- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.041
- 133
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Pgtli miydi embriyonuzHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Aynen bakalım inşallah onlar sağlıkla tutar bur benim ikinci düşüğüm bi tane de normal gebelik oldu 5 haftalıktı düştüO zaman sadece transfer ücretini ödersiniz. Bu da büyük şans.
Şuan şoktayım inan …Herkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Ya canım benim rabbim sabır versin ben de bugün kan verdim sonuçlarım iyi değil gerçekten sabır istiyor bu işler inanki ağlamaktan artık başım ağrıyor rabbim yardım etsin en kısa zamanda nasip etsin inşallahHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Ay canım yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam kıyamam sana acaba coraspini bırakmıştın onunla mı ilgisi var demek nasipleri yokmuşHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Eee bu durumda embriyolarına pgt yapılmadı mı? Normalde düşük öyküsü olanlara pgt öneriliyor.Aynen bakalım inşallah onlar sağlıkla tutar bur benim ikinci düşüğüm bi tane de normal gebelik oldu 5 haftalıktı düştü
8+6Allahım sabır versın zor bır durum rabbım saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın cnm kaç haftalıktın
4ab kaliye pgt liydi 5. Gündü ama olmadı bence buna bakmıyor pekÇok üzüldüm. Allah sabır versin. Pgtli miydi embriyonuz
Diğer embryom kalitesini bilmiyorum ama %50 mozaizim var emin değilim henüz be yapmam gerwktğini bilemiyorum, ikiz olduğunu perinatolog arkadaşım 5. Haftada anladı aslında coraspin başladık ama sonra kanama nedeyle kestik ve usg de kanama odağı gördüğümüz için başlayamamıştık ben sanki ondan oldu diyorum devam etsek belki durmazdı kalpleri ama nasip ama sonucu 2 ay sonra genetkten gelen habere göre öğrenicez , sağolun hepinizŞuan şoktayım inan …
Öyle içim acıdı ki seni düşünemiyorum bile ..
Hiçbirşeyin garantisi olmadığını birkez daha görüyoruz işte .Ne kadar PGT’li de olsa Rabbim’in Ol demesiyle herşey ..
Buz gibi oldum şuan ya …
Diğer embriyon hangi kalitede ?
İkiz olduğunu kaç haftalıkken öğrendin ?
Görmemişim bu yazdığınızıAy canım yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam kıyamam sana acaba coraspini bırakmıştın onunla mı ilgisi var demek nasipleri yokmuş
Ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten …Diğer embryom kalitesini bilmiyorum ama %50 mozaizim var emin değilim henüz be yapmam gerwktğini bilemiyorum, ikiz olduğunu perinatolog arkadaşım 5. Haftada anladı aslında coraspin başladık ama sonra kanama nedeyle kestik ve usg de kanama odağı gördüğümüz için başlayamamıştık ben sanki ondan oldu diyorum devam etsek belki durmazdı kalpleri ama nasip ama sonucu 2 ay sonra genetkten gelen habere göre öğrenicez , sağolun hepiniz
Diğer embryom kalitesini bilmiyorum ama %50 mozaizim var emin değilim henüz be yapmam gerwktğini bilemiyorum, ikiz olduğunu perinatolog arkadaşım 5. Haftada anladı aslında coraspin başladık ama sonra kanama nedeyle kestik ve usg de kanama odağı gördüğümüz için başlayamamıştık ben sanki ondan oldu diyorum devam etsek belki durmazdı kalpleri ama nasip ama sonucu 2 ay sonra genetkten gelen habere göre öğrenicez , sağolun hepiniz
Çok üzüldüm rabbim sabır versin tez zamanda Yerini doldursun inşllah.pgt olan embriyo zaten genetikte incelenmiyor mu tekrar neden genetiğe gidiyor merak ettimGörmemişim bu yazdığınızıBen de öyle düşündüm ama kanama olduğu için kesmek zorunda kaldık ama ona rağmen kullanmalı mıydık bilemiyorum keşkeler için çok geç nasip değilmiş diyebiliyorum sadece …
Genetikten ne gelicek bilmiyprum beklicez , çok da sevinmiştim çocukluğumdan beri istediğim bişeydi ikiz bebek ve tekden oluşan bi durumdu mucizeler demiştim ama hayırlısı böyleymiş
Rabbim en kısa zamanda saglikli evlat nasip etsin tevekkül etmeniz o kadar guzel ki eminim Rabbim mukafatini verecektir.4ab kaliye pgt liydi 5. Gündü ama olmadı bence buna bakmıyor pek
Üzülme diyemem ama belki böylesi çok daha iyidir..insallah Rabbım en hizli en hayırlı olacak şekilde sağlıkla hamile kalmanı ve kucağına almani nasip edecek..biz birseyleri göremesek de bizim lehimize yazılan bir kaderimiz var,en azından inandığımız bu..isyan etmeden,bol bol dua ederek Allah tan isteyelim ,bence daha güzeli olacak...cok az bir gecikme oldu,oyle düşünMrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuşolmadımı
Rabbım sabrını versin,hakikat cok zor bir sınav ama daha kötüsü de olabilirdi..dediğin gibi şükür edecek halimiz var çok şükür..en azından hamile kalabiliyorsun, yumurtalarin spermler ile dollenip 5.gune ulaşabiliyor, bir bebeğe ev sahipliği yapacak rahmin var..sadece belki küçük bir detay var çözülmesi gereken o da genetik te belli olacak..Dualarımız seninle ve burada bulunan tüm annelere,anne adaylarinaHerkese iyi akşamlar bazen nasipten öte köy yok derler ya … benm tek embriyodan ikize dönen mucizelerimin bugün kontrolde kalpleri durmuş öğrenince şok olduk tabii ama yapıcak bişey yok maaleseföğleden sonra kürtaja alındım hastaneden de gönül hoca aradı sağolsun genetiğe gönderin mutlaka dedi bakalım bikaç ay beklicez sonucu sonrasına bakıcaz Allah herkese hayrılısını versin , şimdiden sağolun biliyorum bu gurupta okuyup üzüLen olacaktır ama buna da şükür burda hastanede 9 aylık gebe doğumu olmuş sabah ve bebek doğduktan sonra kalbi durmuş ve vefat etmiş bunu duyunca daha da şükür diyorum Allah bize de hayırlı güzel sonuçlarla sağlıklı bebekler nasip edicek biliyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun …
Pgt yapılmadı yaşımdan dolayı yapmadı 27 yaşındayım sıkıntı yok dediler diye naturel tıransfer oldumEee bu durumda embriyolarına pgt yapılmadı mı? Normalde düşük öyküsü olanlara pgt öneriliyor.
Çok güzel bugünlerimizi de ama zoruma gidiyor artık allaha bıraktım bakalımÜzülme diyemem ama belki böylesi çok daha iyidir..insallah Rabbım en hizli en hayırlı olacak şekilde sağlıkla hamile kalmanı ve kucağına almani nasip edecek..biz birseyleri göremesek de bizim lehimize yazılan bir kaderimiz var,en azından inandığımız bu..isyan etmeden,bol bol dua ederek Allah tan isteyelim ,bence daha güzeli olacak...cok az bir gecikme oldu,oyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?