Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba gebelikleriniz hayırlı olsun
Bende yakında şişli memorialda başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
Ön görüşmeye gidemedik daha sormak istediğim birşey var. Taksit yapıyorlar mı acaba?

Hoşgeldinnn adetin ilk günü muayeneye gittiğinizde 500 lira alıyorlar. Sonraki muayenede 3000 daha alıyorlar. Geri kalanını da yumurta toplamaya kadar ödemeniz gerekiyor. Eylülde fiyatlar bu şekildeydi ama sanırım değişmemiştir henüz. Tavsiyem ocak olmadan gidin ön görüşmeye bu fiyattan yararlanırsınız ocaktan hemen sonra başlasanız bile

Eklentiler

• C2180C67-485F-417B-B231-ED6D51117F44.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 59

Çok teşekkür ederiiimm
Evet bu ay içinde gitmeyi düşünüyoruz
Araştırıp memorialde karar kıldık.
Ama ödeme konusunda kredi kartına taksit falan yapmıyorlar sanırım anladığım kadarıyla

İnsan gerçekten de eşi için de ayrı üzülüyor, bende de aynı psikoloji eşimi baba yapamadım diye..
Neyse çok iyi yapmışsınız kafanız dağılır güzel istirahat edersiniz mis gibi..takviyelere baslamanda çok güzel olmuş, etkisi 1 aydan sonra başlıyor diyorlar..inşallah hizlica pozitif yönde etki eder de ,güzel güzel haberler alırız.. benimde inancım tam, Rabbim nasip etsin hayirla sağlıkla inşallah

Çok teşekkür ederiiimm
Ama ödeme konusunda kredi kartına taksit falan yapmıyorlar sanırım anladığım kadarıyla
Kredi kartına taksit olayını bilmiyorum ama siz sonradan bankanızdan taksitlendirme de yapabilirsiniz eğer memorial yapmazsa bankayla da bi görüşün bence

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 3ü izmirde 3 ü istanbul Memorial de olmak üzere toplam 6 defa tedavi süreci yaşadım. 6. Son tedavi de şuan 18 haftalık hamileliğe kavuştum. Bende hiçbir sey yok sadece eşimde morfoloji 1-2 gibi seyredip sperm azdı. Memorialdaki tedavi sürecinde 5. Güne kalanlar pgtye gönderiyor ama hiç sağlıklı gelmiyordu. 2 tedavi sürecinde hic aileme söylemedim. Son tedavide söyledim. İyiki de öyle yapmışım. İyi niyetli de olsa ay yine olmadilarla negatif yükleniyordum. Son ve olumluya denk geldiler. Sende öyle olursun inşallah. Ne eşime ne kendime takviye aldırdım. Zaten Yücel Beyde desteklemiyor sadece kilo alırsın demişti. Kafanızı iyice dağıtın buradaki herkes bana destek oldu hepimiz şimdi sana destek olacağız

Çok teşekkür ederiiimm
Taksit yapmıyor malesef. Ama kredi kartınızdan gectikten sonra bankanızın komisyonsuz bölme imkanı olursa yada uygun şekilde taksitlendirme imkanı olursa o şekilde olabilir. Şimdiden hayırlısı olsun

Kredi kartına taksit olayını bilmiyorum ama siz sonradan bankanızdan taksitlendirme de yapabilirsiniz eğer memorial yapmazsa bankayla da bi görüşün bence
Taksit yapmıyor malesef. Ama kredi kartınızdan gectikten sonra bankanızın komisyonsuz bölme imkanı olursa yada uygun şekilde taksitlendirme imkanı olursa o şekilde olabilir. Şimdiden hayırlısı olsun

Çok teşwkkür ederim evet öyle bi olay varmış. Kredi kartı kullanma özürlüsü olduğum için bilmiyordum artık o şekilde yaparız. Teşekkür ederim

Kızlar haftaya cumartesi tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. Şimdilik testleri tamamlamaya çalışıyoruz. Sormak istediğim şey şu; diyelim ki şu an tüp bebek tedavisi 13 bin, yılbaşı geldiğinde fiyat artarsa 13 mü ödeyeceğiz yoksa artan fiyattan mı?

13 bin miymiş tüp bebek fiyatı, hangi şehir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…