Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah beril hanım danda memnun kalırsın

Yücel hoca benim rahim filmimi çok beğenmemişti. Sanki yumurtalıklara ulaşmıyor gibi tüpler ama görüntüden de olabilir demişti. Daha iyi bir yerde rahim filmimi yenilememi istedi. O filmi görünce operasyona gerek olmadığını önceki filme görüntünün kötü olduğunu ve yeni filmde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Beni tekrar rahim filmine yönlendirmeden operasyona da almak isteyebilirdi. İçinizi rahat tutun. Olumsuzluklar tabiki yaşanıyor ama benim içim Yücel hocadan yana çok rahat.

Son düzenleme:
Cok sagolun evet olumsuzluklar her yerde olabiliyor. Ben zaten bir kez histereskopi olmus biriyim korkuyorum tekrar isteyecekler diye, Allah iyilerle iş bilenlerle karsilastirsin hepimizi. Ama karar verirken semra hanima danisiyorlar degil mi

Cok sagolun evet olumsuzluklar her yerde olabiliyor. Ben zaten bir kez histereskopi olmus biriyim korkuyorum tekrar isteyecekler diye, Allah iyilerle iş bilenlerle karsilastirsin hepimizi. Ama karar verirken semra hanima danisiyorlar degil mi
Amiin. Öğleden sonra kurul toplanıyor semra hanımında olduğunu deniliyor ama tam detayını bilmiyorum inanın ki. Ama kurula gidiyor sonuçlar sürece o şekilde karar veriliyor.

Evet merak etmeyin beni Semra hoca kurtardı histeroskopiden

Transfer günü başladım dusuk yapana dek son bi kac günde aspirini kestiler burun kanaması filan olunca
Canım çok soru soruyorum ama oğlunda kan sulandırıcı kullandın mı ya benim bu kan sulandırıcı konusunda kafam çok karışık bana memorialda hemşire kan sulandırıcının hiçbir zararı yok dedi bir çok tüp bebek merkezlerinde direk kan sulandırıcı veriliyor.benim testlerim temiz ama madem az da olsa bi tehlike varsa coraspin kullanmak mantıklı değil mi siz ne düşünüyorsunuz hamileler

Valla hiç bir sıkıntın yoksa neden kullanıcaksın kı

Bana dua ettiğine hatta çok ettiğine inancım o kadar çok ki Allah razı olsun..
Senin ve birçok kişinin duaları,Allah in nasip etmesiyle bende bu duyguyu tadacagima inaniyorum

Perinatolog yada hematolog ile görüşün o ne derse merkeze iletip bunu uygulucsm deyin en basit parol ilacın bile zararı var hiçbir zararı yok demek saçma ve mantık dışı

Semra hoca bnm güvenimi sarstı boşver çokta önemli değil görmesende olur :) bende kan sulandırıcı kullandım clexan 0.4 lük heterozigot bi gen vardı yücel bey gerek yok dedi ama semra hanım eğer ki ailede pıhtı atma vs varsa önlem amaçlı kullanalım sonuçta her pıhtılaşma genine bakılmıyor dedi. Başladık öyle doğuma gittiğim güne kadar yaptım iğneyi burnum çok kanıyodu. 10.haftada yoğun kanamam oldu o zaman bile kesmedi doktorum iğneyi.
Bence sen perinatoloğa güven ama heterozigot olunca ikisi fazla gelebilir. Kız kardeşimde ciddi pıhtılaşma çıktı 3 düşüğü olmultu normal yolla dr ona demiş ki kan sulandırıcı kullanmazsan asla kalp atışı duyamazsın iki gebeliğindede kullandı hiboru.
Canım gerçekten elimiz kolumuz bağlı güvenmek zorundayız bende neler yaşadım sen biliyosun. Deneme tahtasıyız emin ol Yücel beyin olmadığı bi gün gönül hanıma muayene olmuştum opu döneminde kadın pgt yapalım dedi.bide yumurtaların hiç iyi gözükmüyo amh sonucuna göre bişey çıkmaz falan dedi moralimi yerle bir etti sonraki muayenede yücel bey böyle diyo dedim gönül hanım hayır gayet iyi dedi ki gerçekten kötü değildiler. Ben gittim sonra yücel bey evet olabilir falan derken pgt konusunda semra hanım yok ne gerek varda bilmem ne deyip yücel beyi susturdu yücel beyde dedi ki yani embriyo kaliteniz çok çok iyi bnm olsa ben bile pgtye göndermem dedi vs vs. İnan ki aklım almıyor benimde hepsi aynı doktorların bence
Hiç bilmiyorum cnm şuan karar aşamasındayım ama gönlüm hala yücel beyden yana nedense... Yücel beyde tecrübelerine dayanarak histeroskopi istiyor kürtaj sonrasonda dopum sonrasında hsg falan benim tüpler alındığı için gerek duymadı hsg için. Birde doğum sonrası adetlerim çok yoğun ve uzun sürüyor onun için kadın Doğumcum histeroskopi istemişti şükür bişey çıkmamıltı.

Valla herkes biri ile birsey yaşıyor nasip kısmet ins bir daha boylr kötü tecrübeler yaşamayız Rabbim göstermesin

Hanımlar ya
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .

Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan

Rahimde perde vardı hamıle kalmaya engel degıl ama dusuk olabılır dedı hıstereskopi oldum yınede düştü
Geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan inşallah size, bana ve bizim gibi tüm isteyenlere (AMİN)

''Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1108 gün geçti.'' Allah bağışlasın evladınıza kavuşmuşsunuz. O güzel duyguyu yaşamışsınız.

Benim rahmimde de perde varmış. Histeroskopi olmam gerek. Size sorum olacaktı.. Rahminizde perde varken mi bebek sahibi oldunuz yoksa histeroskopi olduktan sonra mı bebeğinizi kucağınıza aldınız. Rabbim uzun ömürler versin inşallah evladınıza.

Su için yudum yudum değil. Direkt kafanıza dikin. Büyük bardakla su için. Çok zorlanırsanız bir kaç damla limon damlatıp için.

Bende de folikül görünmüştü.

Amin cnm ben yumurta toplamadan sonra hısteroskopi oldum 3.transferımde ıkız kızlarımı cok şükür kucagıma aldım rabbım herkese nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…