Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım 2 yıl öncede konuşuyorduk benim kızım kronolojik 2 yaşında düzeltilmiş 22 aylık benim kız erkenci kuş Rabbim yavrunu size bağışlasın inşallah 2.sini de tez zamanda nasip etsin inşallah benim ikincisi 7 hafta 4 günlükmus bugün kese ve kalp atışı için gittik

Ay ne güzel ya Allah seninkileri de sana bağışlasın maşallah ikinciyi de sağ sağlim kucağına alırsın İstanbul da mıydın uzaktan takip miydi ?

Ay ne güzel ya Allah seninkileri de sana bağışlasın maşallah ikinciyi de sağ sağlim kucağına alırsın İstanbul da mıydın uzaktan takip miydi ?
Aminnnn inşallah canım çok sağol İstanbul'dayım ilkinde preeklampsi yaşadığım için şuanda perinataloga muayenelere başladım korkularım var ama Allah bir kolaylık verir inşallah canım

Aminnnn inşallah canım çok sağol İstanbul'dayım ilkinde preeklampsi yaşadığım için şuanda perinataloga muayenelere başladım korkularım var ama Allah bir kolaylık verir inşallah canım
Artık biliyorsun ne yapman gerektiğini ve perinatoloğa gidiyorsun canım hiç birşey olmayacak inşallah güzel geçecek hamileliğin

Allah'ın izniyle tutar inşallah kimyasal gebelik için doktorlar hep en azından hamile kalabildiğini öğrendik der çok doğru benim ikincisi 5 AA kalitedeydi
Aynen herkes diyor hamile kalabiliyorsun ama ben korkuyorum artık hamile kalıp düşük olmasında kromozom bozukluğumu var acaba siz genetiğe gönderdinizmi

Artık biliyorsun ne yapman gerektiğini ve perinatoloğa gidiyorsun canım hiç birşey olmayacak inşallah güzel geçecek hamileliğin
Ayy inşallah canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek bende çok inanıyorum Rabbim hiçbir kulunu darda zorda koymaz bizlere de yardım eder masum günahsız emanetinin hürmetine daha çok yardım eder İnşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin canım dua edeceğim sana da Strongmom_ da inşallah

Aynen herkes diyor hamile kalabiliyorsun ama ben korkuyorum artık hamile kalıp düşük olmasında kromozom bozukluğumu var acaba siz genetiğe gönderdinizmi
Neyden çok korkarsa Rabbim onu yaşatıyor korkma rahat ol ben hamileliğim boyunca hiç problem yasamama rağmen hep preeklampsiyi araştırdım bir anda onu yaşadım o yüzden bunda öyle yapmayacağım rahat olacağım Allah büyüktür yardım eder sadece dua edeceğiz canım o yüzden biraz rahat ol Rabbim nasip etmişse tüm bahaneler güle dönüşür nasip etmemisse vardır bir hayır bugün Umut hoca sizin bebeğiniz nasıl olmuyor şaşırtıcı dedi tekrar Rabbim emeksiz evlat vermediyse hikmeti büyüktür sorgulamam sende bir sonraki tedavimde biraz daha rahat ol herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım

Ya aslın da ben korkum heyecan yoktu fazla çok dua ettim allaha bıraktım oluyor demeki bilmiyorum ama zaman artık çok yoruyor böyle durumları yaşınca yinede çok şükür bugünlere inşallah bir gün bende anne oluyorum tek duam tek hayalim

Cnm daha çok gençsin sen anne olucaksın Allahın iznıyle

Canım ben seni çok iyi anlıyorum ben 2 aşılama 3 tüp Bebek yaptırdım farklı merkezde sadece bir tanesi kimyasal gebelik oldu hem maddi hem manevi insan yıkılıyor ayağa kalkması çok da zor oluyor yani ben buraya gelene kadar çok şeyler yaşadım üstelik ben 37 yaşındayım belki senin yaşın benden çok çok küçüktür benim için her yıl farklı bir zorlukla geçiyordu 33 yaşında başladım çevremde herkes hamile üstelik en yakınlarım onları her gördüğümde günlerce ağlıyordum tabiki dua ediyordum çok da tevekkül ediyordum 10 günde bir hatim yapıyordum için o kadar açıyordu ki burda böyle rahat yazdığıma bakma çok zor günlerdi birgün arkadaşımın bir tanesi beni arayıp ne dedi biliyor musun ben hamileyim bunu sana söylemedim senin çocuğun olmuyor üzülme 1 hafta boyunca ne yemek yedim ağlamaktan kimseyle konuşamıyordum içim açıldıkça kalkıp kuran okuyordum Rabbimle konuşuyordum birden arkadaşım erken doğum yaptı bebeği öldü o kadar üzüldüm ki keşke ben uzulseydim ama bebeği yaşasaydı dedim ilk yanına ben gittim günlerce yanında oldum yani Rabbimin imtihanları çok farklı benim kızım doğdu büyüdü çok şükür arkadaşıminda bebeği oldu ama o kadar çok dua ettim ki onun için Rabbim acısını hafiflet diyordum yani edilen dua çok önemli Rabbimden sadece anne olmayı değil hayırlı olanı iste duan kabul oluyor imtihanlar artıyor canım

Cnm hepimizin imtihanı aynı evlat hasretı cok benım kızlarımda 13 sene ustune geldıler bende preglamsi yasadım tekrar bebek yapmamı istemıyordu etrafımdakıler ama ben dondurulmuş embrıyolarımı imha ettıremem onlarda can alıcam rabbım nasıp ettıyse olurlar dedım ve şu an bı tanesının kesesı var ınsaallah kalp atısınıda duyarım

Aynen canım herkesin imtihanı çok farklı hatta bu sayfadaki herkesin imtihanı hemen hemen aynı ama onu yaşama dereceleri çok farklı mesela maşallah sen 13 sene sabretmissin ben 2 yıllık evliydim bebek olmaması bana 40 yıl gibi ağır gelmişti bir yakınım 18 yıl uğraşmıştı bebek için ve hep ben anne olacağım diyordu şuan 2 kızı var yürekten tevekkül herşeye galip geliyor

Aynen öyle valla ablacım bende görüyorum benim bi arkadaşım bana öyle dedi ben çok üzüldüm yinede çevreme yansıtmamak istiyorum ama kolay değildi tabi bende hep dua ediyorum Allahım hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin çok şükür rabbim kızını sana bağışlasın inşallah ikinciyi sağlıkla kucağına alırsın

Aminnnn inşallah canım insanın içini yakmak için gozetleyenler oluyor ama verecek olan Yüce Mevlam o yüzden hiç üzülme Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin sen tüm derdini Allah'a anlat deva onda sende Allah'ın izniyle muradına erersin hep dua edeceğim inşallah canım müjdeli haberler vereceksin ben inanıyorum

Canım 13 yılın mükafatı sabredince çok güzel olmuş Rabbim kızlarına sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah minik pitircikta gününde sağlıkla gelir inşallah

Allah razı olsun inşallah hepimiz bu yoldayız inşallah sonumuz çok güzel olur rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Yanlis hatırlamıyorsam eger siz transferden hemen sonra belirtilerim başladı demiştiniz? Nelerdi ve ne kadar sürmüştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…