- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Çok şükür cnm keseyı gordum şimdi çıktık hastaneden 2 haftasonra kalp atısınıda dıyarız Allahın iznıyle darısı sana ve tüm isteyenlereG Gulen yuzum hadi güzel haberler ver
Son fiyatı bilmiyorum. Öylesine bir fiyat söyledim. Başladıktan sonra zam gelse zamlı fiyattan etkilenir miyiz diye sordum13 bin miymiş tüp bebek fiyatı, hangi şehir?
Ben düşünmesem sikinti yok da düşününce heyecan basıyorHeyecan birazcık variyi gidiyor çok şükür bugün ilaçları kullanmaya başladım. Lutinus geri aktı baya onun dışında bi sorun yok. Sen nasılsın
Tamam karıştı demekkiO bendım cnm
Bende 3 gunde bır kalcadan kullanıyor 3 gunde acısı gecıyor yenisi baslıyorBen düşünmesem sikinti yok da düşününce heyecan basıyorya benimde lutinus nerdesye hic akmiyor diyebilirim acaba
Fazla mi yolluyorum ileriye diye düşünüyordumya birde ben progestanin kalçadan olanını yapıyorum, dünden bu yana cok aciyor yeri , herkesde aynımı acaba, sen ne kullanıyorsun göbüşten olanı mi?
EvetTamam karıştı demekkikusura bakma canım, bugun muydu kontrolün?
Çok sevindim maşallah inşallah kalp atışını da duyarsınızÇok şükür cnm keseyı gordum şimdi çıktık hastaneden 2 haftasonra kalp atısınıda dıyarız Allahın iznıyle darısı sana ve tüm isteyenlere
Amin 2 hafta sonra cagırdı larÇok sevindim maşallah inşallah kalp atışını da duyarsınız
Diger msjlarini okudum şimdi sevindim senin adına, insallh kalp atışını da duyar ve guzel bi hamilelikle devam edersin canim ❤
3 günde acisi geçiyorsa iyi yine, sevindimBende 3 gunde bır kalcadan kullanıyor 3 gunde acısı gecıyor yenisi baslıyor
Amin cnm rabbım hak eden her kadına anneligi tattırsınDiger msjlarini okudum şimdi sevindim senin adına, insallh kalp atışını da duyar ve guzel bi hamilelikle devam edersin canim ❤
Memoriale gıttım cnm evet vajınal bakıldıG Gulen yuzum canım çok sevindim nereye gittin kontrole vajinal mı bakıldı
Hayırlısıyla guzel olsunda beklerız daha 5 haftalık zaten çok küçükG Gulen yuzum YA 2 hafta çok uzun değil mi
2 hafta çabuk geçer canım benim de günüm yaklaşıyor heyecanlanmaya başladımAmin 2 hafta sonra cagırdı lar
Evet canım ben göbekten olanı yapıcam bugün. Bulamadın mı sen göbekten yapılanı?Ben düşünmesem sikinti yok da düşününce heyecan basıyorya benimde lutinus nerdesye hic akmiyor diyebilirim acaba
Fazla mi yolluyorum ileriye diye düşünüyordumya birde ben progestanin kalçadan olanını yapıyorum, dünden bu yana cok aciyor yeri , herkesde aynımı acaba, sen ne kullanıyorsun göbüşten olanı mi?
Hayır almadım daha yeniCanim senin bugun kese için randevun vardi sanirim , ne durumdasın?
Öncelikle hayırlı olsun. Umarım her şey dilediğiniz gibi ilerler.Kızlar haftaya cumartesi tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Şimdilik testleri tamamlamaya çalışıyoruz. Sormak istediğim şey şu; diyelim ki şu an tüp bebek tedavisi 13 bin, yılbaşı geldiğinde fiyat artarsa 13 mü ödeyeceğiz yoksa artan fiyattan mı?
İkinci kan tahlilini yaptın mı canım?Hayır almadım daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?