Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy fitil beni de çok rahatsız ediyor alerji yapıyor inşallah biran önce biter
Bende aşırı şişkinlik yaptı sırt üstü yatınca zorla nefes alıyordum belki iğnede etkiliyordur onu da en son Pazartesi yaptırdım bıraktım beni fena yaptılar.ilk tedavide jel böyle değildi.alerji yapıyorsa bence bi doktoruna sor canım.çünkü yan etkileri olursa doktorunuza başvurun yazıyor alerji ciddi bi yan etki

İnşallah sorucam canım ayın 20 sinde randevum var belkide progesteronum çok yükseldiği için de etki ediyordur bende transfer sonrası çok şişkinlik yaptı çok rahatsız etti ama sonrası yavaş yavaş azaldı şimdi zaten hiç iştahım yok su bile içemiyorum ağzımda hep aft cikmis bütün dişlerim ağrıyor sanki hepsi birden düşecek gibi iyice zayıfladım kızımda hamile olduğumu bile hissetmiyordum baya sıkıntı yaşıyorum şimdiden

İlk tedavin miydi canım.kimyasal gebelik gibi duruyor şakın üzülme .sonuç olumsuz olursa maddi durumunuz da yeterliyse hemen başla ara vermeden Benin de 2.denememde oldu rabbim sabrını veriyor şükür
Canım ilk deneme kimyasal olucak her halde beril hoca aradı 4 gün daha kulan dedi ilaçları inşallah yükselir elde değil üzülmemek durumuz yok borç ile yaptım ikinci nasıl olur bilmiyorum

Beni aslında titreme üşüme gibi oluyordum demeki onlardan kemik ağrısı yapıyordu

Herkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maalesef öğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …

Allahım sabır versın zor bır durum rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın cnm kaç haftalıktın

Ayy çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah canım çok üzücü ya Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun çok zor bi durum bunu yaşadım öbür durumuda ablam yaşadı 36 haftalık hamileydi kalp atışı durduğunda bebeğinin... Hayırlısı olsun İnşaAllah Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım, kendi yaşadıklarımi hatırladım tüm kayiplarimda takip doktorum ayniydi, bana hep senin bir çocuğun olacak demiyorum, senin çocukların olacak diyorum buna inan demişti. 5 gün önce ikinci oğlumu yine kucağıma o verdi. Sen de inan, olacak inşallah, pes etme, vazgeçme. Dua etmeye sukretmeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…