Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah beril hanım danda memnun kalırsınBu arada yücel hocayı degistirmeni tavsiye ederim manevi olarak desteği çok güzel ama beni çok yormuş su an düşününce ilk transferde ki dusukte beni hsg çekimine yolladı semra hoca dosyami incelerken mart ayında bunu kim istedi ne alaka bos yere çekim yapılmış dedi sadece baktım cevap vermedi ikincisi de surekli bana histeroskopi yapmak istiyordu dusuk oldu histeroskopi yapalım hocam dedi semra hanım red etti 2.transfer öyle oldu yine histeroskopi yapalım xeyip durdu semra hanım kati bir sekilde hayir demese histeroskopi de olacaktım bunlar yaşadığım negatiflikler ama manevi olarak hep elimi tuttu bunun hakkını inkar edemem dogum yaptim o hastanede hemen geldi beni ziyarete gebelikte iletişim halinde olduk hep her agladigimda destekti ama düşünüyorum yani bunlar gerçekten yaşamam için miydi kaderden miydi yoksa ihmalkarlik miydi? Simdi gidersem Beril hanima gideceğim umarım elektrik aliriz ben o hastanede sadece yücel beyle muhatap oldum bi kere umut beyle görüştüm onda da pişman oldum ruh durumum karışık Rabbime sığındım
Yücel hoca benim rahim filmimi çok beğenmemişti. Sanki yumurtalıklara ulaşmıyor gibi tüpler ama görüntüden de olabilir demişti. Daha iyi bir yerde rahim filmimi yenilememi istedi. O filmi görünce operasyona gerek olmadığını önceki filme görüntünün kötü olduğunu ve yeni filmde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Beni tekrar rahim filmine yönlendirmeden operasyona da almak isteyebilirdi. İçinizi rahat tutun. Olumsuzluklar tabiki yaşanıyor ama benim içim Yücel hocadan yana çok rahat.Ben de yücel hoca da öngorüsme randevusu almistim korktum birden yani histereskoiyi cok seven doktorlardan mı ya da semra hanım bakip mi karar veriyorlar hep birlikte. Iletisim onemli ama tecrube net kararlı oluş benim icin cok daha önemli
Cok sagolun evet olumsuzluklar her yerde olabiliyor. Ben zaten bir kez histereskopi olmus biriyim korkuyorum tekrar isteyecekler diye, Allah iyilerle iş bilenlerle karsilastirsin hepimizi. Ama karar verirken semra hanima danisiyorlar degil miYücel hoca benim rahim filmimi çok beğenmemişti. Sanki yumurtalıklara ulaşmıyor gibi tüpler ama görüntüden de olabilir demişti. Daha iyi bir yerde rahim filmimi yenilememi istedi. O filmi görünce operasyona gerek olmadığını önceki filme görüntünün kötü olduğunu ve yeni filmde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Beni tekrar rahim filmine yönlendirmeden operasyona da almak isteyebilirdi. İçinizi rahat tutun. Olumsuzluklar tabiki yaşanıyor ama benim içim Yücel hocadan yana çok rahat
Amiin. Öğleden sonra kurul toplanıyor semra hanımında olduğunu deniliyor ama tam detayını bilmiyorum inanın ki. Ama kurula gidiyor sonuçlar sürece o şekilde karar veriliyor.Cok sagolun evet olumsuzluklar her yerde olabiliyor. Ben zaten bir kez histereskopi olmus biriyim korkuyorum tekrar isteyecekler diye, Allah iyilerle iş bilenlerle karsilastirsin hepimizi. Ama karar verirken semra hanima danisiyorlar degil mi
Evet merak etmeyin beni Semra hoca kurtardı histeroskopidenCok sagolun evet olumsuzluklar her yerde olabiliyor. Ben zaten bir kez histereskopi olmus biriyim korkuyorum tekrar isteyecekler diye, Allah iyilerle iş bilenlerle karsilastirsin hepimizi. Ama karar verirken semra hanima danisiyorlar degil mi
Evet merak etmeyin beni Semra hoca kurtardı histeroskopidenSiz histereskopi olmusmuydunuz hic
Siz olmusmuydunuz histereskopi yada laparoskooiEvet merak etmeyin beni Semra hoca kurtardı histeroskopiden
Hayir olmadım 3 kere rahim filmi çekildimSiz olmusmuydunuz histereskopi yada laparoskooi
Ben oldum cnm semra hoca yaptı benıSiz olmusmuydunuz histereskopi yada laparoskooi
Canım çok soru soruyorum ama oğlunda kan sulandırıcı kullandın mı ya benim bu kan sulandırıcı konusunda kafam çok karışık bana memorialda hemşire kan sulandırıcının hiçbir zararı yok dedi bir çok tüp bebek merkezlerinde direk kan sulandırıcı veriliyor.benim testlerim temiz ama madem az da olsa bi tehlike varsa coraspin kullanmak mantıklı değil mi siz ne düşünüyorsunuz hamilelerTransfer günü başladım dusuk yapana dek son bi kac günde aspirini kestiler burun kanaması filan olunca
Valla hiç bir sıkıntın yoksa neden kullanıcaksın kıCanım çok soru soruyorum ama oğlunda kan sulandırıcı kullandın mı ya benim bu kan sulandırıcı konusunda kafam çok karışık bana memorialda hemşire kan sulandırıcının hiçbir zararı yok dedi bir çok tüp bebek merkezlerinde direk kan sulandırıcı veriliyor.benim testlerim temiz ama madem az da olsa bi tehlike varsa coraspin kullanmak mantıklı değil mi siz ne düşünüyorsunuz hamileler
Bana dua ettiğine hatta çok ettiğine inancım o kadar çok kiKaderdaşım , inan çok dua ediyorum her aklıma geldiğinde ...
Rabbim inşAllah birgün sana ve bekleyen herkese nasip eyler
Amin canım ,sen de peşimdesin Allah'ın izniyle sende gümbür gümbür duyarsın
Canım Kolonya ya
Haftaya bugün seninde hayırlı haberlerini alırız inşAllah ,çok yol kat ettin .. Allah'ın izniyle bu sefer olur inşAllah diyelim .
Perinatolog yada hematolog ile görüşün o ne derse merkeze iletip bunu uygulucsm deyin en basit parol ilacın bile zararı var hiçbir zararı yok demek saçma ve mantık dışıCanım çok soru soruyorum ama oğlunda kan sulandırıcı kullandın mı ya benim bu kan sulandırıcı konusunda kafam çok karışık bana memorialda hemşire kan sulandırıcının hiçbir zararı yok dedi bir çok tüp bebek merkezlerinde direk kan sulandırıcı veriliyor.benim testlerim temiz ama madem az da olsa bi tehlike varsa coraspin kullanmak mantıklı değil mi siz ne düşünüyorsunuz hamileler
Ne icin yapmisti size faydasini gördünüz müBen oldum cnm semra hoca yaptı benı
Semra hoca bnm güvenimi sarstı boşver çokta önemli değil görmesende olur :) bende kan sulandırıcı kullandım clexan 0.4 lük heterozigot bi gen vardı yücel bey gerek yok dedi ama semra hanım eğer ki ailede pıhtı atma vs varsa önlem amaçlı kullanalım sonuçta her pıhtılaşma genine bakılmıyor dedi. Başladık öyle doğuma gittiğim güne kadar yaptım iğneyi burnum çok kanıyodu. 10.haftada yoğun kanamam oldu o zaman bile kesmedi doktorum iğneyi.Evet malesef hekimlerle hasta arasında negatif enerji olunca ,doğru tedavi bile uğransa bi yerde olumsuzluk yaşıyor insan .
Kendi memleketimde çok karşılaştım öyle durumla , kaç tane doktora gittim hesabı yok , üstelik hepsi aynı zihniyette dostlar. "şu hoca da sıkıntı yaşadım da geldim" diyemedim mesela hiçbir doktora ..
Semra Hoca'dan faydalanamadım ben ya , nasıl bi hoca hiç bilgim yok .Onu sanatçı gibi görüyorum ya imza alasım bile geldi deli gibiÇok meşhur ya hani ülkede
Bugün kalp atışından sonra sağolsun Yücel Hoca aradı tekrardan tebrik etmek ve durumumu öğrenmek için .Çok samimi geliyor o adam bana , kibar naif hasta psikolojisiyle ilerliyor ..
Ek olarak tedavi bitiminde 4 genimde heterozigot durumu var ve hoca bana 0.4 lük oksapar vermişti.
Bugun kadın doğum doktorum onun yanına 150 mg Coraspirin verdi .
Yücel hoca'ya söylediğimde "gerek yok , kullanmayın ... Hem mg yüksek ,hem yeteri kadar alıyorsunuz ve bu şekilde kanamaya sebebiyet verebilir .Örneklerini görüyoruz çünkü geri dönüşler oluyor. Homozigot olsaydınız evet derdim ama siz taşıyıcı konumdasınız . . Kullanmayın"
Şimdi ben napayım birine içiyorum ,diğerine içmiyorum mu diyim
Açıkcası kullanmakta istemiyorum ya .. Yücel Hoca ne derse o' dur diyerek bi güven veriyor bana
Canım gerçekten elimiz kolumuz bağlı güvenmek zorundayız bende neler yaşadım sen biliyosun. Deneme tahtasıyız emin olMadem öyle bende yazayım canim ilk bebeğimi 7 aylık kaybettim biliyorsun ilk perinatologa gittim dünya kadar tahlil yapıldı perinatolog bana sadece 100 mg coraspin kullanacaksın dedi fazlası zarar Semra hanım coraspin ve 4000luk igne verdi perinatolog boyle diyor dedim hsyir bunları kullanacaksın riske atmayalım dedi sonuç ilk transferim tuttu pozitiften sonra surekli burnum kanadı vajinal kanama yaşadım sonra ne oldu 5+3de Yücel beyin odasında Yücel beyin gözünün önünde muayene masasına çıkarken kese yere düştü cok üstlerine gittim kan sulandieici mi fazla geldi diye bu düşük sebebi değil dediler pgtli embriyo neden düştü o zaman cevap yok. 2.transfere geçtik tutturdular nstural sıklus kullandığım tek şey folik asit dedim benim ilk gebeligimde progestan aldim hep lekelenmeler olurdu yok dogal olcak dogal olcak transferin 5.gunu regl oldum bundan sonra ben merkezde gittim olay çıkardım umut bey adet olmusum gebesin bence dedi delirdim gelmiyorum artık diye bagirdim çağırdım o psikoloji ile 2 gün sonra Semra hanım aradı beni gel bi konuşalım diye gittim son bi kez dene dediler o vakte kadar bir kere muayene me girmemisti o transferde girdi ilaçlarımı perinatologa ayarlattim bu defa yine progestan vermiyorlardi natural diye bende yücel hocaya o zaman dedim ya yazarsınız ya kafama göre kullanırım bana reçete yaziyor ama gör tavrını sırf psikolojin için diye neyse Allahima bin şükür o transferimde oglum oldu geçtiğimiz mart ayında kurtsj oldum biliyorsun nisanda dedim bi görüşmeye gideyim gittim semra hanım dostami inceledi bakti sana iyi ki o dönem progestan vermişiz dedi dedim siz mi verdiniz ben burfa yücel beye bildiğiniz yalvardım diye verdi hocam siz vermediniz dedim hicbirsey demedi yani başarıları var asla inkar edemem ama yasadiklarimda ortada marttaki kurtajdan sonra ben başka bi perinatologw gittim sana o kadar kan sulandirici verilmiş o bebek tabiki düşer dedi şimdi git hesap sor sorabilirsen paraya mı uzulesin çektiklerinemi yani ben oraya gidicem yine gidersem mecburum başka yerler daha iyi değil ama gel bana sor bunları unutup nasil gideceğim
Hiç bilmiyorum cnm şuan karar aşamasındayım ama gönlüm hala yücel beyden yana nedense... Yücel beyde tecrübelerine dayanarak histeroskopi istiyor kürtaj sonrasonda dopum sonrasında hsg falan benim tüpler alındığı için gerek duymadı hsg için. Birde doğum sonrası adetlerim çok yoğun ve uzun sürüyor onun için kadın Doğumcum histeroskopi istemişti şükür bişey çıkmamıltı.Bu arada yücel hocayı degistirmeni tavsiye ederim manevi olarak desteği çok güzel ama beni çok yormuş su an düşününce ilk transferde ki dusukte beni hsg çekimine yolladı semra hoca dosyami incelerken mart ayında bunu kim istedi ne alaka bos yere çekim yapılmış dedi sadece baktım cevap vermedi ikincisi de surekli bana histeroskopi yapmak istiyordu dusuk oldu histeroskopi yapalım hocam dedi semra hanım red etti 2.transfer öyle oldu yine histeroskopi yapalım xeyip durdu semra hanım kati bir sekilde hayir demese histeroskopi de olacaktım bunlar yaşadığım negatiflikler ama manevi olarak hep elimi tuttu bunun hakkını inkar edemem dogum yaptim o hastanede hemen geldi beni ziyarete gebelikte iletişim halinde olduk hep her agladigimda destekti ama düşünüyorum yani bunlar gerçekten yaşamam için miydi kaderden miydi yoksa ihmalkarlik miydi? Simdi gidersem Beril hanima gideceğim umarım elektrik aliriz ben o hastanede sadece yücel beyle muhatap oldum bi kere umut beyle görüştüm onda da pişman oldum ruh durumum karışık Rabbime sığındım
Valla herkes biri ile birsey yaşıyor nasip kısmet ins bir daha boylr kötü tecrübeler yaşamayız Rabbim göstermesinSemra hoca bnm güvenimi sarstı boşver çokta önemli değil görmesende olur :) bende kan sulandırıcı kullandım clexan 0.4 lük heterozigot bi gen vardı yücel bey gerek yok dedi ama semra hanım eğer ki ailede pıhtı atma vs varsa önlem amaçlı kullanalım sonuçta her pıhtılaşma genine bakılmıyor dedi. Başladık öyle doğuma gittiğim güne kadar yaptım iğneyi burnum çok kanıyodu. 10.haftada yoğun kanamam oldu o zaman bile kesmedi doktorum iğneyi.
Bence sen perinatoloğa güven ama heterozigot olunca ikisi fazla gelebilir. Kız kardeşimde ciddi pıhtılaşma çıktı 3 düşüğü olmultu normal yolla dr ona demiş ki kan sulandırıcı kullanmazsan asla kalp atışı duyamazsın iki gebeliğindede kullandı hiboru.
Canım gerçekten elimiz kolumuz bağlı güvenmek zorundayız bende neler yaşadım sen biliyosun. Deneme tahtasıyız emin olYücel beyin olmadığı bi gün gönül hanıma muayene olmuştum opu döneminde kadın pgt yapalım dedi.bide yumurtaların hiç iyi gözükmüyo amh sonucuna göre bişey çıkmaz falan dedi moralimi yerle bir etti sonraki muayenede yücel bey böyle diyo dedim gönül hanım hayır gayet iyi dedi ki gerçekten kötü değildiler. Ben gittim sonra yücel bey evet olabilir falan derken pgt konusunda semra hanım yok ne gerek varda bilmem ne deyip yücel beyi susturdu yücel beyde dedi ki yani embriyo kaliteniz çok çok iyi bnm olsa ben bile pgtye göndermem dedi vs vs. İnan ki aklım almıyor benimde hepsi aynı doktorların bence
Hiç bilmiyorum cnm şuan karar aşamasındayım ama gönlüm hala yücel beyden yana nedense... Yücel beyde tecrübelerine dayanarak histeroskopi istiyor kürtaj sonrasonda dopum sonrasında hsg falan benim tüpler alındığı için gerek duymadı hsg için. Birde doğum sonrası adetlerim çok yoğun ve uzun sürüyor onun için kadın Doğumcum histeroskopi istemişti şükür bişey çıkmamıltı.
Rahimde perde vardı hamıle kalmaya engel degıl ama dusuk olabılır dedı hıstereskopi oldum yınede düştüNe icin yapmisti size faydasini gördünüz mü
Geçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan inşallah size, bana ve bizim gibi tüm isteyenlere (AMİN)Rahimde perde vardı hamıle kalmaya engel degıl ama dusuk olabılır dedı hıstereskopi oldum yınede düştü
Su için yudum yudum değil. Direkt kafanıza dikin. Büyük bardakla su için. Çok zorlanırsanız bir kaç damla limon damlatıp için.Hanımlar ya
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .
Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan
Amin cnm ben yumurta toplamadan sonra hısteroskopi oldum 3.transferımde ıkız kızlarımı cok şükür kucagıma aldım rabbım herkese nasıp etsınGeçmiş olsun. Rabbim hayırla sağlıklı evlat nasip etsin tekrardan inşallah size, bana ve bizim gibi tüm isteyenlere (AMİN)
''Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1108 gün geçti.'' Allah bağışlasın evladınıza kavuşmuşsunuz. O güzel duyguyu yaşamışsınız.
Benim rahmimde de perde varmış. Histeroskopi olmam gerek. Size sorum olacaktı.. Rahminizde perde varken mi bebek sahibi oldunuz yoksa histeroskopi olduktan sonra mı bebeğinizi kucağınıza aldınız. Rabbim uzun ömürler versin inşallah evladınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?