Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Pgtli miydi embriyonuz

Şuan şoktayım inan …
Öyle içim acıdı ki seni düşünemiyorum bile ..
Hiçbirşeyin garantisi olmadığını birkez daha görüyoruz işte .Ne kadar PGT’li de olsa Rabbim’in Ol demesiyle herşey ..
Buz gibi oldum şuan ya …

Diğer embriyon hangi kalitede ?
İkiz olduğunu kaç haftalıkken öğrendin ?

Ya canım benim rabbim sabır versin ben de bugün kan verdim sonuçlarım iyi değil gerçekten sabır istiyor bu işler inanki ağlamaktan artık başım ağrıyor rabbim yardım etsin en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ay canım yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam kıyamam sana acaba coraspini bırakmıştın onunla mı ilgisi var demek nasipleri yokmuş

Aynen bakalım inşallah onlar sağlıkla tutar bur benim ikinci düşüğüm bi tane de normal gebelik oldu 5 haftalıktı düştü
Eee bu durumda embriyolarına pgt yapılmadı mı? Normalde düşük öyküsü olanlara pgt öneriliyor.

Diğer embryom kalitesini bilmiyorum ama %50 mozaizim var emin değilim henüz be yapmam gerwktğini bilemiyorum, ikiz olduğunu perinatolog arkadaşım 5. Haftada anladı aslında coraspin başladık ama sonra kanama nedeyle kestik ve usg de kanama odağı gördüğümüz için başlayamamıştık ben sanki ondan oldu diyorum devam etsek belki durmazdı kalpleri ama nasip ama sonucu 2 ay sonra genetkten gelen habere göre öğrenicez , sağolun hepiniz

Ay canım yemin ederim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam kıyamam sana acaba coraspini bırakmıştın onunla mı ilgisi var demek nasipleri yokmuş
Görmemişim bu yazdığınızı Ben de öyle düşündüm ama kanama olduğu için kesmek zorunda kaldık ama ona rağmen kullanmalı mıydık bilemiyorum keşkeler için çok geç nasip değilmiş diyebiliyorum sadece …
Genetikten ne gelicek bilmiyprum beklicez , çok da sevinmiştim çocukluğumdan beri istediğim bişeydi ikiz bebek ve tekden oluşan bi durumdu mucizeler demiştim ama hayırlısı böyleymiş

Ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten …
Dediğin gibi min.seviyede bi kan sulandırıcıyla devam etseydin acaba neler olabilirdi ?
Veya bu durumu ilerleyen sürede yaşasaydın nasıl oldun ? Yani insan hangi aşamada ne yaşarsa yaşasın çok sarsılıyor … Rabbim yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun. İnsan çok üzülüyor ama elde gelen birşey yok, Allah sabır versin.

Corasprini bırakmasa mıydım diye kendini suçlama sakın. Benim 9. Haftada 2 düşüğüm oldu kalp durması nedeniyle normal gebeliklerde. Genetik problemim olduğunu bilmiyordum o zaman, pıhtılaşmadan sanmıştım. Araştırdığımda doktorlar hep pıhtılaşma kaynaklı bebeğe yeterince kan gitmeme durumu 12 hatta 14. haftadan sonra kendini belli etmeye başlıyor demişlerdi. Perinataloğuna da sorarsın ama şimdilik bunu kafana takma diye söylüyorum.

Çok üzüldüm rabbim sabır versin tez zamanda Yerini doldursun inşllah.pgt olan embriyo zaten genetikte incelenmiyor mu tekrar neden genetiğe gidiyor merak ettim

Mrb arkadaşlar az önce kan verdim kan değerim 48:38 di bugün 37.24 olmuş olmadımı
Üzülme diyemem ama belki böylesi çok daha iyidir..insallah Rabbım en hizli en hayırlı olacak şekilde sağlıkla hamile kalmanı ve kucağına almani nasip edecek..biz birseyleri göremesek de bizim lehimize yazılan bir kaderimiz var,en azından inandığımız bu..isyan etmeden,bol bol dua ederek Allah tan isteyelim ,bence daha güzeli olacak...cok az bir gecikme oldu,oyle düşün

Rabbım sabrını versin,hakikat cok zor bir sınav ama daha kötüsü de olabilirdi..dediğin gibi şükür edecek halimiz var çok şükür..en azından hamile kalabiliyorsun, yumurtalarin spermler ile dollenip 5.gune ulaşabiliyor, bir bebeğe ev sahipliği yapacak rahmin var..sadece belki küçük bir detay var çözülmesi gereken o da genetik te belli olacak..Dualarımız seninle ve burada bulunan tüm annelere,anne adaylarina

Çok güzel bugünlerimizi de ama zoruma gidiyor artık allaha bıraktım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…