdi Semra hoca canım neyin vardı

Yaşadıklarinız gercekten zor Allah en kisa zamanda nasip etsin saglikli bir evlat. Progestan neden yazmaktan kacindi ki anlamadim. Benim 2. Tedavimde doktor hergün progestan igne vermisti cok şukür oglum tuttu sonraki tedavimde baska bir doktor denenmis ve poztif sonuc alinmis bir durum varken bana climera bant verdi. Ve cift embriyo tutmadi. Yani alakasi varmidir bilmiyorum ama ben ona yordum. Hersey nasip tabiiki ama sebepler ariyoruz. ALLAH herkesin yardimcisi olsun

Cok sukur bir oglum var ikinci istiyorum ama tabi bilmiyorum. Ben o dönem yalvardım bana igne verin diye pozitif olursa vercem dedi transfer olduğumda crinol jel kullandım 9 gün sonra hemen iğneye geçtim hic unutmam eşimi göndermiştim reçete yazsınlar diye

Siz kaçta boyunca o kan sulandırıcıları kullandınız da bu olay yaşandı ?

Ben de yücel hoca da öngorüsme randevusu almistim korktum birden yani histereskoiyi cok seven doktorlardan mı ya da semra hanım bakip mi karar veriyorlar hep birlikte. Iletisim onemli ama tecrube net kararlı oluş benim icin cok daha önemli

Peki hiç trombofilindr herhangi bişey var mıydı ? Yazdıysan da inan hatırlayamadım
İstanbulda en az 10 perinatolog gezmiş birisiyim ben hepsi bunlar temiz dedi ben tek trombofli testleri yaltirmadim bağışıklık sistemi ile alakalı testler başka pıhtılaşma belirleyen testler var hepsini ysptirdim temiz cok sukur ama durum ortada en son 3.transferimde perinatologa dedim siz ayarlayın ilaclari ben ona uyacağım cok şükür oglum oldu oglum içinde diğer iki embriyodan kalitesi düşük demişlerdi ama cok sukur Allaha ben o embriyolarima da bisey diyemem ben biraz ego tatmini biraz yeni yöntem kurbanı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…