- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
Bende beklıyorum cnm beni aramalarınıYaaben şimdi aradım hemşireyi dedi aricam doktorum izinli bugün
Allah’ım dayanma gücü versin .Mrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Amin inşallahAllah’ım dayanma gücü versin .
Dua edelim , Rabbim büyük ama hayırla sonuçlansın inşAllah
Canım çok üzüldüm.Mrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Evet doktorum hemen kestirdi 1 hafta sonra ağrıyla kanamam olduPeki nasıl oldu ilaçları kesitinizmi benim kanama belirtiler hiç yok ama kasıkta batma var ara ara
Peki siz de daha önce kanama lekelenme oldumuEvet doktorum hemen kestirdi 1 hafta sonra ağrıyla kanamam oldu
Embriyo kalitesi nasıldıEvet doktorum hemen kestirdi 1 hafta sonra ağrıyla kanamam oldu
Benim kimyasal gebelikte değerim çok yavaş ilerlemişti daha sonra degerim sabit kalmıştı sizin de galiba kimyasal gebelikMrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Çok üzüldüm. Kimyasal gebelik galibaMrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Ewet ewet sonuc alana kadar devam edicem, sonuc pozitif olursa evde kendim yaparım hemde popişim dinlensin diye diğerini alicamİlerleyen dönemlerde o kalça perişan hale geliyor . Öyle kolay kolay da geçmiyor , kaskatı oluyor .. Yerine yatamazsın , piyasada bulabilirsen al mutlaka , çünkü Allah’ın izniyle pozitif olduğunda iğne için evden çıkmak da zor ..
Yok canim kalçadan olanıda 1 ampul olarak yapıyorlar .Kalcadan olani cift ampül seklinde vuruluyorsunuz degil mi, benim her gündu o igne ve cift ampül ama tutmustu, insallah yine oyle verirler
Bana hemşire hattı “10. Hafta sonunda bırakacaksınız demişti ama kadın doğum doktorunuzun da görüşü önemli çünkü rahim gerekli kalınlaşmayı sağlıyorsa 10. Haftanın girişinde de , 12. Haftada da bıraktırabilir.” Sen hemşire hattına sorduğunda bize de yaz, öğrenelim sendenArkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.
İnşallah sizin için nasil hayirliysa öyle ilerler çok zor beklemekMrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Sordum canım. 10+0 da bırakıyormuşuz.( Fitil ve iğneyi.) folik asit zaten 12. Haftaya kadardı.Bana hemşire hattı “10. Hafta sonunda bırakacaksınız demişti ama kadın doğum doktorunuzun da görüşü önemli çünkü rahim gerekli kalınlaşmayı sağlıyorsa 10. Haftanın girişinde de , 12. Haftada da bıraktırabilir.” Sen hemşire hattına sorduğunda bize de yaz, öğrenelim senden
Bana Beril hanım 10.haftayı doldurup öyle bırakacaksın dedi.ama beni çok rahatsız etti fitil o yüzden ben şuan bıraktım 9.haftadayımArkadaşlar bu ilaçları 10+0 da mı bırakacağız yoksa 9+1 de mi? 9+1 olunca 10. Haftaya girmiş oluyoruz sanırım.
Ben fitili kullanıyorum ama iğne beni çok rahatsız ediyor. Ateşim 38-39 oluyor. Çok fazla ağrım oluyor. O Yüzden bir an önce bitsin istiyorum. 8+3 teyim ben. Daha 10 gün var. Hayırlısıyla geçse de rahatlasak artık.Bana Beril hanım 10.haftayı doldurup öyle bırakacaksın dedi.ama beni çok rahatsız etti fitil o yüzden ben şuan bıraktım 9.haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?