Sizde nasıl bi sıkıntı çıktı ? Biraz bahseder misiniz ?Biz genetik ve kromozom testlerini üniversite hastanesinde yaptırdık 3 ayda sonuçlanıyor. Ve sıkıntılı çıktı pgtli tüp bebek önerdiler
Hayır progestan dex 25 mg diye bi ilaç göbekten yapılıyor. Kalçadan yapılan 3 günde 1 iken bu iğne hergün.Merhaba kalçadan kendiniz mi yapıyosunuz iğneleri
2. Aynen bu şekilde kırdım canım. Şu an kasık ağrım var bu normal mi yaAmpulun ince uzun bölümünde kırmızı nokta var . 1/2 kez uzun kısma vurun ve kırmızı noktayı tutarak kırın . Yine zorlanırsanı aynı şekilde parmakla yine vurun .
Ya benim de öyle öyle oluyor du alışana kadarBenim de bugün birisi elimde parçalandı fazla kuvvet uyguladım sanırım. Sonra bir iki video izledim hallettim çok şükür
Evet dikkat ediyorum vuruyorum olmadı artık eşime bıraktımAmpulun ince uzun bölümünde kırmızı nokta var . 1/2 kez uzun kısma vurun ve kırmızı noktayı tutarak kırın . Yine zorlanırsanı aynı şekilde parmakla yine vurun .
Canım 3 gün de 1 ine vuruyorsun ne için bende progestan dex 25 mg kullanıyorum göbekten sadeceHayır progestan dex 25 mg diye bi ilaç göbekten yapılıyor. Kalçadan yapılan 3 günde 1 iken bu iğne hergün.
Kalcadan olani cift ampül seklinde vuruluyorsunuz degil mi, benim her gündu o igne ve cift ampül ama tutmustu, insallah yine oyle verirlerHayır progestan dex 25 mg diye bi ilaç göbekten yapılıyor. Kalçadan yapılan 3 günde 1 iken bu iğne hergün.
Yok canım ben de göbekten olanı kullanıyorum her gün. Kalçadan olanı yapanlar o ilacın dozu yüksek olduğu için 3 günde 1 yapıyorlar.Canım 3 gün de 1 ine vuruyorsun ne için bende progestan dex 25 mg kullanıyorum göbekten sadece
Kalçadan olanı bilmiyorum ben göbekten olanı yapıyorum.Kalcadan olani cift ampül seklinde vuruluyorsunuz degil mi, benim her gündu o igne ve cift ampül ama tutmustu, insallah yine oyle verirler
Evet biliyorum kalçadan olanı merak ettim.Hayır progestan dex 25 mg diye bi ilaç göbekten yapılıyor. Kalçadan yapılan 3 günde 1 iken bu iğne hergün.
Anladım o 3 gün de 1 vurulduğun ine ne içinYok canım ben de göbekten olanı kullanıyorum her gün. Kalçadan olanı yapanlar o ilacın dozu yüksek olduğu için 3 günde 1 yapıyorlar.
İnşallahYok canım yarın sabah vericem kan inşallah Yükselmiştir
Kalçadan olan doz 50 mg şeklinde ,Kalcadan olani cift ampül seklinde vuruluyorsunuz degil mi, benim her gündu o igne ve cift ampül ama tutmustu, insallah yine oyle verirler
Fitil çok yoğun geri geliyorsa senin rahim kalınlaşması yeterli seviye de . Zaten dozda fazla . Almanya’da litunusun dozları varmış fakat Türkiye’ye ye gelen tek doz 100lük.2. Aynen bu şekilde kırdım canım. Şu an kasık ağrım var bu normal mi ya
Rahim en son 14 mmdi. Aksine ben de fazla mı kalın diye korkmuştum.Kalçadan olan doz 50 mg şeklinde ,
Göbek ise 25 mg …
Eğer rahim yeterli seviye de kalınlaşmadıysa doz durumunuz değişebilir .
Kalçadan olanın 3 günde 1 olması günlüğe göre 25 mg olarak hesap edildiği için .
Fitil çok yoğun geri geliyorsa senin rahim kalınlaşması yeterli seviye de . Zaten dozda fazla . Almanya’da litunusun dozları varmış fakat Türkiye’ye ye gelen tek doz 100lük.
Kasık ağrısı da normal , adet gibi düşün .
Folükul vucüttan atılamadığı için ve her ne olursa olsun ilaç kullandığımız için ağrın hafif şekilde olur .
Ben vurulmuyorum onu. O da progestanAnladım o 3 gün de 1 vurulduğun ine ne için
Anladım canımBen vurulmuyorum onu. O da progestan
Cnm çok üzüldüm galiba kimyasal gebelık olmuş dr aradımıMrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
YaaCnm çok üzüldüm galiba kimyasal gebelık olmuş dr aradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?