AMİN..Amin cnm ben yumurta toplamadan sonra hısteroskopi oldum 3.transferımde ıkız kızlarımı cok şükür kucagıma aldım rabbım herkese nasıp etsın
AminAMİN..
Maşallah.. Rabbim kızlarınıza hayırlı bir hayat nasip etsin inşallah..
Çok sevindim çok şükür sqğlıkla ilerlesin herşye inşallah Allah hayırlısını nasip etsinBen mercimeğimin kalbini bugün duydum ❤
Şu dünya da belki duyulabilecek en güzel ses önce evlat sonra ana baba sesi …
Allah’ım isteyen herkese nasip eylesin ..
Bundan sonraki süreçte inşAllah güzel sevam eder …
Şükrolsun
“Transfer tarihini baz alarak hesaplama yapınca günüyle uyumlu çıktı . Ben 6+5 ‘de duydum fakat inanın bu süreye kadar beklemek inanılmaz stresli …”
İlk 3 ay bebek sizin yediklerini eden doğrudan etkilenmiyor, o yüzden kendinizi zorlamadan yiyebileceklerinizi yiyin. 4-5. Aylardan sonra belli gıdaları tüketmek gerekiyor. Rahat olun, bu hamilelikte benim de ilk başlarda hiç su icesim gelmiyordu hala daha öyle ama çok şükür sonuna geldik sağlıkla. Nasipse yarın sabah doğum planlandı, dualarınızı beklerim inşallah.Hanımlar ya
Su içememe gibi bir probleminiz var mı ?
Doktorum 2,5 lt su içmen gerekiyor diyor ama midem bi türlü almıyor , yudum yudum 2 bardak zor içiyorum .
Ek olarak hamilelikte folikülü görünen oldu mu ?
Benim dün ilk kez muayenem oldu ve doktor "sağ kasığın ağrı yapabilir çünkü yumurtan var" dedi , kalp atışı duyduğum için o heyecanla sormayı unuttum ..
Var mıdır bir yorumu olan
Cnm rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bızlere de dogumda dua etİlk 3 ay bebek sizin yediklerini eden doğrudan etkilenmiyor, o yüzden kendinizi zorlamadan yiyebileceklerinizi yiyin. 4-5. Aylardan sonra belli gıdaları tüketmek gerekiyor. Rahat olun, bu hamilelikte benim de ilk başlarda hiç su icesim gelmiyordu hala daha öyle ama çok şükür sonuna geldik sağlıkla. Nasipse yarın sabah doğum planlandı, dualarınızı beklerim inşallah.
Bildiğim kadarıyla naturel siklus düzenli adet gören kadınlara uygulanıyor. Yumurta gelişimi için İlaç kullanmıyorsunuz. Sadece folik asit ve progestan kullanılıyor.Merhaba arkadaşlar bizde ocak ayında dondurulmuş embriyo ile 2. Transfer planlıyoruz ilki taze olmuştu ve olmadı dış gebelik olusmustu. Dondurulmuş embriyo ile transfer nasıl oluyor naturel transfer doğal siklus aynı şey mi ilaçlı transfer nedir kime göre neye göre karar veriliyor? Birde 3 tane dondurulmuş var birine çizgi kavite dediler internetten arastirdim ne anlama geldiğini anlamadim düşük kalite galiba çünkü diğer embriyo ile ayni tüpte donduruldu.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini bize de dua et allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİlk 3 ay bebek sizin yediklerini eden doğrudan etkilenmiyor, o yüzden kendinizi zorlamadan yiyebileceklerinizi yiyin. 4-5. Aylardan sonra belli gıdaları tüketmek gerekiyor. Rahat olun, bu hamilelikte benim de ilk başlarda hiç su icesim gelmiyordu hala daha öyle ama çok şükür sonuna geldik sağlıkla. Nasipse yarın sabah doğum planlandı, dualarınızı beklerim inşallah.
Aaa çok sevindim , hadi inşAllah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin .İlk 3 ay bebek sizin yediklerini eden doğrudan etkilenmiyor, o yüzden kendinizi zorlamadan yiyebileceklerinizi yiyin. 4-5. Aylardan sonra belli gıdaları tüketmek gerekiyor. Rahat olun, bu hamilelikte benim de ilk başlarda hiç su icesim gelmiyordu hala daha öyle ama çok şükür sonuna geldik sağlıkla. Nasipse yarın sabah doğum planlandı, dualarınızı beklerim inşallah.
Yaaa hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin İnşaAllahİlk 3 ay bebek sizin yediklerini eden doğrudan etkilenmiyor, o yüzden kendinizi zorlamadan yiyebileceklerinizi yiyin. 4-5. Aylardan sonra belli gıdaları tüketmek gerekiyor. Rahat olun, bu hamilelikte benim de ilk başlarda hiç su icesim gelmiyordu hala daha öyle ama çok şükür sonuna geldik sağlıkla. Nasipse yarın sabah doğum planlandı, dualarınızı beklerim inşallah.
Bu da erkek:) seni hatırlıyorum çok zorlanmistinYaaa hadi bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin İnşaAllahcinsiyeti ne olacak ilki erkekti sanırım
Benim kadın doğumcumda ilk 5 ay demişti bebek anneden beslenir diye. Bebeğe bişe olmuyo ilk 5 ayda bize kötü oluyo ben zoferi bile tek yudumda zor içiyodum afedersin içtiğim an su biraz fazla kaçınca ilaçta çıkıyo maalesef Rabbim kimseye bu denli bulantı vermesin. Artık çok korkuyorum hamile kalmaktan Rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Duanda bizleride unutma
Rabbim sağlıkla büyütsün İnşaAllahBu da erkek:) seni hatırlıyorum çok zorlanmistinher hamilelik farklı oluyor hiç korkma. İnşallah ikinci çok rahat geçecek.
Teşekkür ederim inşallah bu sefer her şey yolunda gider hayırlı sonuçlar alırız.Merhaba hatırladım sizi hayırlı olsun naturel siklus doğal siklus aynı sey yumurtanız kendiliğinden büyüyor çatlıyor ve sonrasında transfer gerceklesiyor. Benim de bir embriyom kavite diger embriyo ile birlikte donduruldu kalitesi dusuk olarak görünüyor ama hiç belli olmaz benim ilk defa pozitifi gördügüm embriyo kaviteydi , 6aa larla hamileligi yakalayamadım , o yüzden hiç belli olmaz .
Kavite olan embriyo ile pozitif dediniz doğum gerçekleşti mi belki daha önce yazmissinizdir gormemisimdir.Merhaba hatırladım sizi hayırlı olsun naturel siklus doğal siklus aynı sey yumurtanız kendiliğinden büyüyor çatlıyor ve sonrasında transfer gerceklesiyor. Benim de bir embriyom kavite diger embriyo ile birlikte donduruldu kalitesi dusuk olarak görünüyor ama hiç belli olmaz benim ilk defa pozitifi gördügüm embriyo kaviteydi , 6aa larla hamileligi yakalayamadım , o yüzden hiç belli olmaz .
Anladım inşallah bizim için hayırlısı olan olur teşekkür ederim. Burayı takip ediyorum çok sık yazmıyorum mesaj kalabalığı olmasın diye hepinizi takip etmeye çalışıyorum bizlere de hayırlı saglikli evlatlar nasip olur insallah.Bildiğim kadarıyla naturel siklus düzenli adet gören kadınlara uygulanıyor. Yumurta gelişimi için İlaç kullanmıyorsunuz. Sadece folik asit ve progestan kullanılıyor.
AminAnladım inşallah bizim için hayırlısı olan olur teşekkür ederim. Burayı takip ediyorum çok sık yazmıyorum mesaj kalabalığı olmasın diye hepinizi takip etmeye çalışıyorum bizlere de hayırlı saglikli evlatlar nasip olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?