Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Günaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
Şu heyecan stres zaten bitirdi bizi
Değerin 8. Gününün akşamıysa muhtemelen 50’nin üzerine çıktı bile .
Arkadaşların dediğine katılıyorum önemli olan 45 bile olsa düzenli artış
İnşAllah güzel haberler alacağız senden de

Mono
Çatlatma iğnesinden sonra
4 gün boyunca
-Prednol
-Monodoks Antibiyotik

10. Haftaya Kadar ;
-Litunus Vajinal Tablet
-Progestan (Dex veya Kalçadan olan)
-Folik Asit
-Kişiye özgü Kan sulandırıcı
Monodoks sadece opu dan sonra var sanıyordum demekki yine veriyorlar en son ictigimde kötü olmuştum

Aynen valla inanki kan verdim iki saat geçmedi sanki zaman durdu gibi ben 5 Aralık da tıransfer oldum inşallah artış olur beril hocaya gönderdim oda dedi bugün test günü bugün tekrar test ver akşam tekrar gidicem rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hep pozitifdiniz olumlu enetjiniz vardi yorumlarnizda inşallah güzel sonuçlar alirsiniz

Vajinal ultrason riskli değilmi sanki öyle duymuştum canım memoria mi gitiniz kalp atışını duymak için
Evet memoriale gittik canım. Bu bir hurafe. Öyle bir şey yok. Bebek rahim içinde çok korunaklı. Öyle ultrasonla zarar gelmez ona.

Hamileliğin ilk haftalarında daha sağlıklı sonuçlar elde etmek için vajinal ultrason daha mantıklı. Ben hem kese hem de kalp atışını vajinal ultrasonla gördüm.

Muane ücreti aldılarmı canım ya bildiğim iyi oldu teşekkür ederim

Gerçektende öyle.. dün tüm gün ağlamakla geçti kendimi alıkoyamadım.. ve aslında ben kendimi buna hazırlamıştım ama yinede bir umut bekliyodum sonucu. Eşim çok umutluydu benden ziyade. O da çok üzüldü. Belkide en çok ona üzüldüm. Ama çok şükür bugün daha iyiyiz. Hayat devam ediyo. Sonuç gelmeden önce zaten eşim ve kendim için yumurta rezervini ve sperm kalitesini destekleyen takviyelere başlamıştım. Onlara devam ederiz, haftayada küçük bi tatil ayarladık biraz kafamız dağılsın diye. Daha beteriyle sınanabilirdik, bardağın dolu tarafından bakmayı deniyoruz
(Bence en iyisini yapmışsın kimseye söylememekle. Ben anneme söylemiştim sadece. Ama tabi o da bi anne olarak beklentiye giriyo, merak ediyo. İnsan olumsuz şeyleri söylemekte zorlanıyo. Bizde güzel haberler yazacağız bi gün buraya )

Biz genetik ve kromozom testlerini üniversite hastanesinde yaptırdık 3 ayda sonuçlanıyor. Ve sıkıntılı çıktı pgtli tüp bebek önerdiler

Sizi hastane denmi aradılar gelin diye
Canım zaten ilk kan testini memorialde verdik. İkinciyi başka bir yerde verdim. Değer güzel artınca gün verdiler. Bugün hastaneye gelin kese ve kalp atışını görelim dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…