- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Hayırlı olsun cnm benımde 8.gun 45çıkmıştı yarın kese görmeye gıdıcemGünaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
Ya. Maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah sağlılaHayırlı olsun cnm benımde 8.gun 45çıkmıştı yarın kese görmeye gıdıcem
Amin cumlemızınkını ınsaallahYa. Maşallah rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıla
Evet canım vajinal ultrasonla dinledik. Pgtli değildi.gokkusaginadusenbukalemun canım sen kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydun?bi de embriyon pgtli miydi
Vajinal ultrason riskli değilmi sanki öyle duymuştum canım memoria mi gitiniz kalp atışını duymak içinEvet canım vajinal ultrasonla dinledik. Pgtli değildi.
Ben de karından dinledim 6+5 de pgt ligokkusaginadusenbukalemun canım sen kalp atışını vajinal ultrasonda mı duydun?bi de embriyon pgtli miydi
Şu heyecan stres zaten bitirdi biziGünaydın canım ben aceleci davrandım biraz her halde kan verdim dün akşam saat 1 de 48.38 çıktı çokmu düşük böyle düşük çıkan varmı
Monodoks sadece opu dan sonra var sanıyordum demekki yine veriyorlar en son ictigimde kötü olmuştumÇatlatma iğnesinden sonra
4 gün boyunca
-Prednol
-Monodoks Antibiyotik
10. Haftaya Kadar ;
-Litunus Vajinal Tablet
-Progestan (Dex veya Kalçadan olan)
-Folik Asit
-Kişiye özgü Kan sulandırıcı
Aynen valla inanki kan verdim iki saat geçmedi sanki zaman durdu gibi ben 5 Aralık da tıransfer oldum inşallah artış olur beril hocaya gönderdim oda dedi bugün test günü bugün tekrar test ver akşam tekrar gidicem rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahŞu heyecan stres zaten bitirdi bizi
Değerin 8. Gününün akşamıysa muhtemelen 50’nin üzerine çıktı bile .
Arkadaşların dediğine katılıyorum önemli olan 45 bile olsa düzenli artış
İnşAllah güzel haberler alacağız senden de
Hep pozitifdiniz olumlu enetjiniz vardi yorumlarnizda inşallah güzel sonuçlar alirsinizAynen valla inanki kan verdim iki saat geçmedi sanki zaman durdu gibi ben 5 Aralık da tıransfer oldum inşallah artış olur beril hocaya gönderdim oda dedi bugün test günü bugün tekrar test ver akşam tekrar gidicem rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Çok şükür rabbim size de nasip etsin inşallah canım benim allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHep pozitifdiniz olumlu enetjiniz vardi yorumlarnizda inşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Evet memoriale gittik canım. Bu bir hurafe. Öyle bir şey yok. Bebek rahim içinde çok korunaklı. Öyle ultrasonla zarar gelmez ona.Vajinal ultrason riskli değilmi sanki öyle duymuştum canım memoria mi gitiniz kalp atışını duymak için
Muane ücreti aldılarmı canım ya bildiğim iyi oldu teşekkür ederimEvet memoriale gittik canım. Bu bir hurafe. Öyle bir şey yok. Bebek rahim içinde çok korunaklı. Öyle ultrasonla zarar gelmez ona.
Hamileliğin ilk haftalarında daha sağlıklı sonuçlar elde etmek için vajinal ultrason daha mantıklı. Ben hem kese hem de kalp atışını vajinal ultrasonla gördüm.
Muane ücreti aldılarmı canım ya bildiğim iyi oldu teşekkür ederim
Gerçektende öyle.. dün tüm gün ağlamakla geçti kendimi alıkoyamadım.. ve aslında ben kendimi buna hazırlamıştım ama yinede bir umut bekliyodum sonucu. Eşim çok umutluydu benden ziyade. O da çok üzüldü. Belkide en çok ona üzüldüm. Ama çok şükür bugün daha iyiyiz. Hayat devam ediyo. Sonuç gelmeden önce zaten eşim ve kendim için yumurta rezervini ve sperm kalitesini destekleyen takviyelere başlamıştım. Onlara devam ederiz, haftayada küçük bi tatil ayarladık biraz kafamız dağılsın diye. Daha beteriyle sınanabilirdik, bardağın dolu tarafından bakmayı deniyoruzBende seninle aynı durumdayım. İnsan üzülme bile diyemiyor..Bende gecen hafta neticesini aldığım tedavimde cok kötü etkilendim..tedqviye başlayacağımı hiç kimseye söylemedim aile dahil, netice negatif geldi,eşim yurtdisindaydi..hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar yalnız,bu kadar çaresiz bu kadar tükenmiş hissetmemiştim..ve bunları yaşarken hiç kimseye belli etmeden hayata devam etmek çok çok daha zor..ama bu hafta daha iyiyim..öyle yada böyle alışıyor insan..odağı değiştirmek,kendi adına birseyler yapmak,işe odaklanmak, spor yapmak,daha iyi beslenmek için altyapı oluşturmak ,bu konu hakkında farkli kaynaklar araştırmak,burada bizlere umut olan insanların başarı hikayesini okumak...bunlar bana 1 hafta içerisinde iyi gelen şeyler.. cok klasik ama öyle yada böyle herkes aynı şeyi söylüyor, biz Allah tan herhangi bir hastalikl
İle mücadele etmiyoruz.. sadece 2 kişilik aileyi 3 yada 4 yapmaya çalışıyoruz
Amin inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Çok şükür rabbim size de nasip etsin inşallah canım benim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Biz genetik ve kromozom testlerini üniversite hastanesinde yaptırdık 3 ayda sonuçlanıyor. Ve sıkıntılı çıktı pgtli tüp bebek önerdilerArkadaşlar nasipse Ocak ayında bende Şişli Memorial'da tedaviye başlayacağım. Gitmeden önce adet döneminde hormon tahlillerimi yaptırıcam.
Şimdiye kadar hiç gebelik geçirmedim ama yinede eşimle birlikte genetik ve kromozom tahlillerimi yaptırmalı mıyım?
Bu tahiller normal kan tahlili midir bilemedim. Memorial'da bu testler kesin çok pahalıdır, en azından kendi şehrimde yaptırayım istedim. Yanıtlarsanız çok sevinirim
Sizi hastane denmi aradılar gelin diyeHayır canım. İdrar testinden sonraki kalp atışı ve kese muayenesi(tek muayene) tüp bebek paketine dahil olduğu için herhangi bir ücret ödemedik.
Canım zaten ilk kan testini memorialde verdik. İkinciyi başka bir yerde verdim. Değer güzel artınca gün verdiler. Bugün hastaneye gelin kese ve kalp atışını görelim dediler.Sizi hastane denmi aradılar gelin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?