Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

D dilktrvdi canım benimde bi gebeliğim öyle olmuştu değerim 60 dan 58 e inmişti.doktorum bu saatten sonra sağlıklı bi gebelik mümkün değil demişti kimyasal gebelik yaşamıştım

Arkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.

Ewet ewet sonuc alana kadar devam edicem, sonuc pozitif olursa evde kendim yaparım hemde popişim dinlensin diye diğerini alicam daha 1 tane yaptım yarin 2. Ignem ama masallh 1.nin yeri hala belli kaskatı

Arkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.
Bana hemşire hattı “10. Hafta sonunda bırakacaksınız demişti ama kadın doğum doktorunuzun da görüşü önemli çünkü rahim gerekli kalınlaşmayı sağlıyorsa 10. Haftanın girişinde de , 12. Haftada da bıraktırabilir.” Sen hemşire hattına sorduğunda bize de yaz, öğrenelim senden

Sordum canım. 10+0 da bırakıyormuşuz.( Fitil ve iğneyi.) folik asit zaten 12. Haftaya kadardı.

Bana Beril hanım 10.haftayı doldurup öyle bırakacaksın dedi.ama beni çok rahatsız etti fitil o yüzden ben şuan bıraktım 9.haftadayım
Ben fitili kullanıyorum ama iğne beni çok rahatsız ediyor. Ateşim 38-39 oluyor. Çok fazla ağrım oluyor. O Yüzden bir an önce bitsin istiyorum. 8+3 teyim ben. Daha 10 gün var. Hayırlısıyla geçse de rahatlasak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…