- 17 Aralık 2018
- 2.319
- 3.204
- 133
Ayy fitil beni de çok rahatsız ediyor alerji yapıyor inşallah biran önce biterBana Beril hanım 10.haftayı doldurup öyle bırakacaksın dedi.ama beni çok rahatsız etti fitil o yüzden ben şuan bıraktım 9.haftadayım
Aynen çok zorİnşallah sizin için nasil hayirliysa öyle ilerler çok zor beklemek
Benim de yok 5ab kalitesi iyidi neden böyle oldu anlamadım
Bende aşırı şişkinlik yaptı sırt üstü yatınca zorla nefes alıyordum belki iğnede etkiliyordur onu da en son Pazartesi yaptırdım bıraktım beni fena yaptılar.ilk tedavide jel böyle değildi.alerji yapıyorsa bence bi doktoruna sor canım.çünkü yan etkileri olursa doktorunuza başvurun yazıyor alerji ciddi bi yan etkiAyy fitil beni de çok rahatsız ediyor alerji yapıyor inşallah biran önce biter
İlk tedavin miydi canım.kimyasal gebelik gibi duruyor şakın üzülme .sonuç olumsuz olursa maddi durumunuz da yeterliyse hemen başla ara vermeden Benin de 2.denememde oldu rabbim sabrını veriyor şükürAynen çok zor
İnşallah sorucam canım ayın 20 sinde randevum var belkide progesteronum çok yükseldiği için de etki ediyordur bende transfer sonrası çok şişkinlik yaptı çok rahatsız etti ama sonrası yavaş yavaş azaldı şimdi zaten hiç iştahım yok su bile içemiyorum ağzımda hep aft cikmis bütün dişlerim ağrıyor sanki hepsi birden düşecek gibi iyice zayıfladım kızımda hamile olduğumu bile hissetmiyordum baya sıkıntı yaşıyorum şimdidenBende aşırı şişkinlik yaptı sırt üstü yatınca zorla nefes alıyordum belki iğnede etkiliyordur onu da en son Pazartesi yaptırdım bıraktım beni fena yaptılar.ilk tedavide jel böyle değildi.alerji yapıyorsa bence bi doktoruna sor canım.çünkü yan etkileri olursa doktorunuza başvurun yazıyor alerji ciddi bi yan etki
Canım ilk deneme kimyasal olucak her halde beril hoca aradı 4 gün daha kulan dedi ilaçları inşallah yükselir elde değil üzülmemek durumuz yok borç ile yaptım ikinci nasıl olur bilmiyorumİlk tedavin miydi canım.kimyasal gebelik gibi duruyor şakın üzülme .sonuç olumsuz olursa maddi durumunuz da yeterliyse hemen başla ara vermeden Benin de 2.denememde oldu rabbim sabrını veriyor şükür
Beni aslında titreme üşüme gibi oluyordum demeki onlardan kemik ağrısı yapıyorduBen fitili kullanıyorum ama iğne beni çok rahatsız ediyor. Ateşim 38-39 oluyor. Çok fazla ağrım oluyor. O Yüzden bir an önce bitsin istiyorum. 8+3 teyim ben. Daha 10 gün var. Hayırlısıyla geçse de rahatlasak artık.
Aynen öyle. Vücuduma iğneler batıyormuş gibi oluyor.Beni aslında titreme üşüme gibi oluyordum demeki onlardan kemik ağrısı yapıyordu
Donmuş embriyon var mı?Canım ilk deneme kimyasal olucak her halde beril hoca aradı 4 gün daha kulan dedi ilaçları inşallah yükselir elde değil üzülmemek durumuz yok borç ile yaptım ikinci nasıl olur bilmiyorum
Ampulün boyunda nokta olan kısmı size bakacaj şekilde oradan tutarak kırın veya o noktaya bıçakla çizik atın kolayca kırılırYa ben de kıramıyorum eşim kırıyor elimi kesti hep
Evet iki tane varDonmuş embriyon var mı?
Üzüldüm , hayırlısı diyip toparlanmaya çalışın Allah ayrdımcınız olsunBenim de yok 5ab kalitesi iyidi neden böyle oldu anlamadım
Allahım sabır versın zor bır durum rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın cnm kaç haftalıktınHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Ayy çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah canım çok üzücü ya Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Canım çok çok üzüldümHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
O zaman sadece transfer ücretini ödersiniz. Bu da büyük şans.Evet iki tane var
Allah yardımcın olsun canım, kendi yaşadıklarımi hatırladımHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
AminÜzüldüm , hayırlısı diyip toparlanmaya çalışın Allah ayrdımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?