HoşgeldinnnKızlar merhaba gebelikleriniz hayırlı olsun
Bende yakında şişli memorialda başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
Ön görüşmeye gidemedik daha sormak istediğim birşey var. Taksit yapıyorlar mı acaba?
Hoşgeldinnnadetin ilk günü muayeneye gittiğinizde 500 lira alıyorlar. Sonraki muayenede 3000 daha alıyorlar. Geri kalanını da yumurta toplamaya kadar ödemeniz gerekiyor. Eylülde fiyatlar bu şekildeydi ama sanırım değişmemiştir henüz. Tavsiyem ocak olmadan gidin ön görüşmeye bu fiyattan yararlanırsınız ocaktan hemen sonra başlasanız bile
İnsan gerçekten de eşi için de ayrı üzülüyor, bende de aynı psikoloji eşimi baba yapamadım diye..Gerçektende öyle.. dün tüm gün ağlamakla geçti kendimi alıkoyamadım.. ve aslında ben kendimi buna hazırlamıştım ama yinede bir umut bekliyodum sonucu. Eşim çok umutluydu benden ziyade. O da çok üzüldü. Belkide en çok ona üzüldüm. Ama çok şükür bugün daha iyiyiz. Hayat devam ediyo. Sonuç gelmeden önce zaten eşim ve kendim için yumurta rezervini ve sperm kalitesini destekleyen takviyelere başlamıştım. Onlara devam ederiz, haftayada küçük bi tatil ayarladık biraz kafamız dağılsın diye. Daha beteriyle sınanabilirdik, bardağın dolu tarafından bakmayı deniyoruz
(Bence en iyisini yapmışsın kimseye söylememekle. Ben anneme söylemiştim sadece. Ama tabi o da bi anne olarak beklentiye giriyo, merak ediyo. İnsan olumsuz şeyleri söylemekte zorlanıyo. Bizde güzel haberler yazacağız bi gün buraya)
Bugün yapmadın dün yaptın canım
ben mi yanlış anladım Beril hoca 9.günde tekrar yap dedi siye anladımBugün yapmadın dün yaptın canım
Ben gidicektim hastaneye dilara hemşire aradı dedi yarın gitt en azında artış olmuştur diye bugün gitmedim canımB
ben mi yanlış anladım Beril hoca 9.günde tekrar yap dedi siye anladım
Kredi kartına taksit olayını bilmiyorum ama siz sonradan bankanızdan taksitlendirme de yapabilirsiniz eğer memorial yapmazsa bankayla da bi görüşün benceÇok teşekkür ederiiimm
Evet bu ay içinde gitmeyi düşünüyoruz
Araştırıp memorialde karar kıldık.
Ama ödeme konusunda kredi kartına taksit falan yapmıyorlar sanırım anladığım kadarıyla
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 3ü izmirde 3 ü istanbul Memorial de olmak üzere toplam 6 defa tedavi süreci yaşadım. 6. Son tedavi de şuan 18 haftalık hamileliğe kavuştum. Bende hiçbir sey yok sadece eşimde morfoloji 1-2 gibi seyredip sperm azdı. Memorialdaki tedavi sürecinde 5. Güne kalanlar pgtye gönderiyor ama hiç sağlıklı gelmiyordu. 2 tedavi sürecinde hic aileme söylemedim. Son tedavide söyledim. İyiki de öyle yapmışım. İyi niyetli de olsa ay yine olmadilarla negatif yükleniyordum. Son ve olumluya denk geldiler. Sende öyle olursun inşallah. Ne eşime ne kendime takviye aldırdım. Zaten Yücel Beyde desteklemiyor sadece kilo alırsın demişti. Kafanızı iyice dağıtın buradaki herkes bana destek oldu hepimiz şimdi sana destek olacağızGerçektende öyle.. dün tüm gün ağlamakla geçti kendimi alıkoyamadım.. ve aslında ben kendimi buna hazırlamıştım ama yinede bir umut bekliyodum sonucu. Eşim çok umutluydu benden ziyade. O da çok üzüldü. Belkide en çok ona üzüldüm. Ama çok şükür bugün daha iyiyiz. Hayat devam ediyo. Sonuç gelmeden önce zaten eşim ve kendim için yumurta rezervini ve sperm kalitesini destekleyen takviyelere başlamıştım. Onlara devam ederiz, haftayada küçük bi tatil ayarladık biraz kafamız dağılsın diye. Daha beteriyle sınanabilirdik, bardağın dolu tarafından bakmayı deniyoruz
(Bence en iyisini yapmışsın kimseye söylememekle. Ben anneme söylemiştim sadece. Ama tabi o da bi anne olarak beklentiye giriyo, merak ediyo. İnsan olumsuz şeyleri söylemekte zorlanıyo. Bizde güzel haberler yazacağız bi gün buraya)
Taksit yapmıyor malesef. Ama kredi kartınızdan gectikten sonra bankanızın komisyonsuz bölme imkanı olursa yada uygun şekilde taksitlendirme imkanı olursa o şekilde olabilir. Şimdiden hayırlısı olsunÇok teşekkür ederiiimm
Evet bu ay içinde gitmeyi düşünüyoruz
Araştırıp memorialde karar kıldık.
Ama ödeme konusunda kredi kartına taksit falan yapmıyorlar sanırım anladığım kadarıyla
Kredi kartına taksit olayını bilmiyorum ama siz sonradan bankanızdan taksitlendirme de yapabilirsiniz eğer memorial yapmazsa bankayla da bi görüşün bence
Taksit yapmıyor malesef. Ama kredi kartınızdan gectikten sonra bankanızın komisyonsuz bölme imkanı olursa yada uygun şekilde taksitlendirme imkanı olursa o şekilde olabilir. Şimdiden hayırlısı olsun
Canim senin bugun kese için randevun vardi sanirim , ne durumdasın?Bugün yapmadın dün yaptın canım
O bendım cnmCanim senin bugun kese için randevun vardi sanirim , ne durumdasın?
Heyecan birazcık var
13 bin miymiş tüp bebek fiyatı, hangi şehir?Kızlar haftaya cumartesi tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Şimdilik testleri tamamlamaya çalışıyoruz. Sormak istediğim şey şu; diyelim ki şu an tüp bebek tedavisi 13 bin, yılbaşı geldiğinde fiyat artarsa 13 mü ödeyeceğiz yoksa artan fiyattan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?